Ročno kovani nož CHOPPER Kovaštvo Jan Januš

Unikaten ročno kovan CHOPPER nož z lesenim macesen ročajem ter usnjenim tokom

Ročno kovani nož BOWIE Kovaštvo Jan Januš

Unikaten ročno kovan BOWIE nož z lesenim oreh ročajem ter črnim usnjenim tokom

Unikaten ročno kovan CHOPPER nož z polimer zelenim ročajem ter Kydex tokom

Unikaten ročno kovan CHOPPER nož z ročajem narejenim iz polimer mase z zeleno tkanino v notranjosti ter izgleda kot les (letnice)ter Kydex tokom. Nož je kovan, oblikovan, kaljen in brušen ročno, zato nima popolnoma enakega dvojnika. Dolžina rezila je cca 23 cm, celotna dolžina pa cca 34 cm. Chopper nož je izdelan iz vzmetnega jekla 5160. Teža noža je cca 390 g, s tokom pa cca 490 g. Kydex tok je prav tako ročno izdelan.

Ročno kovani chopper oziroma sekalni nož s fiksnim rezilom, primarno izdelan za pustolovščine, kot sta kampiranje v divjini in gozdovništvo. Z njegovo pomočjo si boste z lahkoto postavili bivak. Chopper nož se uporablja namesto mačete, sekire. V kompletu z nožem je tudi Kydex etui, ki omogoča nošenje na dva različna načina. Tradicionalno vertikalno na pasu ali horizontalno na pasu. V vsakem primeru bo nož vedno na dosegu roke. Nož je iz enega kosa, speljan po celotnem ročaju, kar daje nožu posebno trdnost. To omogoča nožu dolgo in intenzivno uporabo, hkrati pa se ga z lahkoto ponovno nabrusi. Sam ročaj jeročaj je narejen iz polimer mase z zeleno tkanino v notranjosti ter izgleda kot les (letnice), ki poskrbi za udobje in trden oprijem v vseh pogojih.

Slovenski kovaški mojster Jan Januš kuje že od svojega 14tega leta in je svoje bogato znanje podedoval od svojega dedka. Jan Januš s svojim kladivom kuje nože kot Thor in skozi ognjeni proces isker in kaljenja ustvarja božansko lepa in funkcionalna rezila!

177,00 € 145,08 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
JJ_CHOP_POL_ZEL_KYD

 Dimenzije (ker so noži unikatno narejeni, se dimeznije posameznih primerkov, malenkostno razlikujejo):

  - Dolžina rezila: cca 23 cm

  - Celotna dolžina noža: cca 34 cm

  - Teža noža brez toka: cca 390 g

  - Teža noža s tokom: cca 490 g

 

Material:

- jeklo 5160 (vzmetno)

- ročaj je narejen iz polimer mase z zeleno tkanino v notranjosti ter izgleda kot les (letnice)

- Kydex tok 

 

Značilnosti:

- Ročno kovani chopper oziroma sekalni nož s fiksnim rezilom, primarno izdelan za pustolovščine, kot sta kampiranje v divjini in gozdovništvo.

- Z njegovo pomočjo si boste z lahkoto postavili bivak. Chopper nož se uporablja namesto mačete, sekire.

- V kompletu z nožem je tudi Kydex etui, ki omogoča nošenje na dva različna načina. Tradicionalno vertikalno na pasu ali horizontalno na pasu. V vsakem primeru bo nož vedno na dosegu roke. 

- Nož je iz enega kosa, speljan po celotnem ročaju, kar daje nožu posebno trdnost. To omogoča nožu dolgo in intenzivno uporabo, hkrati pa se ga z lahkoto ponovno nabrusi.

- Sam ročaj je narejen iz polimer mase z zeleno tkanino v notranjosti ter izgleda kot les (letnice) , ki poskrbi za udobje in trden oprijem v vseh pogojih.

 Ročno kovani noži, kovač Jan Januš, Thor, B33 army shop, Trgovina z vojaško opremo, Vojaška trgovina

Ročno kovani noži, kovač Jan Januš, Thor, B33 army shop, Trgovina z vojaško opremo, Vojaška trgovina

Priporočeni izdelki