Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • DRY BAG 10 Karrimor SF - vojaška nepremočljiva vreča (10 litrov) par (2 kosa) za stranski torbi nahrbtnikov olivna barva DRY BAG 10 Karrimor SF - vojaška nepremočljiva vreča (10 litrov) par (2 kosa) za stranski torbi nahrbtnikov olivna barva
Previous

DRY BAG 40 Karrimor SF - vojaška nepremočljiva vreča (40 litrov) za nahrbtnike srednjega volumna olivna barva

Previous

Stranski vojaški torbi za vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR SF (par) olivna barva

DRY BAG 10 Karrimor SF - vojaška nepremočljiva vreča (10 litrov) par (2 kosa) za stranski torbi nahrbtnikov olivna barva

Hiter pregled

Vojaška nepremočljiva vreča DRY BAG 10 kapacitete 10 litrov, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bila razvita s sodelovanjem angleške vojske in je namenjena za zaščito različne vojaške in ostale opreme & oblačil pred vdorom vode. Namešča se znotraj stranskih 10 litrskih žepov 'Sabre Side Pockets', kateri so nameščeni na nahrbtniku. V paketu sta dve vreči.  Vojaška nepremočljiva vreča DRY BAG 10 se zapira z rolanjem vrhnjega dela, kateri se fiksira z varnostno zaponko. S tem je zagotovljena visoka odpornost pred vdorom vode. Vreči se lahko uporabita tudi kot alternativa splavu pri prehodu čez reko.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

brez DDV: 17,99 € z DDV: 21,95 €

Opis izdelka

Značilnosti:


- Vodooporna / nepremočljiva (water resistant)
- Zapiranje z rolanjem vrhnjega dela, kateri se fiksira z varnostno zaponko (Roll top closure)
- Zaščita pred gnitjem in plesnenjem (Rotproof thread Fabric)

Teža: 200g (par)

 


Material glavne tkanine: KS-4

KS-4 je lahek najlon z vodoodpornim polyurethane slojem.

 

Na voljo so tudi nepremočljive DRY BAG vreče kapacitete 40 litrov ter 90 litrov.