Vojaški nahrbtnik ODIN 75 PLCE KARRIMOR SF by B33 army shop at www.opremljen.si

Vojaški nahrbtnik ODIN 75 PLCE KARRIMOR SF coyote barva

Vojaški nahrbtnik ODIN 75 PLCE KARRIMOR SF by B33 army shop at www.opremljen.si

Vojaški nahrbtnik ODIN 75 PLCE KARRIMOR SF črna barva

Vojaški nahrbtnik ODIN 75 PLCE KARRIMOR SF olivna barva

Vojaški nahrbtnik ODIN 75, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bil razvit s sodelovanjem angleške vojske za potrebe daljšega udejstvovanja na vojaških misijah. Vojaški nahrbtnik ODIN 75 ima volumen 75 litrov shranjevalne kapacitete. Ima sodoben dizajn z enim glavnih shranjevalnim predelom ter dodatno lokacijo za shranjevanje drobne opreme, pištole na pokrovnem delu nahrbtnika. Na zunanjih stranicah ima dva integrirana neviseča žepa ter na notranji hrbtni in frontalni strani žep velikosti A4 formata. Na sam vojaški nahrbtnik ODIN 75 se preko MOLLE sistema namešča lahko dodatne zunanje žepe, torbice, opremo. Dodatna oprema se lahko namešča tudi z uporabo PLCE integriranih zadrg.

V notranjosti vojaškega nahbtnika ODIN 75 je glavni predel za shranjevanje opreme, kateri je dostopen preko dvosmerne zadrge, kar omogoča uporabniku da dostopa do vseh predelov nahrbtnika in opreme, ne da bi mu bilo potrebno zgornje sloje shranjene opreme odstranjevati, da bi lahko dostopal do opreme shranjene na dnu nahrbtnika. V notranjosti so prisotni tudi MOLLE trakovi za pritrjevanje vojaškega radia in ostale opreme. Nahrbtnik ODIN 75 ime številne izhodne porte za radio antene, kable za slušalke ali cevi hidracijskega sistema.

Vojaški nahrbtnik ODIN 75 vključuje hrbtni sistem SA (Size Adjustable), kateri omogoča prilagoditve na hrbtišču tudi med hojo in premikanjem, s čimer se zmanjša utrujenost in obremenjenost mišic. Omogoča prenos teže med rameni ter bokom takrat ko imamo v uporabi bočni pas (bočni pas je odstranljiv). Višina nošenja na hrbtnem delu je prav tako nastavljiva. Letve okvirja nahrbtnika je možno po potrebi prilagoditi specifikam uporabnikovega hrbtišča, v primeru, da je imel uporabnik v preteklosti poškodbe hrbtišča.

Vojaški nahrbtnik ODIN 75 ima odstranljiv bočni pas. Priložena je tudi ponjava za zaščito pred dežjem in prahom.

Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.

Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

459,95 € 377,01 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
M243O1

Dimenzije vojaškega nahrbtnika ODIN 75 Karrimor SF

Višina: 77 cm
Širina: 42 cm
Globina: 35 cm

Teža: 3,3 kg


Materijal glavne tkanine: KS500e

Tkanina KS500e je 500 Denier najlon tkanina zaščitena s silikonsko / PU elastomerno prevleko, katera zagotavlja odlično odpornost na trganje in odrgnine. Tkanina je zaščitena z obstojnim flurocarbon vodoodbojnim materialom (DWR - Durable Water Repellent ). Multicam in drugi maskirni modeli so izdelani iz 500D Infra-Red Reflective (IRR) tkanine.


Značilnosti vojaškega nahrbtnika ODIN 75 Karrimor SF:


- Vključuje hrbtni sistem SA (Size Adjustable), kateri omogoča prilagoditve na hrbtišču tudi med hojo in premikanjem, s čimer se zmanjša utrujenost in obremenjenost mišic. (SA back system (Size Adjustable back system, on the move weight transfer between your hips and shoulders))
- Ramenski naramnici v obliki črke S za popolno skladnost s torsom ter za vzdrževanje ravnotežja (S-shaped shoulder harness (Fits your torso perfectly, maintaining balance))
- Prsni pas (odstranljiv ter nastavljiv z zaponko) (Sternum strap (Removable & adjustable with buckle))
- Oblazinjen bočni pas katerega je možno odstraniti (Padded removable hip belt)
- Eden glavni shranjevalni predel, katerega je možno deliti (One main dividable compartment)
- Dolge vstopne dvosmerne zadrge, kar omogoča uporabniku da dostopa do vseh predelov nahrbtnika in opreme, ne da bi mu bilo potrebno zgornje sloje shranjene opreme odstranjevati, da bi lahko dostopal do opreme shranjene na dnu nahrbtnika. (Hopped shape lower entry zip)
- Notranji trakovi za fiksiranje opreme (Internal equipment straps)
- Notranji skriti žep (Internal stash pocket)
- Notranji žep z zapiranjem na zadrgo (Internal zipped pocket)
- MOLLE kompatibilen (MOLLE compatible)
- Kompatibilen za nameščanje PLCE opreme in torbic (PLCE compatible)
- Ime številne izhodne porte za radio antene, kable za slušalke ali cevi hidracijskega sistema. (Hydration/Antenna ports)
- Pokrovni shranjevalni predel z zapiranjem na zadrgo (Zipped lid compartment)
- Integrirani zunanji žep velikosti A4 na frontalni strani nahrbtnika z zapiranjem na zadrgo (Zipped A4 size front pocket)
- Stranski žepi za drobno opremo (Side stuff pockets)
- Zaščitna ponjava za dež vključena (Rain cover included (olive/olive, black/black, coyote/coyote, Multicam/coyote.)
- Zaščita pred gnitjem in plesnenjem (Rotproof thread)
- Ojačanje na stresnih površinah s prečnimi gostimi šivi (Reinforced with bartacks)
- Obstojni vodoodbojni material (Durable water repellent (DWR))
- YKK zadrge (YKK zips)

Več informacij
Certifikati & testi

Vojaški nahrbtniki, Karrimor SF, B33 army shop, Trgovina z vojaško opremo, Vojaška trgovina

Priporočeni izdelki