Product was successfully added to your shopping cart.

Vojaški nahrbtnik SABRE 35 KARRIMOR SF coyote barva

Hiter pregled

Vojaški nahrbtnik Sabre 35, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bil razvit s sodelovanjem angleške vojske. Je lahek in učinkovit 35 litrski nahrbtnik za enodnevne pohode. Glavni prekat nahrbtnika Sabre 35 je dovolj velik da sprejme vse, kar uporabnik pričakuje od srednje velikega nahrbtnika.
Vojaški nahrbtnik Sabre 35 ima prostorninski volomen 35 litrov. Na stranicah sta integrirana dva 2,5 litrska stranska žepa primerna za steklenice z vodo ali ostalo opremo. Na vsaki strani po eden. Vojaški nahrbtnik je izdelan iz sodobne lahke tkanine, katera ima manjšo težo, hkrati pa zagotavlja visoko trpežnost ter dolgoletno rabo v ekstremnih pogojih.


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

103,95 €