Obroki Zajtrk - TACTICAL FOODPACK

Obroki Zajtrk - TACTICAL FOODPACK

ZAKAJ JE POMEMBEN ZDRAV ZAJTRK?

Koristi zajtrka so danes že dodobra raziskane. Zajtrk krepi um in duha, pozitivno vpliva na zdravje in splošno počutje ter vas napolni z energijo, ki jo potrebujete za uspešen dan.

TACTICAL FOODPACK

Robert Kereži, sloveski ultramaratonec pravi: "Zelo dobri, hranljivi in okusni so TACTICAL FOODPACK zajtrki, ki so pripravljeni zgolj v treh minutah. Pakirani so v vrečki, ki nam služi namesto posode, saj lahko obrok pojemo kar iz nje. Tactical Foodpack vrečke s hrano tehtajo zgolj 100 gramov, hrana v njih pa nam bo dala od 350 do 500 kalorij. Vse kar potrebujemo je samo vroča voda in žlica. Med vsemi ponudniki dehidrirane oz. liofilizirane hrane (postopek sušenja in zamrzovanja), ki sem jih poskusil, me je najbolj prepričal Tactical Foodpack. Preposti, hranljivi in okusni obroki so namreč pripravljen iz najboljših 100% naravnih sestavin brez konzervansov. Le te so skrbno izbrane, posebna metoda izdelave pa jamči celo osemletni rok trajanja. Obroki so polni energije in brez t.i. praznih kalorij. Priprava Tactical Foodpack obroke je zelo enostavna, praktična in hitra.

Zdrav zajtrk bo zaščitil vaš imunski sistem, povišal raven glukoze v krvi ter posledično umiril izločanje kortizola – stresnega hormona, ki vas zjutraj vrže iz postelje.

TACTICAL FOODPACK

Nasprotno boste brez zajtrka manj produktivni in se boste slabše odzivali na stres. Če boste zajtrkovali redno, boste zgled tudi drugim članom vaše družine. Otroci, ki redno uživajo zajtrk, imajo nižji indeks telesne mase, boljšo koncentracijo in boljše kognitivne sposobnosti v primerjavi z otroci, ki ne zajtrkujejo.

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

Zdrav zajtrk pa pripomore tudi k bolj zdravim odločitvam glede ostalih obrokov v dnevu in vam s tem pomaga ohranjati zdravo telesno težo in dolgoročno pomaga pri zdravem življenjskem slogu, lepšem videzu in boljšem razpoloženju.

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

Kaj pa, če zjutraj enostavno zmanjka časa za pripravo zdravega zajtrka? TACTICAL FOODPACK liofilizirani zajtrki so zdrav vir energije, so popolnoma naravni, brez konzervansov in brez dodanih aditivov. TACTICAL FOODPACK obroki so pripraljeni hitro in enostavno. V TACTICAL FOODPACK paketek zgolj vlijemo vodo, počakamo par minut in že jemo.

TACTICAL FOODPACK

Zajtrk je priporočljivo pojesti najkasneje dve uri po tem, ko zjutraj vstanete. Ko pripravljate zajtrk, imejte v mislih, da mora ta obrok zadostiti od 15 do 25 odstotkom energije, ki jo porabite v dnevu, zato naj ne bo preskromen.

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK obroki so visokoenergetski, brez praznih kalorij, ki bi vam obremenjevale telo.

TACTICAL FOODPACK je hrana namenjena ljudem, ki so pogosto zelo daleč od doma, je domač okus ena od prioritet. Priprava hrane je izjemno enostavna, saj je treba dodati le vodo in počakati nekaj minut. Hrano lahko pojemo kar iz paketa.

TACTICAL FOODPACK prehrana je odobrena iz strani specialnih vojaških enot mnogih držav.

TACTICAL FOODPACK

Tactical Foodpack je okusen obrok za preživetje kjerkoli ali pa zgolj za dolgotrajno zalogo v težkih časih.

TACTICAL FOODPACK

So iz izbranih in kvalitetnih sestavin, pripravljeni s procesom liofilizacije. Tako se ohranijo skoraj vsi vitamini, minerali in zagotovi dolga življenska doba. 

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK obrok si lahko pripravite kjerkoli. Obroki TACTICAL FOODPACK so kot nalašč ne le za specialne vojaške in policijske enote, temveč tudi za vsakodnevne pohodnike, jadralce, alpiniste in profesionalne ekstremne športnike - namreč za vse, ki vodijo aktiven življenjski slog, cenijo udobje in zdravo prehrano.

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK obroki so okusni in pripravljeni z ljubeznijo ter ko so postreženi ne razlikujete med njimi in domačo hrano.

TACTICAL FOODPACK