Iščete vrhunsko vojaško profesionalno sekiro z jeklenim rezilom in najlonskim ročajem? Ta visokokakovostna sekira dolžine 355 mm je idealna za bivanje na terenu, kampiranje in druge aktivnosti na prostem. Zagotavlja izjemno natančnost, moč in vzdržljivost

Vojaška profesionalna sekira z jeklenim klinastim rezilom ter visoko kakovostnim najlonskim ročajem dolžina 355 mm

Vojaško taktično pisalo MIL-TEC aluminijasto, uporabno v vseh vremenskih razmerah s špico za razbijanje steklenih površin

Vojaško taktično aluminijasto pisalo s karbonsko jekleno špico za razbijanje stekla olivna barva

Vojaška profesionalna sekira z jeklenim klinastim rezilom ter visoko kakovostnim najlonskim ročajem dolžina 445 mm

Vojaska profesionalna sekira z jeklenim klinastim rezilom ter visokokakovostnim najlonskim ročajem je idealna izbira za vse, ki potrebujete zanesljivo in vzdržljivo orodje za bivanje na terenu. S svojo dolžino 445 mm in ergonomsko oblikovanim ročajem nudi izjemno udobje pri uporabi ter zagotavlja varno in učinkovito delo.

Glavna prednost te sekire leži v njenem jeklenem klinastem rezilu, ki je izredno trpežno in odporno na obrabo. Ne glede na to, ali se boste ukvarjali z odstranjevanjem vej, sekanjem drv ali oblikovanjem lesa, vam bo to rezilo zagotovilo brezhibno rezanje in dolgotrajno uporabo.

Najlonski ročaj je natančno oblikovan, da se popolnoma prilega roki ter omogoča dober oprijem, tako da lahko sekiro nadzorujete v vsaki situaciji. Zaradi visoke kakovosti materiala je ročaj izjemno odporen na udarce, kar povečuje njegovo življenjsko dobo.

Ta vojaška profesionalna sekira je primerna tudi za različne vremenske razmere in terenske pogoje. Ne glede na to ali delate na prostem, v gozdu ali vrtu, vam bo to orodje zanesljivo služilo. Poleg tega je sekira izjemno enostavna za vzdrževanje, saj jo lahko enostavno očistite in shranite za naslednjo uporabo.

Če iščete kakovostno in vzdržljivo profesionalno sekiro, je vojaška profesionalna sekira z jeklenim klinastim rezilom ter visokokakovostnim najlonskim ročajem odlična izbira. Ne glede na vaše potrebe, vam bo ta sekira pomagala doseči vrhunske rezultate. Zagotovite si jo še danes in občutite razliko pri delu na terenu!

37,95 € 31,11 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
15505200

Nepogrešljiva vojaška profesionalna sekira: Vrhunska kakovost in vsestranskost za avanture na prostem!

Vojaška profesionalna sekira z jeklenim klinastim rezilom ter visokokakovostnim najlonskim ročajem je vrhunski izdelek, ki ga je razvil priznani nemški proizvajalec MIL-TEC by Sturm. Izdelana je iz 100% nerjavečega jekla, kar zagotavlja izjemno vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

Ena izmed glavnih prednosti te sekire je njena priročna oblika, ki omogoča udobno delo. Dolžina sekire je 445 mm, kar je popolna velikost za enostavno rokovanje in natančno rezanje. Zaradi visokokakovostnega najlonskega ročaja je sekira izjemno lahka, kar olajša delo in zmanjšuje utrujenost pri daljšem delu.

Poleg tega je sekiri priložen tudi zaščitni etui za rezilo. Ta etui zagotavlja varno shranjevanje sekire, hkrati pa preprečuje neželene poškodbe med transportom. Tako se lahko sekira zlahka prenaša in nosi v nahrbtniku, kar je še posebej koristno za tiste, ki se odpravljajo na bivanje na terenu ali raziskovanje divjine.

Vojaška profesionalna sekira je izjemno priljubljena med pustolovci in avanturisti, pa tudi med ljubitelji kampiranja, planinarjenja in delavci v gozdu. Njena vsestranskost in zmogljivost omogočata uporabo v različnih situacijah. Najsi bo to za pripravo drv za ogenj, obrezovanje vej, gradnjo zasilnih zavetišč ali celo za rezanje hrane na prostem, ta sekira se bo izkazala za nepogrešljivo orodje.

Ne glede na to, ali ste pustolovec, ki obožuje off-road avanture ali pa preprosto uživate na prostem, vojaška profesionalna sekira vam bo zagotovila zanesljivost in učinkovitost. Njena visoka kakovost, vzdržljivost in ergonomska zasnova zagotavljajo, da boste lahko delo opravljali z lahkoto in uživali v vseh svojih dogodivščinah.

Ko gre za nakup te sekire, se lahko zanesete na to, da boste prejeli izdelek vrhunske kakovosti. MIL-TEC by Sturm je priznan proizvajalec, ki je specializiran za vojaško opremo, zato vam ni treba skrbeti glede zanesljivosti in trajnosti. Prav tako je ta sekira cenovno dostopna, kar je dodaten razlog, da se odločite za nakup. Z uporabo te sekire boste odkrili povsem novo raven zmogljivosti in učinkovitosti pri svojih dejavnostih na prostem.

Zaključno bi vas radi spomnili, da je vojaška profesionalna sekira z jeklenim klinastim rezilom in visokokakovostnim najlonskim ročajem odlična izbira za vse avanturiste, kampiste, planince in delavce v gozdu. S svojo vzdržljivostjo, udobno obliko in vsestranskostjo je to orodje, ki ga potrebujete za uspešno premagovanje vseh izzivov na prostem. Ne odlašajte več, temveč si zagotovite svojo vojaško profesionalno sekiro in se pripravite na nepozabne avanture!

Lastnosti:

- Glava sekire: Nerjaveče jeklo
- Ročaj sekire: 100% Nylon
- Zaščitni etui za rezilo: 100% Nylon
- Dimenzija sekire: 335 mm
- Teža sekire: ca. 900 g
- Ročaj sekire je narejen iz visokokakovostnega najlonskega ročaja
- Glava sekire je jeklena klinaste oblike
- Priročna oblika omogoča udobno delo
- Sekiri je priložen tudi zaščitni etui za rezilo

Iščete vrhunsko vojaško profesionalno sekiro z jeklenim rezilom in najlonskim ročajem? Ta visokokakovostna sekira dolžine 445 mm je idealna za bivanje na terenu, kampiranje in druge aktivnosti na prostem. Zagotavlja izjemno natančnost, moč in vzdržljivost

Iščete vrhunsko vojaško profesionalno sekiro z jeklenim rezilom in najlonskim ročajem? Ta visokokakovostna sekira dolžine 445 mm je idealna za bivanje na terenu, kampiranje in druge aktivnosti na prostem. Zagotavlja izjemno natančnost, moč in vzdržljivost

Več informacij
Nega

Da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo in optimalno delovanje vaše vojaške profesionalne sekire z jeklenim klinastim rezilom in najlonskim ročajem, je pomembno, da upoštevate naslednja navodila za vzdrževanje in nego:

1. Po vsaki uporabi očistite sekiro z vlažno krpo in blagim čistilom za odstranjevanje umazanije in odvečnih ostankov.
2. Posušite sekiro temeljito, da preprečite rjo ali korozijo na rezilu in ročaju.
3. Redno preverjajte rezilo in ročaj za morebitne poškodbe ali obrabo ter jih po potrebi popravite ali zamenjajte.
4. Zaščitite rezilo z nanosom tankega sloja olja, da preprečite nastanek rje.
5. Hranite sekiro v suhem in varnem prostoru, stran od vlage in ekstremnih temperatur.
6. Redno preverjajte pričvrstitev ročaja in jo po potrebi zategnite.
7. Uporabite varnostne zaščitne pripomočke, kot so rokavice, ko uporabljate sekiro, da preprečite morebitne poškodbe.
8. Pri prenašanju sekire uporabite zaščitno etui ali pokrov, da preprečite nenamerno poškodbo ali poškodbo drugih predmetov.

Sledenje tem navodilom za vzdrževanje in nego bo zagotovilo, da bo vaša vojaška profesionalna sekira ostala v odličnem stanju in vam služila vrhunsko dolgo časa.

Priporočeni izdelki