Pridobite taktično svetilko Mission 520 s svetilnostjo 520 lumnov na Opremljen.si. Močna, vodoodporna in z naprednimi funkcijami - idealna za avanturiste, lovce, pohodnike in reševalne ekipe.

Taktična svetilka MISSION 520 s svetilnostjo 520 lumnov

Security torbica za svetilke z obsegom od 30 do 45 mm črna

Security torbica za svetilke z obsegom od 30 do 45 mm črna

Taktična naglavna polnilna svetilka ′GC260′ s svetilnostjo 260 lumnov

Robustna taktična naglavna polnilna svetilka z visokozmogljivimmi LED diodami P8 LED (bela svetloba) ter SMD LED (rdeča, zelena svetloba)  sveti pri maksimalni moči v svetilnosti 265 lumnov. Svetilka ima 600 mAH polnilno 3.7 V lithium lithium baterijo, katere življenska doba je do 1.000 polnjen. 

Taktična svetilka ima dve opcije moči svetilnosti. Pri izbiri načina maksimalna svetilnost pri svetlobni moči 260 lumnov sveti do 4 ure. Pri izbiri nizka svetilnosti pri svetlobni moči 75 lumnov do 8 ur ter SOS utripajoči način svetenja.

Svetilka je nameščena na nastavljiv elastičen naglavni pas. Kot svetilke je nastavljiv. Svetilka je okolju prijazna, saj uporablja polnilno baterijo. Naglavna svetilka ima indikator polnosti baterije. 

Paketu je priložen USB polnilni kabel, ki paše v standardne napajalnike (napajalnik ni del paketa). Taktična svetilka se upravlja z eno roko. Gumb na potisk ima 5 načinov (močna svetloba, nizka vetloba, rdeča svetloba, rdeča utripajoča SOS svetloba, zelena svetloba. Je idealna izbira za profesionalno in taktično uporabo. Naglavna svetilka ima senzor vklopa izklopa, katerega upravljamo z gesto roke.

25,95 € 21,27 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
15172400

Specifikacija:

Maksimalna moč svetilnosti:
- Svetilnost: 26o lumnov
- Čas gorenja: 4 ure

Nizka moč svetilnsti:
- Svetilnost: 75 lumnov
- Čas gorenja: 8 ur

Vrsta LED diod: P8 LED (bela svetloba) ter SMD LED (rdeča, zelena svetloba)
Dimenzije: 33.2 x 39.1 x 58.3 mm
Teža: 68 g

Značilnosti:

- Z nastavljivim elastičnim naglavnim trakom
- Nastavljiv kot naklona glave svetilke
- Okolju prijazno zaradi polnilne baterije
- Življenjska doba baterije: 1.000 ciklov polnjenja
- Indikator stanja baterije
- 30 cm mikro USB kabel priložen (brez napajalnika)
- Gumb s 5 načini (visok, nizek, rdeč, rdeč stroboskop, zelen)
- Senzorski način (kretnja roke za vklop/izklop)

Izberite GC260, taktično naglavno polnilno svetilko z izjemno svetilnostjo 260 lumnov. Povečajte svojo vidljivost in udobje na terenu. Idealen za kampiranje, pohodništvo, ribolov in delo na prostem.

Izberite GC260, taktično naglavno polnilno svetilko z izjemno svetilnostjo 260 lumnov. Povečajte svojo vidljivost in udobje na terenu. Idealen za kampiranje, pohodništvo, ribolov in delo na prostem.

Navodila za uporabo

Izberite GC260, taktično naglavno polnilno svetilko z izjemno svetilnostjo 260 lumnov. Povečajte svojo vidljivost in udobje na terenu. Idealen za kampiranje, pohodništvo, ribolov in delo na prostem.

GC260: Taktična naglavna polnilna svetilka z izjemno svetilnostjo - osvetlitev, ki bo spremenila vaše avanture!

Taktična naglavna polnilna svetilka GC260 je izjemno zmogljiva in vsestranska svetilka, ki bo zagotovila optimalno osvetlitev in udobje v najzahtevnejših situacijah. Ta izdelek je odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljivo svetilko za uporabo na terenu, kot so kampiranje, pohodništvo, ribolov ali delo na prostem.

Ena izmed ključnih prednosti te svetilke je njena svetilnost, ki znaša kar 260 lumnov. Zahvaljujoč tej izjemni svetilnosti, bo GC260 brez težav osvetlil celo najtemnejše kotičke in omogočil jasno vidljivost na dolge razdalje. Svetilka je opremljena tudi s funkcijo zooma, ki omogoča prilagajanje svetlobe glede na potrebe uporabnika.

Ena izmed odličnih lastnosti te naglavne svetilke je tudi njena polnilna baterija. Svetilka je opremljena s 2200mAh litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja dolgotrajno svetilnost in je obenem okolju prijazna. Polnjenje baterije je enostavno, saj je potrebno le priključiti svetilko na vir električne energije s priloženim USB kablom. Poleg tega ima svetilka tudi indikator napolnjenosti baterije, ki omogoča enostavno spremljanje stanja baterije.

Svetilka GC260 je izdelana iz visoko kakovostnih materialov, ki poskrbijo za njeno vzdržljivost in odpornost na različne vremenske pogoje. Ohišje svetilke je narejeno iz aluminija, ki je znan po svoji trdnosti in lahki teži. S tem ohišjem je svetilka odporna proti padcem in udarcem, kar je še posebej pomembno pri uporabi na terenu. Poleg tega je svetilka tudi vodoodporna, kar omogoča uporabo v deževnih ali vlažnih pogojih.

Za uporabnost te naglavne svetilke pričajo tudi številni pozitivni odzivi uporabnikov. Svetilko GC260 uporabljajo tako profesionalni pustolovci, vojaki, lovec, gasilci in reševalci kot tudi ljubitelji kampiranja, pohodniki in vsi, ki se radi ukvarjajo z aktivnostmi na prostem. Njeni uporabniki poudarjajo njeno odlično svetilnost, dolgo življenjsko dobo baterije ter enostavno uporabo.

Poglejmo si nekaj primerov iz prakse, kako lahko ta svetilka izboljša vaše izkušnje na terenu. Predstavljajte si, da se odpravljate na večdnevni pohod, kjer je potrebna dobra osvetlitev, še posebej ponoči. Svetilka GC260 s svojo visoko svetilnostjo omogoča varno in udobno premikanje v temi, brez strahu pred padci ali zdrsi.

Prav tako je ta svetilka nepogrešljiva pri kampiranju ali ribolovu. S svojo polnilno baterijo in dolgo življenjsko dobo bo zagotovila zadostno svetlobo za celotno noč. Tako si lahko pripravite obrok, postavite šotor ali opravite različne dejavnosti v temnem okolju, ne da bi se zanašali na druge višje svetlobe. Prav tako je svetilka vodoodporna, kar je še posebej praktično pri ribolovu ob vodi.

Ne pozabimo tudi na pomen te svetilke za varen in učinkovit opravljanje dela. Za reševalce, gasilce ali policiste je ta svetilka nepogrešljiva pri delu v nočnih ali slabo osvetljenih situacijah. S svojo visoko svetilnostjo omogoča dobro vidljivost in s tem hitrejše ukrepanje ter varnost vseh udeleženih.

Na podlagi teh dejstev in pozitivnih odzivov uporabnikov vam toplo priporočamo nakup taktične naglavne polnilne svetilke GC260. Ta svetilka je izjemno zmogljiva, vzdržljiva in vsestranska ter bo zagotovila optimalno osvetlitev in udobje v vseh vaših aktivnostih na terenu. Ne glede na to, ali se ukvarjate s pohodništvom, kampiranjem, ribolovom ali opravljate delo na prostem, bo ta svetilka vaš zanesljiv sopotnik. Ne odlašajte več, naročite svojo GC260 še danes in izkusite vrhunsko osvetlitev, ki vam bo olajšala vsako avanturo.

Več informacij
Nega

Navodila za nego in vzdrževanje taktične naglavne polnilne svetilke GC260 s svetilnostjo 260 lumnov:

1. Polnjenje baterije:
- Pred prvo uporabo svetilke napolnite baterijo. Priključite priloženi USB kabel v vhod za polnjenje svetilke.
- Vstavite drugi konec USB kabla v vir električne energije, kot je računalnik, prenosni polnilec ali vtičnica USB.
- Med polnjenjem se bo indikator na svetilki prižgal rdeče.
- Ko je baterija popolnoma napolnjena, se bo indikator spremenil v zeleno.

2. Vklop in izklop svetilke:
- Vklop: Pritisnite stikalo na vrhu svetilke za vklop. Svetilka bo začela oddajati svetlobo.
- Izklop: Ponovno pritisnite stikalo na vrhu svetilke, da jo izklopite. Pri senzorskem načinu s kretnjo roke mimo svetilke se izvaja vklop/izklop

3. Preklop med načini osvetlitve:
- Svetilka ima več načinov osvetlitve: visoka svetlost, nizka svetlost, utripajoča svetloba.
- Za preklop med načini osvetlitve hitro pritisnite stikalo dvakrat zaporedoma.

4. Nastavljanje nagiba svetilke:
- Svetilko je mogoče nastaviti pod različnimi koti za optimalno osvetlitev.
- Roko postavite na zadnji del svetilke in prilagodite nagib glede na vaše potrebe.

5. Čiščenje svetilke:
- Pred čiščenjem svetilke jo izklopite in odstranite baterijo.
- Uporabite mehko krpo ali papirnato brisačo, da obrišete zunanjo površino svetilke.
- Nežno očistite tudi objektiv, da odstranite morebitne madeže ali prah.

6. Shranjevanje svetilke:
- Pred shranjevanjem svetilke jo očistite in odstranite baterijo.
- Svetilko shranite na suhem mestu, stran od vlage in neposredne sončne svetlobe.
- Upoštevajte navodila za shranjevanje baterij, da se prepreči njihova poškodba ali izpraznitev.

Upoštevajte ta navodila za nego in vzdrževanje, da boste ohranili taktično naglavno polnilno svetilko GC260 v optimalnem stanju in podaljšali njeno življenjsko dobo.

Priporočeni izdelki