Product was successfully added to your shopping cart.

Vojaški nahrbtnik SABRE 30 KARRIMOR SF coyote barva

Hiter pregled

Vojaški nahrbtnik Sabre 30, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bil razvit s sodelovanjem angleške vojske. Je lahek in učinkovit 30 litrski nahrbtnik za enodnevne pohode. Sabre 30 je opremljen z vodniki za smuči, kateri omogočajo da na stranicah nahrbtnika transportirate smuči in podobno daljšo opremo. Oblazinjene naramnice in hrbtna stran nudita veliko udobja. Sistem povratnega hlajenja (coolmesh) na hrbtni strani nahrbtnika omogoča, da zrak teče med hrbtom uporabnika in samim nahrbtnikom, kar omogoča udobnejšo nošnjo v toplejših podnebjih ali na dolgem pohodu. Glavni prekat nahrbtnika Sabre 30 je dovolj velik, da sprejme vse, kar uporabnik pričakuje od srednje velikega nahrbtnika. Prav tako je možno namestiti steklenice z vodo na obe stranici nahrbtnika v elasticirana stranska žepa. Pokrovni žep na vrhu vojaškega nahrbtnika Sabre 30 je idealen prostor za shranjevanje ključev, telefona in druge drobne opreme. Vojaški nahrbtnik je izdelan iz sodobne lahke tkanine, katera ima manjšo težo, hkrati pa zagotavlja visoko trpežnost ter dolgoletno rabo v ekstremnih pogojih.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

93,95 €