Product was successfully added to your shopping cart.

Vojaški nahrbtnik SABRE 45 PLCE KARRIMOR SF olivna barva

Hiter pregled

Vojaški nahrbtnik Sabre 45, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bil razvit s sodelovanjem angleške vojske. Je lahek in učinkovit 45 litrski nahrbtnik za dvo do tridnevne pohode. V vojaških krogih je nahrbtnik Sabre 45 poznan kot 'must have'. Vojaški nahrbtnik Sabre 45 zagotavlja uporabniku zanesljiv in trpežen nosilni sistem. Snemljivi F-Format notranji opornik se izoblikuje glede na uporabnikov hrbtni profil. Glavni prekat nahrbtnika Sabre 45 ima prostorninski volumen 45 litrov in je dovolj velik da sprejme vse, kar uporabnik potrebuje na dvo do trodnevnih pohodih. Na stranice nahrbtnika Sabre 45 je možno namestiti dodatna odstranljiva 10 litrska PLCE žepa. S tem se kapaciteta nahrbtnika poveča na 65 litrov. Na stranico je možno namestiti tudi 3 litrski hidracijski sistem PLCE. Vojaški nahrbtnik Sabre 45 je izdelan iz sodobne lahke tkanine, katera ima manjšo težo, hkrati pa zagotavlja visoko tpežnost ter dolgoletno rabo v ekstremnih pogojih.   


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

brez DDV: 137,66 € z DDV: 167,95 €