Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • B33 army shop - vojaška zložljiva postelja by MILTEC, MIL-TEC, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina B33 army shop - vojaška zložljiva postelja by MILTEC, MIL-TEC, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Vojaška zložljiva postelja 190 x 65 x 42 cm nosilnosti do max 120 kg s transportno torbo olivna barva

Hiter pregled

Zložljiva vojaška postelja, priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm dimenzije 190 x 65 x 64 cm ter nosilnosti do max 120 kg, je najudobnejši način za spanje na terenu, kampiranju, ob naravni katastrofi,… Nudi zanesljivo alternativo napihljivim blazinam in ležalnim podlogam. Zložljiva vojaška postelja se hitro sestavi (raztegne) ter zloži (v manj kot minuti). Zloženo pospravimo v priloženo transportno torbo, katera se zapira z močno zadrgo in ima trag za nošenje bodisi v roki, bodisi preko rame (zložena postelja v transportni torbi je dimenzij 100x33x12 cm). To vojaško zložljivo posteljo naredi enostavno tako za transport, kot za skladiščenje. V torbi sta priloženi še dve rezervni krpi iz izstega materiala, kot je ležišče v primeru da bi se vam dogodilo, da bi bilo potrebno ležišče zakrpati. Vojaška zložljiva postelja je zelo kompaktna, robustna, vzdržljiva ter ima nosilnost do max 120 kg, pa vendar lahka za nošnjo (celotna teža je 6,6 kg). Ležišče je iz trpežnega in močnega 100% poliestra (Oxford), dodatno zaščitenega s polyurethanskim slojem. Ležišče je gladke površine in obstojno proti umazaniji ter vodi.

Zaloga: Na zalogi

69,95 €

Opis izdelka

Ležišče vojaške zložljive postelje: 100% Polyester (Oxford), prevlečen s Polyurethane zaščito

Ohišje vojaške zložljive postelje: Aluminij Transporna torba: 100% Polyester

Dimenzija razstavljene vojaške zložljive postelje 190 x 65 x 42 cm

Dimenzija sestavljene vojaške zložljive postelje 100 x 22 x 12 cm

Teža vojaške zložljive postelje: 6,6 kg

Maksimalna nosilnost vojaške zložljive postelje: 120 kg


Značilnosti:

- Zložljiva vojaška postelja, priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm dimenzije 190 x 65 x 64 cm ter nosilnosti do max 120 kg, je najudobnejši način za spanje na terenu, kampiranju, ob naravni katastrofi,…

- Nudi zanesljivo alternativo napihljivim blazinam in ležalnim podlogam. Zložljiva vojaška postelja se hitro sestavi (raztegne) ter zloži (v manj kot minuti). Zloženo pospravimo v priloženo transportno torbo, katera se zapira z močno zadrgo in ima trag za nošenje bodisi v roki, bodisi preko rame (zložena postelja v transportni torbi je dimenzij 100x33x12 cm). To vojaško zložljivo posteljo naredi enostavno tako za transport, kot za skladiščenje.

- V torbi sta priloženi še dve rezervni krpi iz izstega materiala, kot je ležišče v primeru da bi se vam dogodilo, da bi bilo potrebno ležišče zakrpati.

- Vojaška zložljiva postelja je zelo kompaktna, robustna, vzdržljiva ter ima nosilnost do max 120 kg, pa vendar lahka za nošnjo (celotna teža je 6,6 kg).

- Ležišče je iz trpežnega in močnega 100% poliestra (Oxford), dodatno zaščitenega s polyurethanskim slojem.

- Ležišče je gladke površine in obstojno proti umazaniji ter vodi.

B33 army shop - vojaška zložljiva postelja by MILTEC, MIL-TEC, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina