B33 army shop - vojaške vezalke povoščene črne 220 cm MILTEC, MIL-TEC, opremite se na www.opremljen.si (trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina)

Povoščene okrogle vojaške vezalke črna barva dolžine 220 cm

B33 army shop - US originalna vojaška identifikacijska ploščica (dog tag) MILTEC, MIL-TEC opremite se na www.opremljen.si (trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina)

US originalni vojaški identifikacijski ploščici (dog tag) s ponikljanima verižicama

Nemška vojaška identifikacijska ploščica (dog tag)

Nemška vojaška identifikacijska ploščica z verižico (dog tag), priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm, iz 100% jekla s kratko in dolgo jekleno verižico. Ploščice so brez oznak in tako primerne za graviranje oziroma vtiskanje unikatnih oznak. Vojaške identifikacijske ploščice se uporabljajo za identifikacijo. Na ploščico se vgravira osebne podatke vojaka ter osnovne medicinske informacije, kot je krvna skupina.
3,95 € 3,24 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
16310000

Material: 100% jeklo

Značilnosti:

- Vojaška identifikacijska ploščica (dog tag) ima kratko in dolgo jekleno verižico

- Vojaška identifikacijska ploščica (dog tag) je brez oznak in tako primerna za graviranje oziroma vtiskanje unikatnih oznak

- Na vojaško identifikacijsko ploščico (dog tag) se vgravira osebne podatke vojaka ter osnovne medicinske informacije, kot je krvna skupina

 

B33 army shop - nemška vojaška identifikacijska ploščica (dog tag) MILTEC, MIL-TEC opremite se na www.opremljen.si (trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina)