Vojaški škornji

AKU Tactical škorenj Pilgrim je narejen iz visokokakovostnih materialov. Izpolnjuje zahteve glede udobja, kot so prilagodljivost, majhna teža, vodoodpornost in prezračevanje. AKU Tactical vojaški škornji Pilgrim so zasnovani tako, da preprečujejo, da bi se uporabnik v primeru nujne evakuacije iz vozil, plovil ali letal / helikopterjev kaj zapletel. Vojaški škornji so izdelani po sodobnih metodah in z uporabo visokokakovostnih surovin, da se zagotovi njihova skladnost z uporabo.
Vojaški škornji

AKU Tactical vojaški škorenj Pilgrim Pilgrim je zmagovalec pogodbe o dobavi za British Army in Aku je bil zmagovalec v konkurenci več kot 40 ponudnikov profesionalne vojaške obutve. 

Vojaški škornji AKU Tactical namenjeni vsestranski uporabi

AKU Tactical vojaški škornji so namenjenih vsestranski uporabi, uporabi za patrulje, kot borbeni škorenji ter primerni za uporabo v padalskih dejavnosti. Aku Tactical vojaški škorenj Pilgrim je za svoje udejstvovanje izbrala britanska vojska. AKU Tactical vojaški škorenj Pilgrim se uporablja za vse nivoje službenega osebja ter predvsem za vrsto visoko intenzivnih bojnih nalog.

Uporablja se lahko tudi za patruljiranje in vožnjo vojaških vozil. Teren delovanje je polje, želežniški tir, cesta, ruševine, barje in skala (gora). Območje uporabe in teren delovanja AKU Tactical škornja Pilgrim zajema podnebna območja A3 in C0 / C1 a; to zajema temperature v območju od -10 ° C do + 35 ° C in od 0% do 80% relativne vlažnosti. Ekstremi tega obsega so za kratek čas uporabe in v kombinaciji, tj.z Desert Warm Weather ali nogavicami in gamašo.

AKU Tactical vojaški škorenj Pigrim je bil nagrajen z nazivom The Best Duty Gear Boot britanske vojske s petletno pogodbo o dobavi, ki Aku uvršča med vodilne v taktičnih škornjih. AKU Tactiacal škorenj Pilgrim je zmagovalec pogodbe o dobavi za British Army in Aku je bil zmagovalec v konkurenci več kot 40 udeležencev.

AKU Tactical vojaški škorenj Pilgrim je pravi večnamenski zelo zračen čevelj z izjemno podporo, stabilnostjo in absorpcijo udarcev. Zahvaljujoč tem funkcijam se Pilgrim GTX Combat FG M dobro obnese v različnih dinamičnih pogojih. Posebnost, ki je bila zelo cenjena, je postopek hitrega sušenja.