B33 army shop - lovski nož s pakka ročajem MILTEC opremite se na www.opremljen.si (trgovina z vojaško opremo, trgovina z lovsko opremo, trgovina s security opremo)

Lovski nož s Pakka wood ročajem

B33 army shop - vojaška zložljiva postelja by MILTEC, MIL-TEC, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina at www.opremljen.si

Vojaška zložljiva postelja 210 x 68 x 44 cm nosilnosti do max 160 kg s transportno torbo olivna barva

Vojaška zložljiva postelja 190 x 65 x 42 cm nosilnosti do max 120 kg s transportno torbo olivna barva

Zložljiva vojaška postelja, priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm dimenzije 190 x 65 x 64 cm ter nosilnosti do max 120 kg, je najudobnejši način za spanje na terenu, kampiranju, ob naravni katastrofi,… Nudi zanesljivo alternativo napihljivim blazinam in ležalnim podlogam. Zložljiva vojaška postelja se hitro sestavi (raztegne) ter zloži (v manj kot minuti). Zloženo pospravimo v priloženo transportno torbo, katera se zapira z močno zadrgo in ima trag za nošenje bodisi v roki, bodisi preko rame (zložena postelja v transportni torbi je dimenzij 100x33x12 cm). To vojaško zložljivo posteljo naredi enostavno tako za transport, kot za skladiščenje. V torbi sta priloženi še dve rezervni krpi iz izstega materiala, kot je ležišče v primeru da bi se vam dogodilo, da bi bilo potrebno ležišče zakrpati. Vojaška zložljiva postelja je zelo kompaktna, robustna, vzdržljiva ter ima nosilnost do max 120 kg, pa vendar lahka za nošnjo (celotna teža je 6,6 kg). Ležišče je iz trpežnega in močnega 100% poliestra (Oxford), dodatno zaščitenega s polyurethanskim slojem. Ležišče je gladke površine in obstojno proti umazaniji ter vodi.
109,95 € 90,12 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
14402001

Ležišče vojaške zložljive postelje: 100% Polyester (Oxford), prevlečen s Polyurethane zaščito

Ohišje vojaške zložljive postelje: Aluminij Transporna torba: 100% Polyester

Dimenzija razstavljene vojaške zložljive postelje 190 x 65 x 42 cm

Dimenzija sestavljene vojaške zložljive postelje 100 x 22 x 12 cm

Teža vojaške zložljive postelje: 5,3 kg

Maksimalna nosilnost vojaške zložljive postelje: 120 kg


Značilnosti:

- Zložljiva vojaška postelja, priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm dimenzije 190 x 65 x 64 cm ter nosilnosti do max 120 kg, je najudobnejši način za spanje na terenu, kampiranju, ob naravni katastrofi,…

- Nudi zanesljivo alternativo napihljivim blazinam in ležalnim podlogam. Zložljiva vojaška postelja se hitro sestavi (raztegne) ter zloži (v manj kot minuti). Zloženo pospravimo v priloženo transportno torbo, katera se zapira z močno zadrgo in ima trag za nošenje bodisi v roki, bodisi preko rame (zložena postelja v transportni torbi je dimenzij 100x33x12 cm). To vojaško zložljivo posteljo naredi enostavno tako za transport, kot za skladiščenje.

- V torbi sta priloženi še dve rezervni krpi iz izstega materiala, kot je ležišče v primeru da bi se vam dogodilo, da bi bilo potrebno ležišče zakrpati.

- Vojaška zložljiva postelja je zelo kompaktna, robustna, vzdržljiva ter ima nosilnost do max 120 kg, pa vendar lahka za nošnjo (celotna teža je 6,6 kg).

- Ležišče je iz trpežnega in močnega 100% poliestra (Oxford), dodatno zaščitenega s polyurethanskim slojem.

- Ležišče je gladke površine in obstojno proti umazaniji ter vodi.

terenska postelja, zložljiva postelja, postelja civilna zaščita, MIL-TEC, MILTEC, B33 Tactical, B33 army shop, army shop, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina, outdoor trgovina, oprema za kampiranje

Priporočeni izdelki