B33 army shop - vojaška zložljiva postelja by MILTEC, MIL-TEC, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Vojaška zložljiva postelja 190 x 65 x 42 cm nosilnosti do max 120 kg s transportno torbo olivna barva

B33 army shop Robustni bojni nož z G10 ročajem ter nastavljivo smerjo toka za nošenje iz Kydex materiala  MILTEC, MIL-TEC opremite se na www.opremljen.si (trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina)

Robustni bojni nož z G10 ročajem ter nastavljivo smerjo toka za nošenje iz Kydex materiala

Vojaška zložljiva postelja 200 x 65 x 42 cm nosilnosti do max 160 kg s transportno torbo olivna barva

Zložljiva vojaška postelja dimenzije 200 x 65 x 64 cm, je najudobnejši način za spanje na terenu, kampiranju, ob naravni katastrofi,… Nudi zanesljivo alternativo napihljivim blazinam in ležalnim podlogam. Zložljiva vojaška postelja se hitro sestavi (raztegne) ter zloži (v manj kot minuti). Zloženo pospravimo v priloženo transportno torbo, katera se zapira z močno zadrgo in ima trag za nošenje bodisi v roki, bodisi preko rame (zložena postelja v transportni torbi je dimenzij 100x22x12 cm). To vojaško zložljivo posteljo naredi enostavno tako za transport, kot za skladiščenje. V torbi sta priloženi še dve rezervni krpi iz izstega materiala, kot je ležišče v primeru da bi se vam dogodilo, da bi bilo potrebno ležišče zakrpati. Vojaška zložljiva postelja je zelo kompaktna, robustna, vzdržljiva ter ima nosilnost do max 160 kg, pa vendar lahka za nošnjo (celotna teža je 7,8 kg). Ležišče je iz trpežnega in močnega 100% poliestra (Oxford), dodatno zaščitenega s polyurethanskim slojem. Ležišče je gladke površine in obstojno proti umazaniji ter vodi.
119,95 € 98,32 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
14401000

Ležišče: 100% Polyester (Oxford 200 g/m2), prevlečen s Polyurethane zaščito

Ohišje: Aluminij Transporna torba: 100% Polyester

Dimenzija razstavljene vojaške zložljive postelje 200 x 65 x 42 cm

Dimenzija sestavljene vojaške zložljive postelje 100 x 22 x 12 cm

Teža vojaške zložljive postelje: 7,8 kg

Maksimalna nosilnost vojaške zložljive postelje: 160 kg

 

Značilnosti:

- Zložljiva vojaška postelja dimenzije 200 x 65 x 64 cm, je najudobnejši način za spanje na terenu, kampiranju, ob naravni katastrofi,… Nudi zanesljivo alternativo napihljivim blazinam in ležalnim podlogam.

- Zložljiva vojaška postelja se hitro sestavi (raztegne) ter zloži (v manj kot minuti). Zloženo pospravimo v priloženo transportno torbo, katera se zapira z močno zadrgo in ima trag za nošenje bodisi v roki, bodisi preko rame (zložena postelja v transportni torbi je dimenzij 100x22x12 cm). To vojaško zložljivo posteljo naredi enostavno tako za transport, kot za skladiščenje.

- V torbi sta priloženi še dve rezervni krpi iz izstega materiala, kot je ležišče v primeru da bi se vam dogodilo, da bi bilo potrebno ležišče zakrpati.

- Vojaška zložljiva postelja je zelo kompaktna, robustna, vzdržljiva ter ima nosilnost do max 160 kg, pa vendar lahka za nošnjo (celotna teža je 7,8 kg).

- Ležišče je iz trpežnega in močnega 100% poliestra (Oxford), dodatno zaščitenega s polyurethanskim slojem.

- Ležišče je gladke površine in obstojno proti umazaniji ter vodi.

B33 army shop - vojaška zložljiva postelja by MILTEC, MIL-TEC, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina at www.opremljen.si