Vojaška vrv paracord by B33 army shop at www.opremljen.si

Vojaška večnamenska TEESAR® paracord vrv premera 3mm z nosilnostjo do 249 kg olivne barve dolžina 15 metrov

Vojaška vrv paracord by B33 army shop at www.opremljen.si

Vojaška večnamenska TEESAR® paracord vrv premera 3mm z nosilnostjo do 249 kg črne barve dolžina 15 metrov

US Vojaški pisalni blok za pisanje v vseh vremenskih razmerah (tudi v dežju) velikosti 75 x 130 mm

US vojaški pisalni blok za pisanje v vseh vremenskih razmerah (tudi v dežju) velikosti 75 x 130 mm, priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm. Listi bloka so prevlečeni z vodoodpornim slojem, tako da je omogočeno pisanje tudi takrat ko dežuje, ne da bi bilo potrebno zaščititi papir. Platnice blokca so iz trpežne plastike. V bloku je 50 listov, kateri so speti s kovinsko nerjavečo spiralo. Posamezne liste je možno odstraniti, jih je pa možno tudi ponovno vstaviti v blok. Blok je odlična izbira za vse, kateri potrebujejo zapisovati zapiske na terenu. To so poleg vojakov, policistov še gasilci, lovci, ribiči, opazovalci živali, kot vsi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri se pogosto gibljete v naravi in želite imeti poleg sebe beležnico.
11,95 € 9,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
15980001

- Velikost bloka: 75 x 130 mm

- Število listov v bloku: 50


Značilnosti:

- Listi bloka so prevlečeni z vodoodpornim slojem, tako da je omogočeno pisanje tudi takrat ko dežuje, ne da bi bilo potrebno zaščititi papir.

- Platnice blokca so iz trpežne plastike.

- V bloku je 50 listov, kateri so speti s kovinsko nerjavečo spiralo.

- Posamezne liste je možno odstraniti, jih je pa možno tudi ponovno vstaviti v blok.

- Blok je odlična izbira za vse, kateri potrebujejo zapisovati zapiske na terenu. To so poleg vojakov, policistov še gasilci, lovci, ribiči, opazovalci živali, kot vsi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri se pogosto gibljete v naravi in želite imeti poleg sebe beležnico.

B33 army shop - blok za dež, beležnica za dež, MILTEC, B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina