B33 army shop, Nemška vojaška Bundeswehr zložljiva mapa za zemljevide olivna barva MILTEC by B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Nemška vojaška Bundeswehr zložljiva mapa za zemljevide olivna barva

MIL TEC US vojaški vodoodporen blok za pisanje v dežji MINI kapacitete 75 x 130 mm by B33 army shop at www.opremljen.si

Vojaški pisalni blok za pisanje v vseh vremenskih razmerah (tudi v dežju) velikosti 75 x 130 mm

US Vojaški pisalni blok za pisanje v vseh vremenskih razmerah (tudi v dežju) velikosti 100 x 150 mm

US vojaški pisalni blok za pisanje v vseh vremenskih razmerah (tudi v dežju) velikosti 100 x 150 mm, priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm. Listi bloka so prevlečeni z vodoodpornim slojem, tako da je omogočeno pisanje tudi takrat ko dežuje, ne da bi bilo potrebno zaščititi papir. Platnice blokca so iz trpežne plastike. V bloku je 50 listov, kateri so speti s kovinsko nerjavečo spiralo. Posamezne liste je možno odstraniti, jih je pa možno tudi ponovno vstaviti v blok. Blok je odlična izbira za vse, kateri potrebujejo zapisovati zapiske na terenu. To so poleg vojakov, policistov še gasilci, lovci, ribiči, opazovalci živali, kot vsi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri se pogosto gibljete v naravi in želite imeti poleg sebe beležnico.
15,95 € 13,07 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
15980002

- Velikost bloka: 100 x 150 mm

- Število listov v bloku: 50


Značilnosti:

- Listi bloka so prevlečeni z vodoodpornim slojem, tako da je omogočeno pisanje tudi takrat ko dežuje, ne da bi bilo potrebno zaščititi papir.

- Platnice blokca so iz trpežne plastike.

- V bloku je 50 listov, kateri so speti s kovinsko nerjavečo spiralo.

- Posamezne liste je možno odstraniti, jih je pa možno tudi ponovno vstaviti v blok.

- Blok je odlična izbira za vse, kateri potrebujejo zapisovati zapiske na terenu. To so poleg vojakov, policistov še gasilci, lovci, ribiči, opazovalci živali, kot vsi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri se pogosto gibljete v naravi in želite imeti poleg sebe beležnico.

B33 army shop - blok za dež, beležnica za dež, MILTEC, B33 army shop at www.opremljen.si, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina