Weekpack Juliett Tactical Foodpack je vrhunska liofilizirana hrana za na pot. Ta paket 21ith vegetarijanskih Tactical Foodpack obrokov zagotavlja visoko hranljivost in uravnoteženo prehrano za aktivne posameznike v ekstremnih razmerah. Tactical Foodpack o

Weekpack Juliett - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

Pripravite se na nepredvidljive situacije s SOS paketom hrane za krizne razmere.  Hrana, ki ne zahteva kuhanja, primerna za nujne primere in situacije, kot so potresi, poplave ali izpadi elektrike. Osredotočite se na preživetje in se zanesite na kakovostn

SOS paket za krizne razmere, brez mesa - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

SOS paket za krizne razmere, z mesom - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

Popoln SOS kombiniran paket za 1 teden za 1 osebo v kriznih razmerah z mesnimi obroki. Vključuje 21 obrokov in dodatke za naravne katastrofe ter ostale krizne razmere.

Obroki so pakirani v plastično vedro. Shranite ga doma, v garaži ali ga zakopljite na vrtu. Nikoli ne veste, kaj bo prinesel jutri.

Okusi Tactical Foodpack mesnega SOS paketa: 3x Pire krompir s slanino, 3x Piščanec in riž, 3x Ovseni kosmiči z jabolki, 3x Začinjena juha z rezanci, 3x Goveji špageti boloneze, 3x Rižev puding z malinami, 2x Ajdova enolončnica s puranom, 2x Mediteranski zajtrk Šakšuka

Dodatki: Tablete za čiščenje vode, Tactical gorilni gel, Vžigalice,  Žlica

SKUPNA ENERGIJSKA VREDNOST: 40551 kJ / 9692 kcal

Preizkusite Tactical Foodpack - okusen vir energije za vse vaše aktivnosti na prostem! Ne glede na to, ali ste vojak, pohodnik, planinec, alpinist, tabornik, ribič, lovec, pomorščak ali prevoznik, vam bo Tactical Foodpack zagotovil okusne obroke in koristne sestavine.

Tactical Foodpack je enostaven obrok, narejen iz naravnih sestavin brez konzervansov. Sestavine so liofilizirane, kar omogoča dolgo življenjsko dobo do 8 let. Obrok je poln energije, a brez praznih kalorij.

Priprava obroka je hitra in enostavna, tudi v najzahtevnejših pogojih. Odstranite zgornji del vrečke, odstranite absorber kisika, dodajte 200 ml vode (70-100°C), premešajte, zaprite vrečko in pustite stati 8 minut. Vaš obrok je pripravljen! Lahko ga jeste direktno iz vrečke ali pa ga pripravite na odprtem ognju. Če nimate posode za vrelo vodo, vlijte hladno vodo v vrečko in počakajte dvakratnik časa pred konzumacijo.

Tactical Foodpack je idealen tudi za hišno zalogo hrane v primeru kriznih razmer. Rok uporabe obroka je 8 let, medtem ko je rok uporabe dodatkov 2 leti.

Ne oklevajte, poskusite Tactical Foodpack in uživajte v energiji in okusni hrani med vašimi aktivnostmi na prostem!

173,00 € 157,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
EAN 4744698013053

Preživite krizne razmere brez skrbi: Odkrijte TACTICAL FOODPACK izjemen SOS paket hrane za krizne razmere z 21 obroki!

TACTICAL FOODPACK SOS paket hrane za krizne razmere je inovativen izdelek, ki vam omogoča, da se v primeru naravnih katastrof ali varnostnih situacij zanesete na kakovostno hrano. Ta paket vsebuje 21 mesnih TACTICAL Foodpack obrokov, ki so liofilizirani, ter so zloženi v posebno oblikovano, nepredušno zaprto vedro. Takšna embalaža je izjemno praktična, saj omogoča dolgo obstojnost hrane in vam zagotavlja varnost obdobja osmih letih.

Eno vedro s 21 obroki je dovolj, da poskrbite za popolno prehrano ene osebe cel teden. Ne glede na to, ali se znajdete v naravnih katastrofah, kot so poplave, neurja, potresi, ali pa v varnostnih situacijah, bo ta paket hrane zanesljiv spremljevalec.

Prednosti tega izdelka so številne. Prvič, liofilizacija ohranja vse hranilne vrednosti živil, zato boste z uživanjem teh obrokov zagotovili svojemu telesu potrebne vitamine, minerale in beljakovine. Drugič, hrana je pripravljena hitro in enostavno - samo dodajte vodo. To je izjemno pomembno v primeru kriznih razmer, ko časa za pripravo obrokov ni veliko. Tretjič, paket vsebuje tudi dodatke, kot so tablete za čiščenje vode, gorilni gel, vžigalice in žlica. Ti dodatki so ključnega pomena za preživetje v ekstremnih situacijah.

Naravne katastrofe so žal vse pogostejše. Poplave, neurja in potresi lahko hitro uničijo infrastrukturo in prekinejo oskrbo s hrano. V takšnih primerih je pomembno, da imate na voljo zanesljivo hrano, ki jo lahko hitro pripravite. Ne glede na to, ali se znajdete v gozdu ali na odročnem območju, bo ta paket hrane v nepredušnem vedru odlična rešitev za vaše potrebe.

Poleg naravnih nesreč se lahko soočimo tudi z varnostnimi situacijami, kot so dolgotrajni izpadi električne energije, vojni časi ali civilne nemire. V takšnih primerih je pomembno, da imate zagotovljeno hrano za preživetje. SOS paket hrane za krizne razmere je bil zasnovan prav za takšne situacije, saj zagotavlja dolgo obstojnost hrane in enostavno pripravo.

Paket hrane za krizne razmere je že pridobil številne zadovoljne uporabnike. Številni preživetveni strokovnjaki, pustolovci, pohodniki in ljubitelji narave se zanašajo na ta izdelek kot osnovno prehransko rešitev v izrednih razmerah. Prav tako ga pogosto uporabljajo tudi organizacije za humanitarno pomoč, ki se ukvarjajo z reševanjem prebivalcev v kriznih območjih.

Prepričljive reference iz prakse potrjujejo učinkovitost tega izdelka. Mnoge osebe so se zahvaljujoč temu paketu uspešno prehranjevale v času naravnih katastrof, kot so orkani, poplave in potresi. Uporabniki so bili navdušeni nad enostavno pripravo hrane ter nad tem, kako okusna je bila hrana kljub ekstremnim razmeram.

Danes je pametno biti pripravljen na morebitne krizne situacije. SOS paket hrane za krizne razmere vam zagotavlja, da boste imeli kakovostno hrano na voljo ne glede na to, kaj se bo zgodilo. Ne odlašajte, ampak se pridružite številnim zadovoljnim uporabnikom in se pripravite na nepredvidljivo. Ne pozabite, da je hrana osnovna potreba, ki mora biti vedno zagotovljena.

Zakaj izbrati Tactical Foodpack:

- Tactical Foodpack® izvira iz dejanskih potreb in zahtev enot specialnih vojaških sil različnih držav

- Idealen za vojaške misije, v kriznih razmerah, za avanture na prostem

- Visokoenergetski paket z majhno težo

- 100% naravne sestavine, brez dodatkov, brez ojačevalcev okusa

- Zasnovan in izdelan v skladu z načelom vojaških specialnih sil "DON’T F..K WITH THE FOOD!"

- Obroki temeljijo na liofilizirani tehnologiji, ki bo ohranila okus, konsistenco in hranila

- 8 let roka uporabnosti od proizvodnje - obroki so pripravljeni za zaužitje v manj kot 10 minutah

- Priprava z vročo ali hladno vodo

- Uživajte v obroku neposredno iz vrečke

Pripravite se na krizne razmere s sos paketom mesne liofilizirane hrane Tactical Foodpack. Idealen za preživetje in ekspedicije. Nakupujte zdaj!

Značilnosti & sestavine:

Popoln kombiniran paket za 1 teden za 1 osebo. Vključuje 21 obrokov.

Obroki so pakirani v plastično vedro. Shranite ga doma, v garaži ali ga zakopljite na svojem vrtu. Nikoli ne veš kaj bo prinesel jutri.

OKUSI TACTICAL FOODPACK MESNEGA SOS PAKETA:

3x Pire krompir s slanino - neto teža 110 g, vsebnost energije na porcijo 601 kcal

3x Piščanec in riž – neto teža 100 g, vsebnost energije na porcijo 412 kcal

3x Ovseni kosmiči z jabolki - neto teža 90g, vsebnost energije na porcijo 390 kcal

3x Začinjena juha z rezanci - neto teža 70g, vsebnost energije na porcijo 346 kcal

3x Goveji špageti boloneze - neto teža 115 g, vsebnost energije na porcijo 542 kcal

3x Rižev puding z malinami - neto teža 90g, vsebnost energije na porcijo 425 kcal

2x Ajdova enolončnica s puranom – neto teža 110 g, vsebnost energije na porcijo 531 kcal

2x Mediteranski zajtrk Šakšuka – neto teža 100 g, vsebnost energije na porcijo 436 kcal

Tablete za čiščenje vode

Tactical gorilni gel

Vžigalice

Žlica

SKUPNA ENERGIJSKA VREDNOST: 40551 kJ / 9692 kcal


Dodatki:

Vedro SOS paket poleg paketov obrokov vključuje tudi naslednje pomembne izdelke, ki so bistveni za pripravo ali uživanje hrane v kriznih razmerah:


• Tablete za čiščenje vode

V kritični situaciji tablete za čiščenje vode (10 kosov) naredijo vodo pitno, zelo hitro. Tablete so izjemno učinkovite pri nevtralizaciji bakterij. Te tablete za čiščenje vode uporablja tudi Svetovna zdravstvena organizacija uporablja v svojih brošurah zdravstvenih informacij.
Uporaba: Za hitro dezinfekcijo vode, preprosto dodajte eno tableto na en liter umazane vode. 10 tablet je skupaj 10 litrov čiste vode.

Aktivne učinkovine: Natrijev dikloroizocianurat (NaDCC), 8,5 miligramov na tableto. Tablete za čiščenje vode ubijajo bakterije, bakterijske spore, ciste, alge, glive, protozoe in viruse.

V nujnih primerih, ko nimate dostopa do zanesljivega vodnega filtra, je lahko idealna rešitev tableta za čiščenje vode. Vsekakor uporabljajte čisto vodo, če imate dostop do nje; Tablete za čiščenje vode so namenjene uporabi le v nujnih primerih, saj lahko neprekinjeno uživanje klora negativno vpliva na vaše zdravje.

Uporabno do: 2 leti


• Tactical gorilni gel

Tactical gorilni gel je inovativen izdelek estonskega proizvajalca Biofire ter je kot nalašč za zakurjenje majhnega ognja, namesto da bi dejansko zakurili majhen ogenj. Izdelek je 100% organski (bio). Tactical gorilni gel je odporen na vremenske vplive in ga je mogoče ponovno uporabiti! Ker izdelek ne vsebuje vode, gori pri visokih temperaturah. Vsebuje etanol in silicijev dioksid.


Uporaba: V vrečko s hrano dodajte potrebno količino hladne vode in premešajte. Odprite pokrov Tactical gorilnega gela, posodico z gelom postavite na toplotno odporno površino in z vžigalico ali vžigalnikom prižgite gorilni gel.

Sploščite dno Tactical Foodpack paketa z obrokom in ga postavite nad posodico z gorilnim gelo, tako da naredite stojalo za Tactical Foodpack paket z obrokom (Lahko uporabite dva kosa less, dva kamna itd., pomebno je da sta višja od posodice s Tactical gorilnim gelom, da lahko gel gori in greje dno Tactical Foodpack paketa s hrano).

Tactical Foodpack paket hrane pustite nad plamenom, dokler vsebina Tactical Foodpack obroka ne začne vreti, nato paket hrane odstranite z ognja, zaprite Tactical Foodpack paket z obrokomm in pustite obrok stati toliko časa, kot je navedeno na paketu.

Če želite pogasiti Tactical gorini gel, postavite pokrovček na plamen; ne pihajte v plamen! Tactical gorilni gel je za večkratno uporabo, skupni čas gorenja je 40 min ter zadostuje da z njem pogrejete in pripravite do 10 Tactical Foodpack obrokov hrane.


• Vžigalice

V SOS vedru so dodane vžigalice, če nimate elektrike ali dostopa do vira ognja za ogrevanje vode za paket hrane.


• Žlica

Za vsak slučaj je v vedro dodana tudi žlica.


Obroki Tactical Foodpack so okusen vir energije za vse ‘outdoor’ aktivnosti. Poleg vojakov, specialnih sil, ga uporabljajo pohodniki, planinci, alpinisti, taborniki, ribiči, lovci, pomorščaki, prevozniki. Zaradi dolge življenske dobe je idealen za hišno blagovno rezervo hrane za primer kriznih razmer.

Tactical Foodpack je prepost in okusen obrok, pripravljen iz najboljših naravnin sestavin, brez konzervansov, saj so vse sestavine liofilizirane (sušenje z zamrzovanjem). Sestavine so skrbno izbrane, posebna metoda izdelave pa jamči osemletni rok trajanja. Taktični Foodpack je poln energije, brez praznih kalorij.

Tactical Foodpack jedi in dizajn vrečke katera omogoča pripravo jedi v zahtevni pogoji, so oblikovani in zasnovani s strani estonskih specialnih sil. Obrok je pripravljen zelo hitro tudi v najbolj zahtevnih pogojih. Vrečki se odstrani zgornji del roba, odstrani se absorber kisika, doda se 200ml vode temperature 70-100 stopinj celzija, vsebino zmešajte, rob vrečke zaprite in pustite 8 minut. Obrok je pripravljen za uporabo. Jeste direktno iz vrečke, saj je le-ta oblikovana tako, da nima robov. V primeru da ne razpolagate z dodatno posodo, kjer bi zavreli vodo, lahko vlijete v vrečko hladno vodo ter počakate dvakratnik časa, pred samim konzumiranjem. Jed lahko pripravite tudi na odprtem ognju. V vrečko vstavite hladno vodo in vrečko postavite nad ogenj za nekaj minut. Video navodila za uporabo so vam na voljo v zavihku ‘Video_navodila’.


Uporabno do:

8 let za obroke
2 leti za dodatke

Rok uporabe natisnjen na embalaži.

Uvoznik: B33, Bogomir Jalovec s.p., Župeča vas 50, 8263 Cerklje ob Krki

Proizvajalec: Tactical Solution OÜ, Farmi 18, Viiratsi, 70101, Estonia

Več informacij
Video_navodila

Standarni način priprave obroka:


1) Odtrgajte zgornji del vrečke

2) Odstranite absorber kisika,

3) Dodajte 300ml vode temperature 70-100 stopinj celzija,

4) Zmešajte,

5) Stisnite skupaj zgornji del vrečke ter pustite 8 minut. Obrok je pripravljen.

Dehidrirana hrana Tactical Foodpack - Beef Spaghetti Bolognese , B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

 

 

Alternativni načini priprave obroka: 

Priprava Tactical Foodpack obroka s pomočjo plinskega ali bencinskega gorilnika

Vojaški plinski gorilnik lahko kupite tu: Vojaški plinski gorilnik SPIDER s transportno škatlo olivne barve

Vojaški bencinski gorilnik lahko kupite tu: US vojaški bencinski gorilnik M-95Priprava Tactical Foodpack obroka s pomočjo grelca na gorilne tablete

Vojaški zložlivi gorilnik na gorilne tablete lahko kupite tu: Vojaški zložljivi gorilnik FireDragon na gorilne tablete (NATO approved NSN: 7310-99-587-4226)

Vojaški kuhalni set z gorilnikom na gorilne tablete lahku kupite tu: Vojaški kuhalni 6-delni set angleške vojske Crusader MKII v multicam torbici BCB International

Vojaške gorilne tablete lahko kupite tu: Vojaške all-weather bio gorilne tablete FireDragon iz etanola, pakiranje 6 kosov (NATO approved NSN: 9110-99-505-2835)

Vojaško kresilo lahko kupite tu: Vojaško kresilo za ogenj s kompasom BCB InternationalPriprava Tactical Foodpack obroka na odprtem ognju

Vojaške all weater vžigalice lahko kupite tu: Vojaške All weather vodoodporne vžigalice za uporabo v hudem vetru ter dežju v vodotesni škatlici (NATO approved NSN: 9920-99-966-9432)

Pri odprtem ognju je potrebno zagotoviti, da ogenj ni prevelik in da plamen ne bo prišel s strani, saj bi se v nasprotnem primeru lahko nalepke prižgale in potem bo vrečka videti zelo grdo, kar pa ne bo vplivalo na okus hrane! Tactical Foodpack embalaža je narejena iz trpežnega, vendar varnega materiala, ki se lahko segreje na ognju in ne sprošča nevarnih snovi, ki bi vas lahko ogrozile ali spremenile okus živila.Priprava Tactical Foodpack obroka s pomočjo taktične grelne vreče


Priporočeni izdelki