Vojaški čevlji

AKU Tactical vojaški čevlji Selvatica so namenjeni za usposabljanje in posebne operacije, ter CQB z visoko zmogljivim oprijemom, celoletnim čevljem na kateri koli zemljepisni širini. AKU Tactical čevelj Selvatica, opravlja več funkcionalnosti, kot častniški vojaški čevelj, kot čevelj za usposabljanje, patruljiranje in kot čevelj namenjen posebnim operacijam ter kot čevelj za varnostne službe. Odličen je na strelišču. AKU Tactical čevlji Selvatica se uporabljajo tudi za patruljiranje in vožnjo vojaških vozil. Primerni so za različne podlage teren. Naj bo to blatno polje, želežniški tir, cesta, ruševine, barje ali skalovje in gore.
Vojaški čevlji

Vojaški čevlji AKU Tactical Selvatica zasnovani za hitra posredovanja na različnih terenih

Območje uporabe čevlja in teren, ki ga AKU Tactical čevelj Selvatica pokriva, so podnebna območja A3 in C0 / C1 a; to zajema temperature v območju od -10 ° C do + 35 ° C in od 0% do 80% relativne vlažnosti. Skrajne meje tega obsega bodo za kratek čas uporabe in v kombinaciji ustrezne nogavice in / ali gamaše.

Prav tako  so AKU Tactical vojaški čevlji Selvatica so primerni tudi za uporabo v razmerah vročega podnebja, kjer pokrivajo teren od puščav, polj, želežniških tir, cest, ruševin in skal. Območje uporabe in teren bo zajemalo podnebna območja A1 / A2; to zajema temperature od -10 ° C do + 45 ° C in 0% rH do 80% rH.

AKU Tactical vojaškli čevlji Selvatica so narejeni iz visokokakovostnih materialov, izpolnjujejo zahteve glede udobja, kot so prilagodljivost, majhna teža, nepremočljivost in prezračevanje. Zasnovani so tako, da dizajn preprečuje, da bi se uporabnik v primeru nujne evakuacije iz vozil, plovil ali letal / helikopterjev kaj zapletel.

AKU Tactical čevlji Selvatica so izdelani po sodobnih metodah in z uporabo visokokakovostnih surovin, da se zagotovi njihova skladnost z uporabo

AKU Tactical vojaški čevlji Selvatica so zasnovani za specialne sile in za terenske dejavnosti, kot nalašč za hitro gibanje v popolnem udobju. Super lahka, zračna in dinamična podpora v zgornjem delu podplata in na podplatu, ki je predhodno obdelana z brizganjem PU, kar odpravlja šivanje. Uporabljena je ekskluzivna tehnologija Aku Elica Natural Stride System za optimizacijo biodinamične učinkovitosti.

AKU Tactical podplat čeveljev Selvatica je Vibram Selvatica Megagrip z optimizirano površino v stiku s tlemi za boljši oprijem naokoli. Za čim večje udobje v obutvi je na voljo Ortholite® anti mikrob, ki zagotavlja da je čevelj AKU Tactiacal Selvatia zračen z optimalno absorpcijo udarcev.