Product was successfully added to your shopping cart.

Vojaška nepremočljiva vreča (40 litrov) za v vojaški nahrbtnik SABRE PLCE KARRIMOR Special Forces olivna barva

Hiter pregled

Vojaška nepremočljiva vreča Karrimor Special Forces kapacitete 40 litrov, je namenjena za namestitev v centralno nosilno komoro vojaškega nahrbtnika SABRE PLCE KARRIMOR Special Forces. Je olivne barve.


Uporablja se kadar obstaja možnost, da boste  z nahrbtnikom prečali reko, jezero in pri tem v celoti potopili nahrbtnik pod vodno gladino. Takrat je s pomočjo nepremočjivih vreč vsebina nahrbtnika zaščititena pred vdorom vode.


Vojaško nepremočjivo vrečo lahko uporabite tudi samostojno. Izkaže se kot odlična zaščita opreme pred vdorom vode pri čolnarjenju ali prečkanju rek. Vrečo lahko uporabite tudi kot improvizirano plovno platformo oziroma splav, na katero namestite ostalo opremo pri prečkanju vodnih over.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

13,95 €