Obroki Juha - TACTICAL FOODPACK

Obroki Juha - TACTICAL FOODPACK

ZAKAJ BI MORALI VSI JESTI VEČ JUHE?

Prvo juho so pred 20.000 leti kuhali in jedli Kitajci. To je odkritje, ki je pred kratkim presenetilo tako same arheologe, kot tudi zgodovinarje, saj so verjeli, da so ljudje začeli kuhati juho šele pred 5.000 leti, tj. v trenutku, ko je človek odkril lonec, ki je bil dovolj odporen na ogenj, da je lahko ta najmočnejši med obroki vrel ure in ure.

Toda juho so kuhali tudi v manj razvitih okoljih – kajti ne pozabimo, da starodavna kitajska civilizacija že dolgo drži primat najbolj razvite na svetu. Za kuhanje juhe brez lonca je bila potrebna le luknja v tleh, obložena z živalsko kožo, vanjo so postavili posodo in v vodo v posodi vrgli nekaj vročih kamnov. Arheološke raziskave so pokazale, da je bil ta način kuhanja juhe precej razširjen v zahodni Evropi že pred 25.000 leti! In zdi se, da so bili še pred tem celo neandertalci prisiljeni kuhati juho, da so lahko preživeli.

Vsebina juh se je sčasoma razvijala, saj se je kuhanje izkazalo za veliko bolj učinkovito in okusno alternativo peki na odprtem ognju.

TACTICAL FOODPACK

1. Juhe so zdrave

juhe so zelo zdrave, saj običajno vsebujejo priporočeni dnevni odmerek zelenjave in žitaric.

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

2. Juhe hidrirajo telo

V zimskih mesecih ni redkost, da pijemo manj, kot je priporočeno, in ker so juhe polne tekočine, so odličen vir vode, ki jo naše telo rabi za normalno delovanje.

TACTICAL FOODPACK

3. Juhe pomagajo krepiti imunski sistem

Obstajajo znanstveni dokazi, da nekatere juhe ne pomagajo le pri preprečevanju bolezni, ampak naj bi nekatere bolezni celo zdravile! Živila, kot so čebula, česen, zelena in korenje, so bogata z dragocenimi hranili, tople juhe pa pomagajo tudi pri lajšanju bolečin v grlu.

TACTICAL FOODPACK

4. Juhe delujejo pomirjujoče na telo

Krožnik tople juhe nam daje neverjetno dober občutek. Topla juha pomaga pri težavah s stresom in tesnobo, ker deluje pomirjujoče na naše telo. Poleg tega dvigne našo energijo in s tem prispeva k izboljšanju razpoloženja.

TACTICAL FOODPACK

Robert Kereži, slovenski ultramaratonec pravi: "Za odlično uvrstitev na ULTRA X JORDANIJA 2021 se je moralo "zložiti" več stvari. Ob dobri psihofizični pripravljenosti je bila odločilneg pomena še dobra regeneracija. Na njeno kvaliteto in hitrost pa v največji meri vplivajo dobra hrana, počitek, relaksacija in zadostna količina popite tekočine. Za prehrano med etapami sem izbral zelo kvalitetno, okusno in visokokalorično hrano proizvajalca TACTICAL FOODPACK.

Kot je običaj na etapnih tekmah, sem imel tudi tokrat s seboj liofilizirano ter s sušenjem in zamrzovanjem pripravljeno hrano. Preizkusil sem že več različnih znamk, a moram reči, da med vsemi Tactical Foodpack močno izstopa. Je namreč izredno okusna, kar večina tovrstne hrane ni, visokokalorična (100 gramski paketi štejejo med 500 in 700 kalorij), njena priprava pa zelo enostavna, praktična in hitra.

TACTICAL FOODPACK obroki so visokoenergetski, brez praznih kalorij, ki bi vam obremenjevale telo.

TACTICAL FOODPACK je hrana namenjena ljudem, ki so pogosto zelo daleč od doma, je domač okus ena od prioritet. Priprava hrane je izjemno enostavna, saj je treba dodati le vodo in počakati nekaj minut. Hrano lahko pojemo kar iz paketa.

TACTICAL FOODPACK prehrana je odobrena iz strani specialnih vojaških enot mnogih držav.

TACTICAL FOODPACK

So iz izbranih in kvalitetnih sestavin, pripravljeni s procesom liofilizacije. Tako se ohranijo skoraj vsi vitamini, minerali in zagotovi dolga življenska doba.

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK obrok si lahko pripravite kjerkoli. Obroki TACTICAL FOODPACK so kot nalašč ne le za specialne vojaške in policijske enote, temveč tudi za vsakodnevne pohodnike, jadralce, alpiniste in profesionalne ekstremne športnike - namreč za vse, ki vodijo aktiven življenjski slog, cenijo udobje in zdravo prehrano.

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK obroki so okusni in pripravljeni z ljubeznijo ter ko so postreženi ne razlikujete med njimi in domačo hrano.

TACTICAL FOODPACK