Product was successfully added to your shopping cart.

Stranski vojaški torbi za vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR Special Forces (par) olivna barva

Hiter pregled

Stranski vojaški torbi za vojaške nahrbtnike SABRE PLCE KARRIMOR SF (par) olivna barva, priznanega britanskega podjetja Karrimor Special Forces, sta zasnovani tako, da sta združljivi s sodobno opremo britanske vojske. Kapaciteta posamezne stranske torbe je 10 litrov


Torbe so namenjene povečanju prostornine nahrbtnika, lahko pa se nosijo tudi samostojno. Z obema tako povečamo kapaciteto osnovnega vojaškega nahrbtnika za 20 litrov. Torbi se lahko namestita samostojno tudi na nosilni sistem ali taktični jopič.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

53,95 €