Obroki Glavna jed - TACTICAL FOODPACK

Obroki Glavna jed - TACTICAL FOODPACK

STE TUDI VI ZASPANI PO KOSILU? 

Z obroki TACTICAL FOODPACK ne boste, saj ne vsebujejo praznih kalorij, ki bi vam obremenjevale telo.

Tactical Foodpack obroki so pripravljeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin, brez dodanih konzervansov ter brez dodanih aditivov.

TACTICAL FOODPACK

Robert Kereži, slovenski ultramaratonec pravi: "Za odlično uvrstitev na ULTRA X JORDANIJA 2021 se je moralo "zložiti" več stvari. Ob dobri psihofizični pripravljenosti je bila odločilneg pomena še dobra regeneracija. Na njeno kvaliteto in hitrost pa v največji meri vplivajo dobra hrana, počitek, relaksacija in zadostna količina popite tekočine. Za prehrano med etapami sem izbral zelo kvalitetno, okusno in visokokalorično hrano proizvajalca TACTICAL FOODPACK.

Kot je običaj na etapnih tekmah, sem imel tudi tokrat s seboj liofilizirano ter s sušenjem in zamrzovanjem pripravljeno hrano. Preizkusil sem že več različnih znamk, a moram reči, da med vsemi Tactical Foodpack močno izstopa. Je namreč izredno okusna, kar večina tovrstne hrane ni, visokokalorična (100 gramski paketi štejejo med 500 in 700 kalorij), njena priprava pa zelo enostavna, praktična in hitra.

Tactical Foodpack obrok si lahko pripravite kjerkoli, kadarkoli.

TACTICAL FOODPACK

Tactical Foodpack obroki so visokoenergetski popoln obrok ter vam zagotavljajo vso potrebno energijo za fizično in psihično zahtevne obremenitve. 

TACTICAL FOODPACK

Strokovnjaki priporočajo, da konzumirate svoj največji obrok, se pravi kosilo v zgodnjih popoldanskih urah.

TACTICAL FOODPACK

Kosilo naj torej postane vaš največji obrok. Sestavine v Tactical Foodpack obrokih so skrbno izbrane ter sledijo smernicam zdrave, uravnotežene prehrane. Priporočljivo je namreč zaužiti 40% dnevno potrebnih kalorij v času kosila. 

TACTICAL FOODPACK

Obroki TACTICAL FOODPACK so kot nalašč ne le za specialne vojaške in policijske enote, temveč tudi za vsakodnevne pohodnike, TACTICAL FOODPACK

jadralce in morjeplovce,

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK

alpiniste

TACTICAL FOODPACK

Motoriste in ostale moto navdušence,

TACTICAL FOODPACK

Tudi v avtu je dobro imeti Tactical Foodpack obrok, saj nikoli ne veste kaj se lahko zgodi na cesti in obtičite v zastojih.

TACTICAL FOODPACK

Ne smejo manjkati na sankanju in ostalih pustolovščinah na družinskih izletih.

TACTICAL FOODPACK

Tudi piloti med letom posegajo po TACTICAL FOODPACK obrokih.

TACTICAL FOODPACK

in profesionalne ekstremne športnike - namreč za vse, ki vodijo aktiven življenjski slog, cenijo udobje in zdravo prehrano.

Robert Kereži, slovenski ultramaratonec se na svojih maratonih prehranjuje s TACTICAL FOODPACK obroki. Poglejte kaj pravi: https://ultrarobert.si/ultra-x-azore-2021-del-5/

TACTICAL FOODPACK

Obroki TACTICAL FOODPACK so prva izbira hrane mnogih alpinistov.

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK paketek je zelo lahek, kar je zelo cenjena lastnost pri alpinistih.

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK paketek ni zgolj embalaža, je med drugimi tudi posoda v kateri si lahko pogrejemo in pripravimo TACTICAL FOODPACK obrok direktno nad ognjem. Tactical gorilni gel je odlična rešitev za razmere, kjer si ne moremo zakuriti tabornega ognja.

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK je bil sponzor Moonsund Regatte 2020 in tudi sponzor olimpijske ekipe, ki je osvojila 3. mesto na ORC I

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK obroki so pripravljeni s posebno tehnologijo, ki zagotavlja osemletno življenjsko dobo brez dodatnih konzervansov in brez dodanih aditivov

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK ima okus, ki spominja na dom in domačo hrano

Energija, ki jo pridobite s TACTICAL FOODPACK hrano, je čista in zagotavlja tisto osupljivo spodbudo za vsakogar, tudi v najtežjih razmerah.

TACTICAL FOODPACK

Izdelke TACTICAL FOODPACK so odobrili pripadniki vojaških posebnih enot iz številnih različnih držav.

TACTICAL FOODPACK

TACTICAL FOODPACK obroki - Z mesom! Brez mesa! Brez glutena! Brez laktoze! Veganska! Za vsakogar nekaj!

TACTICAL FOODPACK