Obroki MRE s priborom - TACTICAL FOODPACK

Obroki MRE s priborom - TACTICAL FOODPACK

Zakaj ima Tactical Foodpack pakete z obroki za cel dan. Ideja je prišla iz vojske. Tactical Foodpack ustanovitelji in lastniki so bivši vojaški specialci, ki so prišli do dognanja da je v obtoječih vojaških suhodnevnih obrokih (MRE, SDO,…) v paketu ogromno neuporabnih stvari, skoraj tretjina, ki jih običajno vojak vrže stran, ker jih ne potrebuje in bi mu zgolj predstavljalo nepotrebno težo v nahrbtniku. Glavni cilj pri izdelavi in pripravi Tactical Foodpack paketov z obroki za cel dan je bilo vodilo, da bo vse kar bo paket vseboval uporabno in da bo uporabnik z užitko pojedel vse, kar je v Tactical Foodpack paketu. V Tactical Foodpack so vsebino Tactical Foodpack paketov z obroki za cel dan pripravili zelo skrbno, tako da vam ne bo potrebno iti v trgovina po dodatno hrano za enodnevno ali večdnevno kampiranje. Ko ste na pohodu, v gozdu, ko kampirate je hrana zelo pomembna, ker vam daje energijo in vas mora motivirati tudi v času hudih fizičnih in psihičnih naporov.

Vsi tisti, ki ste ali ste še pripadnik vojske se boste ko si boste ogledali kaj Tactical Foodpack obroki za ves dan vsebujejo in to primerjali s tem kar običajno imate sedaj, se boste smejali temu kar trenutno uporabljate. Upamo da bo tudi v Slovenski vojski običajne obroke zamenjali kvalitetni in zdravi  Tactical Foodpack obroki.

Če vam predstavimo, kaj Tactical Foodpack obroki vsebujejo je za začetek to, da je vse skupaj pakirano v grelno vrečo. V Tactical Foodpak grelni vreči si lahko s pomočjo grelnega elementa segrejete do 10 Tactical Foodpack obrokov. Tactical  Foodpack grelno vrečo pa lahko kasneje uporabite tudi kot vrečo v katero boste shranjevali smeti med pohodom, da jih kot kultirni ljudje odložitev v dolini oziroma civilizaciji v kante za smeti in jih ne mečete po naravi. V samem paketu ni grelnega elementa, tega si lahko nabavite ločeno, kajti večina si pogreje obrok z uporabo odprtega ognja.

Kaj od obrokov vstaviti v Tactical Foodpak obroke za ves dan, je ekipa Tactical Foodpack preverila pri pripradnikih vojaških specialnih sil ter jih prosila, da jim pošljejo spisek 5-ih stvari, ki bi jih želeli imeti v tovrstnem paketu oziroma so must za fizične in psihične napore na misijah. Na osnovi teh informacij so sestavljeni Tactical Foodpack paketi z obroki za ves dan.

Na voljo so vam Tactical Foodpack paketi z obroki za ves dan, ki vsebujejo 1 Tactical Foodpack glavni obrok. Primerni so, če greste v naravo za en dan in ne potrebujete nositi veliko stvari s sabo. Za daljše večdnevne pohode pa so vam na voljo Tactical Foodpack paketi z obroki za ves dan, ki vsebuejo 3 Tactical Foodpack glavne obroke.

Tactical Foodpack obroki, Tactical Foodpack, MRE, SDO,  B33 army shop, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina, suhi obroki, MRE, SDO, B33 Tactical

V Tactical Foodpack paketih z obroki za ves dan, ki vsebuje 1 glavni Tactical Foodpack so poleg le tega v paketu še prigrizki, kot je Tactical Foodpakc Beef Jerky, za katerega je znano da se vojaki tepejo. Gre za pravi Beef Jerky, ne tisti ‘umetni’ kot ga imajo američani v svojem MREju. Na pohodu, si običajno vojaki iz paketa prigrizke vstavijo v žepe hlač ali jaken, da jim je prigrizek vedno pri roki, ko potrebujejo energijo. Glavni obrok in ostalo pa imajo shranjeno v nahrbtniku. V Tactical Foodpack paketu je tudi kruh, energetska pijača v katerega paketek enostavno vlijete vodo in pijete iz direktno iz paketka. V Tactical Foodpack paketu z obroki za 1 dan je tudi Tactical Foodpack Core shake, ki je v bistvu super hrana, tudi v ta paketek vlijete vodo in pijete direktno iz njega. Gre za popolnoma naravne sestavine, brez dodanih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Tactical Foodpack Core share je gorivo z mišice, z visoko vsebnostjo kalorij in proteinov. V paketu je še žlica ter sanitetni higienski robček, da si lahko pred obrokom dezinficirate roke. Tactical Foodpak paket z obroki za ves dan z enim glavnim obrokom je kompakten, lahek in enostaven za uporabo.

Tactical Foodpack obroki, Tactical Foodpack, MRE, SDO,  B33 army shop, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina, suhi obroki, MRE, SDO, B33 Tactical

V primeru da greste na večdnevni pohod pa so primerni Tactical Foodpack paketi z obroki za ves dan, ki vsebujejo 3 glavne Tactical Foodpack obroke, slične prigrizke kot jih ima 1 dnevni paket. To so Tactical Foodpack Beef Jerky, Tactical Foodpack super hrana za mišice Core Shake, energetske ploščice, Tactical Foodpack sladoled (v paketek s Tactical Foodpack sladoledom ne vlivate vode), kruh.  Ker gre za Tactical Foodpack paket, ki ga boste uporabljali na večdnevnem pohodu, je v njem tudi Tactical Shower, čistilo za celotno telo, ki ga uporabite pred spanjem. V ta paketek vlijete zgolj 10ml vode in s tem zadosti navlažite dve krpi za umivanje in nego celotnega telesa. Tactical Shower čistilo tudi neguje telo v primeru ran in odrgnin. Ideja za Tactial Shower čistilo za telo je prišla od Tactical Foodapack ustanovitelja, ki je bil vojaški medicinc v specialnih enotah in je uporabljal sličen produkt za negovanje vojakov z ranami. V paketu so tudi paketek za pripravo vroče čokolade, vroče kave in sladkor. V Tactical Foodpack paketu je tudi inovativna vrečka/skodelica za vročo kavo, vročo čokolado. Vanjo stresete vrečkico s kavo ali vročo čokolado in dodate vročo vodo. Tactical Foodpack inovativno skodelico držite za robova kot kozarec, da ohranjate obliko skodelice in si ne opečete prstov zaradi vroče pijače. Priložena je tudi žlica ter dezinfekcijski sanititni robčki. Vstavljeni so trije, za vsak glavni obrok eden.

Uživajte v naravi, v gozdu, na pohodih, kampiranju, jadranju s Tactical Foodpack obroki!