DRY BAG 40 Karrimor SF - vojaška nepremočljiva vreča 40 litrov za nahrbtnike srednje velikosti črna barva by B33 army shop at www.opremljen.si

DRY BAG 40 Karrimor SF - vojaška nepremočljiva vreča (40 litrov) za nahrbtnike srednjega volumna črna barva

DRY BAG 90 Karrimor SF - vojaška nepremočljiva vreča 90 litrov za nahrbtnike srednje velikosti olivna barva by B33 army shop at www.opremljen.si

DRY BAG 90 Karrimor SF - vojaška nepremočljiva vreča (90 litrov) za nahrbtnike velikega volumna olivna barva

DRY BAG 90 Karrimor SF - vojaška nepremočljiva vreča (90 litrov) za nahrbtnike velikega volumna coyote barva

Vojaška nepremočljiva vreča DRY BAG 90 kapacitete 90 litrov, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bila razvita s sodelovanjem angleške vojske in je namenjena za zaščito različne vojaške in ostale opreme & oblačil pred vdorom vode. Namešča se v glavni shranjevalni prostor nahrbtnikov velikega volumna. V paketu je ena vreča.  Vojaška nepremočljiva vreča DRY BAG 90 se zapira z rolanjem vrhnjega dela, kateri se fiksira z varnostno zaponko. S tem je zagotovljena visoka odpornost pred vdorom vode. Vreča se lahko uporablja tudi kot alternativa splavu pri prehodu čez reko.

Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.

Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

19,95 € 16,35 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
D090C1-

Značilnosti:

- Vodooporna / nepremočljiva (water resistant)
- Zapiranje z rolanjem vrhnjega dela, kateri se fiksira z varnostno zaponko (Roll top closure)
- Zaščita pred gnitjem in plesnenjem (Rotproof thread Fabric)


Material glavne tkanine: KS-4

KS-4 je lahek najlon z vodoodpornim polyurethane slojem.

 

Teža: 240 g

Na voljo so tudi nepremočljive DRY BAG vreče kapacitete 10 litrov ter 40 litrov.

Priporočeni izdelki