Vojaške bojne rokavice (touch screen active) by B33 army shop at www.opremljen.si

Vojaške bojne rokavice (touch screen active) črne barve

Vojaške bojne rokavice (touch screen active)

Vojaške bojne rokavice (touch screen active) DARK COYOTE barve

Vojaške bojne rokavice (touch screen active) olivne barve

Vojaške bojne rokavice (touch screen active) olivne barve priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm so primerne za delo v vojski, policiji, varnostnem sektorju kakor tudi v ostalih dejavnostih, kjer se zahtevajo rokavice z veliko stopnjo udobja in zahtevo za omogočanje zelo natančnega dela z optimalnim otipom ter tam kjer se zahteva upravljanje sodobnih pametnih telefonov, tablic ne da bi bilo pri tem potrebno odstraniti rokavico. Palec in kazalec rokavice plemenitijo vlakna, katera omogočajo upravljanje s 'touch sreen' napravami. Material na dlani je kombinacija poliamida in in poliuretana, kar naredi rokavico trpežno in udobno z, hrbtno stran pa odlikuje mešanica vlaken 70% najlona ter 30% elastana. Rokavice so visoko funkcionalne ter uporabne tudi kot delovne in športne rokavice.
Nizko kot 13,95 € 11,43 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
12521101

Dlan: 60% poliamid, 40% poliuretan

Hrbtna stran rokavice: 70% najlon, 30% elastan

Značilnosti:

- primerne za delo v vojski, policiji, varnostnem sektorju kakor tudi v ostalih dejavnostih, kjer se zahtevajo rokavice z veliko stopnjo udobja in zahtevo za omogočanje zelo natančnega dela z optimalnim otipom ter tam kjer se zahteva upravljanje sodobnih pametnih telefonov, tablic ne da bi bilo pri tem potrebno odstraniti rokavico

- palec in kazalec rokavice plemenitijo vlakna, katera omogočajo upravljanje s 'touch sreen' napravami

B33 army shop - vojaške bojne rokavice

- material na dlani je kombinacija poliamida in in poliuretana, kar naredi rokavico trpežno in udobno, hrbno stran pa odlikuje mešanica vlaken 70% najlona ter 30% elastana

- rokavice so visoko funkcionalne ter uporabne tudi kot delovne in športne rokavice

- odptine za zračenje na dlaneh zagotavljajo dodatno udobje v poletnih mesecih

- nastavljiv obseg zapestja z velkro trakom

B33 army shop - vojaške bojne rokavice

Več informacij
Tabela velikosti

Velikost rokavice definira obseg dlani pri najširši točki. Merilni rezultat obsega dlani delite z 2,5 da dobite primerno številko rokavice. Primer: Povprečni obseg dlani odraslega moškega je 23 cm. Tako je izračun enak 23 / 2,5 = 9,2. Zato je pravilna velikost rokavice 9.

V kolikor je rezultat med številkami recimo 9,5 v tem primeru izberite manjšo. S tem vam bodo rokavice nudile možnost natančnega dela in dober otip. V kolikor pa gre za zimske rokavice, potem raje izberite večjo številko, namreč tesnejše rokavice povečajo občutek mraza. Le v primeru toplih zimskih rokavic izberte višjo številko, v kolikor vaša izmera pade med dve številki. V kolikor je rezultat čista številka, potem izberite to.

Priporočeni izdelki