B33 army shop - vojaška deka, vojaška volnena deka, vojaška deka iz 100% volne, vojaška volnena deka iz 100% volne, deka za kampiranje, deka za taborjenje, deka za v nahrbtnik, deka za v avto, MILTEC, MIL-TEC, B33 army shop at www.opremljen.si, vojaška trgovina, trgovina z vojaško opremo 

Vojaška volnena deka iz 100% volne se zelo težko vžge v stiku z ognjem, za razliko od običajnih bombažnih ali sintetičnih dek. Vojaška volnena deka iz 100% volne je zasnovata tako, da ima zelo nisko stopnjo širjenja plaena, manjši obseg sproščanja toplote in izjemno nizko stopnjo gorljivosti.

Vojaška volnena deka iz 100% volne je za razliko od sintetičnih oddej samoizolaijska in se samodejno ugasne v primeru stika z ognjem oziroma požara, za razliko od sintetičnih oddej, katere postanejo smrtno nevarne ob stiku z ognjem, saj gorijo se pri tem topijo in oddajajo strupene hlape.

Razlog zakaj je vojaška volnena deka iz 100% volne ognje-odporna je v tem da ko se volna vname se začne tvoriti slojna plast, ki bo preostale sloje volnene oddeje zaščitila pred popolnim sežigom, da pri tem ne omenjamo vojaka oziroma uporabnika, kateri je pri tem zavit v vojaško volneno deko iz 100% volne.

 

Prednost vojaške volnene deke iz 100% volne je tudi v tem, da je statično odporna. Ta lastnost je izjemno pomemba v zelo suhem ozračju in v okolju, kjer je nevarnost zaradi statične električne iskre problematična.

 

V kolikor želite izvedeti več o uporabnosti vojaške deke iz 100% voln, ste vabljeni k branju naših nadaljnjih člankov.


Nakup vojaške deke iz 100% volne lahko opravite v naši spletni trgovini na www.opremljen.si oziroma na spodni povezavi:

https://opremljen.si/vojaska-oprema/vojaske-deke.html

B33 army shop, army shop, vojaška deka, deka iz volne, vojaška deka iz volne, vojaška deka iz 100% volne, deka za kampiranje, deka za taborjenje, deka za nahrbtnik, deka z avtomobil, MILTEC, MIL-TEC, B33 army shop at www.opremljen.si, vojaška trgovina, trgovina z vojaško opremo