Product was successfully added to your shopping cart.

Vojaški nahrbtnik SABRE 45 PLCE KARRIMOR Special Forces olivna barva

Hiter pregled

Vojaški nahrbtnik SABRE 45 PLCE, je v profesionalnih vojaških krogih opisan kot ‘must have’. Proizvaja ga priznano britansko podjetje Karrimor Special Forces.


Vojaški nahrbtnik SABRE 45 zagotavlja uporabniku zanesljivo in trpežno nosilno platformo, na katero se boste lahko vedno zanesli tudi v najbolj zahtevnih pogojih, tako v ekstremnih vremenskih razmerah, kot tudi v brutalnih razmerah bojišč.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

159,95 €