Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • Vojaška nepremočljiva vreča (40 litrov) za v vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR SF olivna barva  by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina Vojaška nepremočljiva vreča (40 litrov) za v vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR SF olivna barva  by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina
  • Vojaška nepremočljiva vreča (40 litrov) za v vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR SF olivna barva  by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina Vojaška nepremočljiva vreča (40 litrov) za v vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR SF olivna barva  by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina
Previous

Vojaški nepremočljivi vreči za v stranski vojaški torbi za vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR Special Forces (par) olivna barva

Previous

Vojaški taktični hidracijski sistem kapacitete 3 litri KARRIMOR Special Forces olivna barva

Vojaška nepremočljiva vreča (40 litrov) za v vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR Special Forces olivna barva

Hiter pregled

Vojaška nepremočljiva vreča Karrimor Special Forces kapacitete 40 litrov, je namenjena za namestitev v centralno nosilno komoro vojaškega nahrbtnika SABRE PLCE KARRIMOR Special Forces. Je olivne barve.


Uporablja se kadar obstaja možnost, da boste  z nahrbtnikom prečali reko, jezero in pri tem v celoti potopili nahrbtnik pod vodno gladino. Takrat je s pomočjo nepremočjivih vreč vsebina nahrbtnika zaščititena pred vdorom vode.


Vojaško nepremočjivo vrečo lahko uporabite tudi samostojno. Izkaže se kot odlična zaščita opreme pred vdorom vode pri čolnarjenju ali prečkanju rek. Vrečo lahko uporabite tudi kot improvizirano plovno platformo oziroma splav, na katero namestite ostalo opremo pri prečkanju vodnih over.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

13,95 €

Opis izdelka

Značilnosti:

 ● Vojaška nepremočjiva vreča Karrimor Special Forces je narejena iz materiala, kateri je 100% vodoodporen ter ne gnije in ne plesni.

 ● Vojaška nepremočjiva vreča Karrimor Special Forces se zapira vodotesno in zagotavljata suhost opreme tudi ko vrečo za dlje časa v celoti potopite pod vodo.

● Uporablja se kadar obstaja možnost, da boste  z nahrbtnikom prečali reko, jezero in pri tem v celoti potopili nahrbtnik pod vodno gladino. Takrat je s pomočjo nepremočjivih vreč vsebina nahrbtnika in vsebina stranskih žepov zaščititena pred vdorom vode.

● Vojaško nepremočjivo vrečo Karrimor Special Forces, lahko uporabite tudi samostojno. Izkaže se kot odlična zaščita opreme pred vdorom vode pri čolnarjenju ali prečkanju rek.

● Vojašoi nepremočjivo vrečo Karrimor Special Forces, lahko uporabite tudi kot improvizirano plovno platformo oziroma splav, na katero namestite ostalo opremo pri prečkanju vodnih ovir.

 

Material:

Tkanina KS-4. Lahki 4-slojni najlon s vodoodpornim poliuretanom (PU) prevleko.


Teža:

Teža: 150 g

Vojaška nepremočljiva vreča (40 litrov) za v vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR SF olivna barva by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

 

Vojaška nepremočljiva vreča (40 litrov) za v vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR SF olivna barva by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

B33 army shop - Karrimor SF vojaški nahrbniki by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

O podjetju Karrimor SF

Karrimor SF je podjetje iz Velike Britanije, katero proizvaja širok nabor visokokakovostnih trpežnih vojaških nahrbtnikov za enodnevne & večdnevne pohode, namenjene uporabi v najbolj zahtevnem okolju. Vojaške nahrbnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor SF uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.

 

B33 army shop - Karrimor SF by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Britansko podjetje Karrimor že od leta 1946 oblikuje in proizvaja visokokakovostne nahrbtnike za resne plezalce, pohodnike, raziskovalce, pustolovce.

Karrimor SF je blagovna znamka katera je bila zasnovana leta 1995 ko so se inovacije in tehnologije iz civilne blagovne znamke Karrimor začele uporabljati za izdelavo specialnih vojaških nahrbtnikov za potrebe vojske, specialnih sil in policije.

Karrimor SF je ločeno podjetje specializirano za zagotavljanje visokokakovostnih vojaških nahrbnikov in opreme vojski, medtem ko podjetje Karrimor ostaja fokusirano na civilni trg.

Danes je Karrimor SF priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor SF dela s številnimi profesionalnimi avanturisti, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Karrimor SF nadaljuje z dizajniranjem in proizvajanjem lahkih pa vendar trpežnih vojaških nahrbtnikov ter ostale vsestranske opreme, katera je sposobna zagotavljati popolno varnost, udobje in kakovost v brutalnih vojaških razmerah na bojiščih ter izpolnjevati zahteve vojske tako od uporabe v udejstvovanju v neposrednih direktnih bojih kot do razširjene uporabe v različnih ostalih misijah ter vojaških podpornih vlogah. Vsekakor pa je to samo še dodaten argument tudi za outdoor entuzijaste, bushcraft navdušence in pohodnike ter planince, da je to tisti pravi nahrbtnik in tista oprema, katera jih nikoli ne bo pustila na cedilu.

B33 army shop - Karrimor SF, vojaški nahrbtnik, by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Karrimor SF črpa navdih iz dosežkov uporabnikov Karrimor SF nahrbtnikov in opreme

Britansko podjetje Karrimor SF že vrsto let dominira na trgu vojaških, gorskih & outdoor nahrbtnikov z vodilno vlogo pri uporabi vedno novih še kakovostnejših materialov in uporabi novih dizajnov kateri zagotavljajo še višje udobnosti, trpežnosti in uporabnosti. Britansko podjetje Karrimor je kot prvi na svetu začel uporabljati lahke nepremočljive tkanine iz najlonskih elastomerov za sestavo nahrbnikov.  Nahrbnike in opremo britanskega proizvajalca Karrimor uporabljajo številni znani pustolovci, raziskovalci in plezalci kot so Sir Ranulph Fiennes, kateri se je zanesel na Karrimor SF nahrbnike in opremo na svojih številnih ekspedicijah. Sir Ranulph Fienes je bil prvi raziskovalec, ki je obiskal tako severni kot južni tečaj s pešačanjem ter bil prvi kateri je prehodil celotno Antarktiko.

B33 army shop - Karrimor SF, vojaški nahrbtniki, B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško trgovino, trgovina z vojaško opremo

Izbor vrhunskih materialov za izdelavo nahrbnikov in opreme je ključnega pomena za Karrimor SF

Britansko podjetje Karrimor SF se zaveda da je zmanjševanje teže vojaških nahrbnikov in opreme ključnega pomena za zagotovitev da bo vojak, plezalec, pohodnik uspešno izvršil svojo misijo in da bo ekspedicija čim bolj udobna. Vojaški nahrbniki in oprema podjetja Karrimor SF so sešiti iz najsodobnejših tkanin in materialov kar jim zagotavlja vedno višjo trpežnost, visoko funkcionalnost ter dolgo življensko dobo pri prenašanju težkih tovorov v surovih vremenskih razmerah ali v brutalnem okolju sodobnih bojišč.

B33 army shop - Karrimor SF vojaški nahrbtniki by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Program vojaških nahrbtnikov Karrimor SF

Program vojaških nahrbtnikov Karrimor SF je sestavljen iz ikoničnih vojaških nahrbnikov tipa SABRE, kateri je skozi leta postal ‘must have’ izbira vojakov, specialnih sil, raziskovalcev, outdoor navdušencev, planincev. Novejši programi so vojaški nahrbtniki iz nabora PREDATOR, kateri so zasnovani kot večnamenska platforma za izvajanje bojnih operacij na bojiščih 21. stoletja in so rezultat evolucijskih izboljšav pri materialu in dizajnu vojaškega nahrbnika temelječih na ugotovitvah obsežnih testiranj na bojiščih. Linija PREDATOR omogoča namestitev MOLLE torbic in opreme na centralni del vojaškega nahrbtnika. Najnovešje linije vojaških nahrbtnikov so THOR, ODIN, LOKI in so zasnovane kot platforma za nameščenje raznovrstne opreme za potrebe modernega vojskovanja.

B33 army shop - Karrimor SF vojaški nahrbniki by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Nakup Karrimor SF vojaških nahrbtnikov in opreme lahko opravite v B33 army shop trgovina za vojaško opremo, security opremo in lovsko opremo na spodnji povezavi: link

B33 army shop - Karrimor SF vojaški nahrbtnik by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina