Vojaški nahrbtnik SABRE DELTA 25 KARRIMOR SF by B33 army shop at www.opremljen.si, B33 army shop, Trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Vojaški nahrbtnik SABRE DELTA 25 KARRIMOR SF olivna barva

Vojaški nahrbtnik SABRE DELTA 25 KARRIMOR SF by B33 army shop at www.opremljen.si, B33 army shop, Trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Vojaški nahrbtnik SABRE DELTA 25 KARRIMOR SF coyote barva

Vojaški nahrbtnik SABRE DELTA 25 KARRIMOR SF črna barva

Vojaški nahrbtnik SABRE DELTA 25, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bil razvit s sodelovanjem angleške vojske. Je lahek in učinkovit 25 litrski nahrbtnik za enodnevne pohode. Glavni prekat nahrbtnika SABRE DELTA 25 je dovolj velik da sprejme vse, kar uporabnik pričakuje od srednje velikega nahrbtnika. Hrbtni predel je opremljen s coolmesh hladilnim zračnim tunelom (Coolmesh windtunnel back system) kar omogoča vlagi, da izhlapeva ter ter se tako odstranjuje iz hrbtnega predela uporabnika. Vojaški nahrbtnik ima integrirane mrežaste stranske žepe v katerega se shranjujejo steklenice oziroma plastenke za pijačo ali drugo drobno opremo. Na frontalni stranici vojaškega nahrbtnika SABRE DELTA 25 je lahko dostopen žep za zemljevide in dokumentacijo.

Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.

Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

109,33 € 89,61 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
M23017-

Dimenzije vojaškega nahrbtnika Sabre Delta 25 Karrimor SF

Višina: 48 cm

Širina: 30 cm

Globina: 24 cm

 

Teža: 1,1 kg (Multicam 1.0 kg)

 

Materijal glavne tkanine: KS100E

KS100e je 1000 Denier poliestrska tkanina zaščitena s silikonsko / PU elastomerno prevleko, katera zagotavlja odlično odpornost na trganje in odrgnine. Tkanina je zaščitena z obstojnim flurocarbon vodoodbojnim materialom (DWR - Durable Water Repellent ). Multicam in drugi maskirni modeli so izdelani iz 500D Infra-Red Reflective (IRR) tkanine.

 

Značilnosti vojaškega nahrbtnika Sabre Delta 25 Karrimor SF:

- Hrbtni predel je opremljen s coolmesh hladilnim zračnim tunelom (Coolmesh windtunnel back system)

- Ramenski naramnici v obliki črke S (S shaped shoulder harness)

- Prsni pas (Sternum strap)

- Eden glavni shranjevalni predel (One main compartment)

- Integrirane mrežaste stranske žepe v katerega se shranjujejo steklenice oziroma plastenke za pijačo ali drugo drobno opremo (Mesh side pockets)

- Nahrbtnik je kompatibilen s hidracijskim sistemom/mehom (Hydration system compatible)

- Kompresijski trakovi (Compression straps)

- Shock cord nosilni sistem (Shock cord carry system)

- Zanke za namestitev derez (Crampon loops)

- Nosilec za cepin (Ice axe holder)

- Žep za zemljevid ali dokumentacijo (Map pocket)

- Zaščita pred gnitjem in plesnenjem (Rotproof thread)

- Ojačanje na stresnih površinah s prečnimi gostimi šivi (Reinforced with bartacks)

- Obstojni vodoodbojni material (Durable water repellent (DWR))

- YKK zadrge (YKK zips)

Priporočeni izdelki