Product was successfully added to your shopping cart.

Vojaški nahrbtnik SABRE 75 PLCE KARRIMOR SF multicam barva

Hiter pregled

Vojaški nahrbtnik Sabre 75, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bil razvit s sodelovanjem angleške vojske. Je učinkovit 75 litrski nahrbtnik razvit za uporabo v gorskem svetu, za planinarjenje. Uporablja se ga lahko tudi za ostale vrste pohodov. Vojaški nahrbtnik Sabre 75 zagotavlja uporabniku zanesljiv in trpežen nosilni sistem s 'coolmesh' hrbtnim delom ter snemljivim F-Format notranjim opornikom, kateri se izoblikuje glede na uporabnikov hrbtni profil. Opremljen je z zankami za fiksiranje derez ter nosilcem za cepin. Idealen je za krajše pohode do enega tedna. Na stranice nahrbtnika Sabre 75 je možno namestiti dodatna odstranljiva 10 litrska PLCE žepa. S tem se kapaciteta nahrbtnika poveča na 85 litrov. Na stranico je možno namestiti tudi 3 litrski hidracijski sistem PLCE. Vojaški nahrbtnik Sabre 75 je izdelan iz sodobne lahke tkanine, katera ima manjšo težo, hkrati pa zagotavlja visoko tpežnost ter dolgoletno rabo v ekstremnih pogojih. 


Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.


Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Zaloga: Na zalogi

301,95 €