Vojaški nahrbtnik THOR 40 KARRIMOR SF by B33 army shop at www.opremljen.si, Karrimor SF, Karrimor Special Forces, Army shop, Vojaška trgovina, Trgovina z vojaško opremo

Vojaški nahrbtnik THOR 40 KARRIMOR SF črna barva

Vojaški nahrbtnik ODIN 75 PLCE KARRIMOR SF by B33 army shop at www.opremljen.si

Vojaški nahrbtnik ODIN 75 PLCE KARRIMOR SF coyote barva

Vojaški nahrbtnik THOR 40 KARRIMOR SF multicam barva

Vojaški nahrbtnik THOR 40, priznanega britanskega proizvajalca Karrimor Special Forces je bil razvit s sodelovanjem angleške vojske ter je zasnovan tako, da ga je možno nositi tudi ob uporabi neprebojnega bojnega jopiča med samo bojno operacijo ali med treningi. Vojaški nahrbtnik THOR 40 ima sodoben dizajn z enim glavnih shranjevalnim predelom ter dodatno lokacijo za shranjevanje drobne opreme, pištole na pokrovnem delu nahrbtnika. Na zunanjih stranicah ima dva integrirana neviseča žepa ter na notranji hrbtni strani žep velikosti A4 formata. Na sam vojaški nahrbtnik THOR 4O se preko MOLLE sistema namešča lahko dodatne zunanje žepe, torbice, opremo. Dizajn vojaškega nahrbtnika THOR 40 omogoča streljanje iz vseh položajev ter vrši kinematično akcijo.

V notranjosti vojaškega nahbtnika THOR 40 je glavni predel za shranjevanje opreme, kateri je dostopen preko dvosmerne zadrge, kar omogoča uporabniku da dostopa do vseh predelov nahrbtnika in opreme, ne da bi mu bilo potrebno zgornje sloje shrenjene opreme odstranjevati, da bi lahko dostopal do opreme shranjene na dnu nahrbtnika. V notranjosti so prisotni tudi MOLLE trakovi za pritrjevanje vojaškega radia in ostale opreme. Nahrbtnik THOR 40 ime številne izhodne porte za radio antene, kable za slušalke ali cevi hidracijskega sistema.

Vojaški nahrbtnik THOR 40 ima odstranljiv prsni pas. Priložena je tudi ponjava za zaščito pred dežjem in prahom.

Vojaške nahrbtnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor Special Forces uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.

Karrimor Special Forces je priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor Special Forces oskrbuje številne profesionalne avanturiste, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

339,95 € 278,65 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
M241M1

Dimenzije vojaškega nahrbtnika THOR 40 Karrimor SF

Višina: 60 cm
Širina: 42 cm
Globina: 32 cm

Teža: 1,6 kg

Materijal glavne tkanine: KS500e

Tkanina KS500e je 500 Denier najlon tkanina zaščitena s silikonsko / PU elastomerno prevleko, katera zagotavlja odlično odpornost na trganje in odrgnine. Tkanina je zaščitena z obstojnim flurocarbon vodoodbojnim materialom (DWR - Durable Water Repellent ). Multicam in drugi maskirni modeli so izdelani iz 500D Infra-Red Reflective (IRR) tkanine.

Značilnosti vojaškega nahrbtnika THOR 40 Karrimor SF:

- Oblazinjene ramenske narabnice ter oblazinjen ledveni pas (Padded shoulder straps and waist belt)
- Ramenski naramnici v obliki črke S za popolno skladnost s torsom ter za vzdrežvanje ravnotežaj (S-shaped shoulder harness (Fits your torso perfectly, maintaining balance))
- Prsni pas (odstranljiv ter nastavljiv z zaponko) (Sternum strap (Removable & adjustable with buckle))
- Eden glavni shranjevalni predel (One main compartment)
- Kompresijski trakovi (Compression straps)
- MOLLE kompatibilen (MOLLE compatible)
- Fiksirni trakovi na pokrovu nahrbnika za fiksiranje dodatne opreme (Lid carriage straps)
- Pokrovni shranjevalni predel z zapiranjem na zadrgo (Zipped lid compartment)
- Žepi za drobno opremo (Stuff pockets)
- Zaščitna ponjava za dež vključena (Rain cover included (olive/olive, black/black, coyote/coyote, Multicam/coyote.)
- Zaščita pred gnitjem in plesnenjem (Rotproof thread)
- Ojačanje na stresnih površinah s prečnimi gostimi šivi (Reinforced with bartacks)
- Obstojni vodoodbojni material (Durable water repellent (DWR))
- YKK zadrge (YKK zips)

Vojaški nahrbtniki, Karrimor SF, profesionalni nahrbtniki, lovski nahrbtniki, ribiški nahrbtniki, AKU TACTICAL, obutev za profesionalce, security obutev, first responders obutev, MRE, SDO, dehidrirana hrana, TACTICAL FOODPACK, gorilna tableta, kampiranje, kamp

Več informacij
Certifikati & testi

THOR, Karrimor SF, vojaški nahrbtnik, profesionalni nahrbtnik, B33 Tactical, B33 army shop, army shop, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina, outdoor trgovina

Vojaški nahrbtniki, Karrimor SF, profesionalni nahrbtniki, lovski nahrbtniki, ribiški nahrbtniki, AKU TACTICAL, obutev za profesionalce, security obutev, first responders obutev, MRE, SDO, dehidrirana hrana, TACTICAL FOODPACK, gorilna tableta, kampiranje, kamp

Vojaški nahrbtniki, Karrimor SF, B33 army shop, Trgovina z vojaško opremo, Vojaška trgovina

Priporočeni izdelki