BlackPack ESY, Aerobis, fitnes oprema, fitnes, B33 army shop, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

blackPack ESY velikost L z nalagalno vrečo za vodo AQUA Set

Aerobis masažna pištola za hitro regeneracijo mišic

Aerobis pištola za masažo pospeši čas regeneracije mišic po vadbi. Ciljana vibracijska masaža spodbuja elastičnost mišic in prekrvavitev mišičnega tkiva. Zaradi spodbujanja prekrvavitve in rahljajočega učinka je masažna pištola idealna tudi za priprave na trening.

Aerobis masažna pištola je priročna masažna naprava, ki lahko s pulzirajočim pritiskom in vibracijami doseže globoko mišično tkivo. Ergonomična oblika je optimizirana za uporabo na vašem lastnem telesu. Z visokofrekvenčno tlačno masažo se fascialne adhezije (zlepljanje miščnih in tetivnih ovojnic) bolje oskrbijo z limfno tekočino in jih je tako mogoče zdraviti in preprečiti. Globoko delujoča vibracijska masaža omogoča, da se mišice učinkoviteje sprostijo in hitreje regenerirajo. Spodbuja se prekrvavitev poudarjenih mišičnih predelov, ki se napihnejo s krvjo ob težkem treningu, kar učinkovito blaži bolečine in otrdelost mišic. Natančna masaža na posebej obremenjenih mišicah poveča vašo svobodo gibanja in vas tako pripelje do novih vrhunskih zmogljivosti.

164,74 € 135,03 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
000835.SK5

Uporaba aerobis masažne pištole za masažo pred in po treningu


Pred treningom: aerobis masažna pištola lahko sprosti želene mišične skupine in izboljša krvni obtok že po kratki masaži (1-2 minuti). Z redno uporabo je elastičnost mišic optimizirana, kar pozitivno vpliva na rast mišic. Uporabite ta način za pripravo telesa na vadbo na idealen način in brez napora.

Po treningu: Mišice so po intenzivnem treningu preobremenjene in polne krvi (pump). Aerobis pištola za masažo zagotavlja hitrejšo razgradnjo laktata in zmanjšuje prekomerno zakisljevanje mišic. Faza regeneracije vaših mišic se bo skrajšala.

Aerobis masažna pištola, masažna pištola, B33 army shop, B33 Tactical, opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Kakovosten komplet za vaše individualne potrebe


Naša aerobis masažna pištola ima 5 različnih načinov intenzivnosti. Nastavijo se hitrost in globina vibracij na minuto. Pri stopnjah 1 in 2 deluje le nežen pritisk, ki je najbolj primeren za bolj občutljive predele telesa. Ta počasnejši način deluje sproščujoče na večje mišične površine. Od stopnje 3 do 5 se hitrost vibracije znatno poveča. Tudi tlak je opazno okrepljen. Ti načini so primerni za ciljno zdravljenje mišičnih težav. Pred in po vadbi močan pritisk rahlja mišična vlakna. Glede na masažni nastavek se doseže natančna globoka sprostitev tkiv, ki preprečuje prekomerno zakisljevanje mišic in pomaga pri raztapljanju adhezij vezivnega tkiva.

V kompletu boste našli kompaktno torbo za nošenje in 6 masažnih glav za vaše individualne potrebe. Ti se razlikujejo po obliki, velikosti in trdoti.

 1. Ravna glava za univerzalno uporabo na katerem koli delu telesa.
 2. Okrogla glava za mehkejšo uporabo. Še posebej primeren za masažo rok, stegen in hrbta.
 3. Kroglična glava z zračno blazino za nežno masažo občutljivih predelov, kot so sklepi, globoko tkivo, kostna področja.
 4. Klinasta glava za manjše dele telesa in ciljano popuščanje fascialnega tkiva.
 5. Glava v obliki vilic za vrat, rame in hrbtenico.
 6. Glava v obliki drevesa za selektivno zdravljenje bolečih predelov mišic
Aerobis masažna pištola, masažna pištola, B33 army shop, B33 Tactical, opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina


10 razlogov za masažno pištolo aerobis

 1. Zmogljiva: 2.000 mAh močna baterija je ena najmočnejših na trgu. Odvisno od hitrosti in tlaka je povprečni čas uporabe več kot 5 ur.
 2. Zmogljivost: moč motorja zagotavlja do 3200 utripov na minuto, odvisno od stopnje intenzivnosti. Tudi ob dodatnem ročnem pritisku na mišico močan motor ne popusti.
 3. Lahka in lepo oblikovana: pištola za masažo aerobis je priročna in hkrati ergonomsko izdelana. Mat površina zagotavlja trden oprijem in tako zagotavlja varno rokovanje brez drsenja iz roke.
 4. Individualna nastavitev: Zahvaljujoč 5 stopnjam hitrosti in 6 pritrdilnim glavam lahko izberete svojo individualno intenzivnost pritiska za vsako področje telesa.
 5. Preprosto upravljanje: z enim samim gumbom je upravljanje aerobis pištole za masažo zelo enostavno. Tako vklop in izklop vibracijskega masažerja kot nastavitev želene jakosti se uravnava le z enim gumbom.
 6. Izredno tiha: pištola za masažo je med uporabo izredno tiha. To je pomemben vidik pri napravi, ki se uporablja blizu glave in naj bi imela sproščujoč učinek.
 7. Elegantna oblika: Kot je značilno za izdelke aerobis, ima tudi masažna pištola diskreten, a kakovosten videz v mat črni barvi in detajli v temnem kromu.
 8. Enostavno čiščenje: Mat črno površino Softgrip je še posebej enostavno obdržati čisto, saj na njej niso vidni prstni odtisi.
 9. Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo: obisk poklicnega maserja ali fizioterapevta ni le dolgotrajen, ampak tudi drag. S pomočjo aerobis pištole za masažo lahko hitro in povsod sprostite mišice in fascie.
 10. Regeneracija in pomoč pri bolečinah: vibracije aerobis masažne pištole zmanjšujejo napetost, rahljajo mišice in spodbujajo metabolizem tkiva.


Zaradi naštetih razlogov se masažne pištole redno uporabljajo tudi v profesionalnih športih, kjer pripravljajo športnike na intenziven trening in nato po treningu pospešijo regeneracijo. Z usmerjenimi vibracijami na prizadetih delih telesa se iz mišice lahko sprostijo vozli in napetosti. Intenzivno mehansko delovanje zagotavlja globoko sprostitev.Aerobis masažna pištola, masažna pištola, B33 army shop, B33 Tactical, opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina