Blog

BCB INTERNATIONAL - Vojaški zložljivi gorilnik FireDragon na gorilne tablete

Vojaški zložljivi gorilnik FireDragon na gorilne tablete angleškega proizvajalca BCB International je bil razvit za potrebe specialnih sil angleške vojske. Je visoke kvalitete, narejen iz aluminija. Je majhen ter lahek. V kompletu je priložena stranica za zaščito ognja pred vetrom.
Today

Karrimor SF nahrbtnika Modi 15 & Magni 25 - Modi se predstavi

Karrimor SF je podjetje iz Velike Britanije, katero proizvaja širok nabor visokokakovostnih trpežnih vojaških nahrbtnikov za enodnevne & večdnevne pohode, namenjene uporabi v najbolj zahtevnem okolju. Vojaške nahrbnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor SF uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.

Britansko podjetje Karrimor že od leta 1946 oblikuje in proizvaja visokokakovostne nahrbtnike za resne plezalce, pohodnike, raziskovalce, pustolovce.

Yesterday

AKU TACTICAL - obutev za profesionalce - SELVATICA TACTICAL MID GTX Črna

AKU je družinsko podjetje s 40-letno tradicijo. Ustanovil ga je Galliano Bordin, čevljar iz Montebelluna, kjer je srce italijanske industrije obutve za težke razmere in prosti čas. Že od samega začetka je podjetje odlikovala strast, izkušenost in kreativnost, hkrati pa se je ohranjal tradicionalni italijanski obrtniški duh.

Vse do današnjega dne so vsi produkti narejeni v Evropi, vsak material in postopek pa je sledljiv od samega začetka. Še več, v skladu s politiko podjetja, je večina surovin in sestavnih delov produktov proizvedena iz strani lokalnih podjetij visokega ranga.

2 dnevi nazaj

Tactical Foodpack obrok 'Testenine s tuno'

Obroki Tactical Foodpack so okusen vir energije za vse ‘outdoor’ aktivnosti. Poleg vojakov, specialnih sil, ga uporabljajo pohodniki, planinci, alpinisti, taborniki, ribiči, lovci, pomorščaki, prevozniki. Zaradi dolge življenske dobe je idealen za hišno blagovno rezervo hrane za primer kriznih razmer.
3 dnevi nazaj

SAVOTTA nahrbtnik Jaakari S in skladovnica drv

SAVOTTA nahrbtnik Jaakari S zmore veliko več, kot bi si sprva mislili o tako majhnem nahrbtniku. Pika na i je, da se ga zloži v presenetljivo lep in majhen zvitek. Z notranjo kapaciteto cca. 20 litrov, odvisno kako visoko pakirate; namreč SAVOTTA nahrbtniki Jaakari imajo čarobno funkcionalnost, da se zgornja odprtina zloži sama vase v kolikor potrebujete manjši volumen na princip ‘Dry Bag’ zapiranja ter tono zunanjih možnosti pritrditve dodatne opreme, lahko s pomočjo tega relativno majhnega nahrbnika s sabo nosite veliko robe in stvari, recimo ogromno drv za taborni ogenj!
4 dnevi nazaj

B33 army shop - opremljen.si vam predstavi okusni Tactical Foodpack obrok 'juha s peso in feta sirom'

Obroki Tactical Foodpack so okusen vir energije za vse ‘outdoor’ aktivnosti. Poleg vojakov, specialnih sil, ga uporabljajo pohodniki, planinci, alpinisti, taborniki, ribiči, lovci, pomorščaki, prevozniki. Zaradi dolge življenske dobe je idealen za hišno blagovno rezervo hrane za primer kriznih razmer.
2 mesecev nazaj

Tisti iz še stare šole še vedno uporabljamo polirno pasto

Spolirati usnjene vojaške škornje s polirno pasto mi je vedno predstavljal takšen vsaj zame nekakšen ritual. Ko si najprej z vojaških škornjev zdrgnil blato, očistil podlaplate. Skrtačil z grobo žimasto ščetko vojaške škornje ter nato z manjšo ščetko nanesel pasto pri tem pa razmišljal kaj vse si tisti dan doživel v njih. Pri poliranju pa si že razmišljal, kakšne dogodivčine boš v njih doživel naslednji dan. 

3 mesecev nazaj

Okusen in zdrav Tactical Foodpack obrok 'Riž z zelenjavo' za vse 'outdoor' aktivnosti

Večina nas gre rada v naravo, v divjino, na mesta kjer ni mestnega vrveža. Kjer ni hrupa, kjer ni civilizacije. Narava kliče. Ker pa je potrebno poskrbeti tudi da ne ostanemo brez energije, so tu okusni in zdravi obroki Tactical Foodpack. Obstaja 21 okusov. Tokrat vam predstavljamo Tactical Foodpack obrok 'Riž z zelenjavo'.

4 mesecev nazaj

Kaj vse se skriva v Taktičnem pisalu generacije II

V B33 army shop - opremljen.si, vam prikažemo, kaj vse skriva taktično pisalo generacije II. Tisto, kar je skupno vsem taktičnim pisalom je vidno navzven. To je karbonska špica za razbijanje stekla na koncu taktičnega pisala ter klasično pisalo s kroglico ter zapiranjem na pokrovček. Ogrodje taktičnega pisala je iz aluminija, kakršen se uporablja v letalski industriji. Taktično pisalo generacije II pa vsebuje veliko več kot to. V bistvu vsebuje vse, kar človek potrebuje za preživetje oziroma survival situacijo.

4 mesecev nazaj

Eni imajo traktor, v B33 army shop - opremljen.si pa uporabljamo Dusterja, katerega pri prevažanju tovora zaščitimo s šotorskim krilom

Eni imajo traktor, v B33 army shop - opremljen.si pa uporabljamo Dusterja, katerega pri prevažanju tovora zaščitimo s šotorskim krilom

4 mesecev nazaj