Vojaško takticno aluminijasto pisalo generacije II, z karbonsko jekleno špico za razbijanje stekla in ostalimi orodji. Idealno za vojaško opremo in pisanje na terenu.

Vojaško taktično aluminijasto pisalo generacije II s karbonsko jekleno špico za razbijanje stekla ter ostalimi orodji črna barva

Vojaško taktično aluminijasto pisalo s karbonsko jekleno špico za razbijanje stekla črna barva

Vojaško taktično aluminijasto pisalo s karbonsko jekleno špico za razbijanje stekla črne barve,priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm, je odličen pripomoček v vseh vremenskih razmerah, kakor tudi v primeru sile razmer, ko lahko za razbijanje steklenih površin uporabimo karbonsko jekleno špico.

Hitra dostava v roku od cca 7 do 9 delovnih dni iz centralnega evropskega skladišča. Odpremljeno naslednji delovni dan po prejemu naročila.

V primeru da se dogodi da zaloga artikla trenutno poide v centralnem skladišču vas obvestimo.

B33 - opremljen.si, sodeluje z MILTEC proizvajalcem na javnih razpisih in B2B naročilih.

33,95 € 27,83 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
15990002

Mil-Tec taktično pisalo v črni barvi. Izdelano je iz trpežnega aluminija. Zaradi svoje robustne konstrukcije se lahko uporablja tako za udarce, pritisk na občutljiva mesta na telesu napadalca, kot tudi za vzvod. Način uporabe v tem primeru je identičen uporabi priljubljenih kubotanov.

Dodatno je opremljeno s sponko, ki omogoča pritrditev na žep. Prav tako ima ergonomski oprijem.

Tehnični podatki:
Material: aluminij
Barva: Črna
Dimenzije: 160 x 15 mm
Teža: 45 g
Proizvajalec: Mil-Tec

Dodatne informacije:
EAN: 4046872345630
Koda proizvajalca: 15990002

 Vojaško taktično aluminijasto pisalo s karbonsko jekleno konico za razbijanje stekla. Idealno za preživetje, samoobrambo in pisanje v ekstremnih pogojih.

Vojaško Takticno Aluminijasto Pisalo s Karbonsko Jekleno Špico za Razbijanje Stekla - popolna izbira za vse vaše terenske avanture

V svetu, kjer so zanesljivost, trpežnost in funkcionalnost ključne lastnosti za vse, ki se odpravljajo na terenske avanture, izstopa **vojaško taktično aluminijasto pisalo s karbonsko jekleno špico za razbijanje stekla** v olivni barvi. To ni le običajno pisalo, temveč vsestranski pripomoček, ki vam lahko pride prav v številnih situacijah.

#### Opis produkta

**Vojaško taktično pisalo** je izdelano iz visokokakovostnega aluminija, kar ga naredi izjemno trpežnega in lahkega. Opremljeno je s karbonsko jekleno špico, ki je zasnovana za razbijanje stekla, kar lahko postane neprecenljivo orodje v nujnih primerih. Pisalo je elegantno oblikovano v olivni barvi, kar mu dodaja taktičen in profesionalen videz.

#### Prednosti vojaškega taktičnega pisala

1. **Trpežnost in vzdržljivost:** Aluminijasto ohišje zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost proti obrabi.
2. **Varnost:** Karbonska jeklena špica za razbijanje stekla je odlično orodje ob nesrečah, omogoča hitro in učinkovito razbijanje stekel.
3. **Večnamenskost:** Poleg pisanja lahko pisalo uporabljate tudi kot samoobrambni pripomoček.
4. **Lahkost:** Aluminijasto ohišje zagotavlja, da pisalo ni pretežko za nošenje, kar je še posebej pomembno na dolgotrajnih turah.
5. **Eleganten dizajn:** Olivna barva pisalu dodaja taktikalen in profesionalen videz, ki se odlično poda ostali vojaški ali terenski opremi.

#### Aktivnosti in uporaba

To pisalo je idealno za vrsto različnih aktivnosti:
- **Kampiranje in pohodništvo:** Nepogrešljivo orodje za vsakogar, ki preživlja čas v naravi.
- **Vojaške in policijske operacije:** Zaradi svoje robustnosti in večnamenskosti je popolno za vse varnostne operacije.
- **Dnevna uporaba v mestnem okolju:** Zaradi svoje elegantne zasnove in funkcionalnosti je zelo uporabno tudi za vsakdanje mestne aktivnosti.
- **Nujni primeri:** Karbonska jeklena špica omogoča hitro razbijanje stekel, kar je lahko ključno pri nesrečah.

#### Tipični segmenti kupcev

1. **Outdoor navdušenci:** Posamezniki, ki obožujejo pohodništvo, kampiranje in preživljanje časa v naravi, bodo cenili trpežnost in večnamenskost pisala.
2. **Varnostno osebje:** Policisti, vojaški pripadniki in varnostniki potrebujejo zanesljive pripomočke za vsakodnevne operacije.
3. **Pripravljalci na nujne primere:** Za posameznike, ki se želijo pripraviti na različne krizne situacije, je taktično pisalo eno izmed nepogrešljivih orodij.
4. **Profesionalci:** Arhitekti, inženirji in drugi strokovnjaki, ki potrebujejo zanesljivo pisalo z dodatnimi funkcionalnostmi.

#### Zaključek in poziv k nakupu

Ne glede na to, ali ste navdušenec nad outdoor aktivnostmi, varnostni strokovnjak ali pripravljeni na vsakršno nepredvidljivo situacijo, je **vojaško taktično aluminijasto pisalo s karbonsko jekleno špico za razbijanje stekla** idealna izbira za vas. Z njim boste vedno pripravljeni na vse, kar vam življenje prinese. Ne odlašajte in zagotovite si svojo varnost ter učinkovitost na terenu.

**Naročite zdaj** in izkoristite vse prednosti tega izjemnega taktičnega pisala! 

Vojaško taktično aluminijasto pisalo s kabonsko jekleno špico navdušuje, kar potrjujejo različni profili zadovoljnih uporabnikov.

**Zadovoljni kupci navdušeno opisujejo svoje izkušnje z vojaškim taktičnim aluminijastim pisalom**

1. Redno uporabljam vojaško taktično pisalo med lovom v gozdovih. Pisanje je gladko in brezhibno, kar je ključnega pomena za beleženje pomembnih informacij. Njegova robustna konstrukcija mu omogoča, da preživi vse naravne elemente. Karbonsko-jeklena špica je neverjetno uporabna za razbijanje stekla v primeru nesreče. To pisalo je resnično večnamensko in nepogrešljivo v moji opremi.
- Marko N., Profesionalni lovec

2. Med trekingom v gorah se mi je to pisalo izkazalo kot nepogrešljivo. Uporabljam ga za zapisovanje dnevnikov in opomb na terenu. Poleg tega sem ga enkrat uporabila za razbijanje stekla avtomobila, ko sem morala pomoč nuditi ob nesreči. Je praktično, trpežno in vedno zanesljivo.
- Ana P., Gorska vodnica

3. Kot član reševalne ekipe v mestih, me to pisalo nikoli ne razočara. Njegova funkcionalnost za razbijanje stekla je več kot enkrat rešila življenja. Njegova aluminijasta konstrukcija je skoraj neuničljiva, kar je za nas izjemno pomembno pri vsakodnevni uporabi v težkih pogojih.
- Tomaž K.,  Reševalec

4. Uporabljam to pisalo med kampiranjem v divjini. Z njim zapisujem svoje opažanja in koordinate. Njegova robustnost in zanesljivost sta me že večkrat rešili, še posebej, ko sem moral razbiti okno avtomobila, da sem prišel do opreme, ki sem jo po nesreči zaklenil znotraj. Izjemno zadovoljstvo!
- Maj H., Navdušenec nad preživetjem v naravi

5. Kot poslovnež, ki je pogosto na poti, uporabljam to pisalo za zapisovanje pomembnih sestankov. Njegova vzdržljivost in eleganten dizajn se odlično prilegata moji poslovni podobi. Funkcija razbijanja stekla je dodatna varnostna prednost, ki jo cenim, ko potujem po svetu.
- Miha Ž., Poslovni svetovalec

6. Med taktičnimi vajami in strelskimi tekmovanji, uporabljam to pisalo za zapisovanje rezultatov in taktičnih opomb. Njegova robustnost in trajnost sta neprecenljivi, še posebej na terenu, kjer so pogoji pogosto ekstremni. Funkcija razbijanja stekla je velika dodatna prednost v kriznih situacijah.
- Luka D., Strelni inštruktor

7. Kot turistični vodnik ga uporabljam za beleženje opomb in informacij o turističnih točkah. Med enim od izletov sem ga uporabil za razbijanje vetrobranskega stekla avtobusa, ko je prišlo do nesreče. Pisalo je zelo trpežno in zanesljivo, kar je izredno pomembno v mojem poklicu.
- Jan B., Turistični vodnik

Upamo, da vam bodo te izjave pomagale razumeti, kako dragocen in zanesljiv je to vojaško taktično pisalo za različne aktivnosti na terenu!

Priporočeni izdelki