Komolčniki

neprebojni jopič, vojaški neprebojni jopič, nosilec neprebojnih plošč, JACK ELLIS, B33 army shop, army shop, B33 Tactical, opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Neprebojni jopiči za zaščito vojaka

Vojaški zaščitni neprebojni jopiči za zaščito telesa vključujejo širok spekter zaščite pred grožnjami, od majhnih kovinskih drobcev do oklepnega streliva. Ker se vojaške vloge in ubojita sredstva na bojiščih spreminjajo, se morajo tudi zaščitni izdelki razvijati tako, da ustrezajo izzivom zaščite, udobja in trajnosti z uporabo široke palete razpoložljivih materialov.

Zunanji pokrovi so izdelani iz žilavih tkanin Cordura® in lahko vključujejo MOLLE jermenčke za natančno namestitev torbic za opremo. Vojaški neprebojni jopiči ponujajo možnosti za zaščito prsnega koša, hrbta, ramen, vratu in dimelj, hkrati pa ohranjajo končno uporabniško mobilnost in udobje vojaka. Za najvišjo stopnjo zaščite se ponuja vrsto nadgradnih plošč, ki zagotavljajo zaščito pred strelivom z visoko hitrostjo, vključno z prebojnim strelivom. Za celovi zaščitnega sistem vojaka  na bojišču, se s dobavlja tudi balistične čelade v številnih stilih, ki ustrezajo različnim vojaškim vlogam.