Tactical Foodpack hrana

Tactical Foodpack za naporne taktične operacije 

Naša taktična prehrana je odobrena iz strani specialnih enot mnogih držav. Energija pridobljena iz naše prehrane je čista in ne obremenjuje telesa, kar omogoča brezskrbno delovanje v najtežjih razmerah.

Ker je hrana namenjena ljudem, ki so pogosto zelo daleč od doma, je domač okus ena od prioritet. Priprava hrane je izjemno enostavna, saj je treba dodati le vodo in počakati nekaj minut. Hrano lahko pojemo kar iz paketa.

Naša taktična prehrana je odobrena iz strani specialnih enot mnogih držav.

Tactical Foodpack je okusen obrok za preživetje kjerkoli ali pa zgolj za dolgotrajno zalogo v težkih časih.

Tactical Foodpack hrana za zahtevna okolja

Vse se je začelo pri vojaških specialnih enotah

Ideja za naše prehranske pakete je prišla od zdravnika v estonskih specialnih silah, ki se je vsak dan znašel v fizično in psihično zahtevnih okoliščinah. Kvalitetna hrana in čas za prehranjevanje je izrednega pomena, sploh kadar si na misijah daleč od doma. V teh težkih pogojih se je rad spominjal doma, svojih bližnjih in črpal moč iz teh spominov.Sem spada tudi dobra domača hrana, ki jo je pripravila mama ali žena. To pristno in kvalitetno hrano je hotel združiti s hitrim časom priprave.

Nastala je ideja za Tactical Foodpack linijo prehrane. Izredno dolg čas uporabnosti, hkrati pa popolnoma brez dodatkov in konzervansov. Vsa hrana je naravna, okusna, ima kvalitetne sestavine in pridih domačnosti. V paket dodamo vročo vodo, nekoliko počakamo in pripravljen imamo okusen ter zdrav obrok.

Pripadniki specialnih enot so pomagali oblikovati končni produkt, saj so posredovali zahteve iz različnih držav glede pakiranja in vsebine paketa.

Vodi nas načelo specialnih sil: “Ne se zajeb#vat s hrano!”

Tactical Foodpack dehidrirana hrana

Posebna tehnologija, ki omogoča 8-letni rok uporabe

Kako nastanejo naši izdelki? Sveže pripravljen obrok najprej zmrznemo, potem pa pri postopnemu segrevanju odvzemamo vso vodo iz hrane. Ker je vse to izvedeno skozi dolg, natančen postopek v vakumu, se ohrani odličen okus in skoraj vsi vitamini in ostala hranila. Ko kasneje dodamo vodo, se hrana ponovno vrne v prvotno stanje in ohrani enak okus in ostale lastnosti.

Ker je vsak obrok osušen z zamrzovanjem, je primeren za zaužitje tudi brez vode, če to seveda želite. Obrok lahko pripravimo tudi s hladno vodo, vendar moramo v tem primeru počakati malce dlje, da se hrana rehidrira, približno dvakrat dlje od trajanja rehidracije z vročo vodo.

1) Najprej je sveže skuhan obrok zelo hitro zamrznjen in postavljen v vakum.

2) Tekočine in kristali, ki se formirajo ob zmrzovanju, se odstranijo.

3) Hrana je pakirana v neprodušno embalažo, ki ščiti pred vlago.

4) Ob dodatku vode se povrne svež okus, tekstura, aroma in izgled hrane.

PRENESITE SI NAŠ KATALOG

Preberi več
Hrana - Tactical Foodpack
TACTICAL FOODPACK liofilizirani obroki Vse se je začelo pri vojaških specialnih enotah. Ideja za Tactical Foodpack liofilizirane obroke hrane je prišla od vojaškega zdravnika v estonskih specialnih silah, ki se je vsak dan znašel v fizično in psihično zahtevnih okoliščinah. Kvalitetna hrana in čas za prehranjevanje je izrednega pomena, sploh kadar si na misijah daleč od doma. V teh težkih pogojih se je rad spominjal doma, svojih bližnjih in črpal moc iz teh spominov. Sem spada tudi dobra domača hrana, ki jo je pripravila mama ali žena. To pristno in kvalitetno hrano je hotel združiti s hitrim časom priprave. Nastala je ideja za TACTICAL FOODPACK linijo liofilizirane prehrane. Izredno dolg čas uporabnosti, hkrati pa popolnoma brez dodatkov in konzervansov. Vsa hrana je naravna, okusna, ima kvalitetne sestavine in pridih domačnosti. Priprava je enostavna in hitra. V Tactical Foodpack paket dodamo vročo vodo, nekoliko počakamo in pripravljen imamo okusen ter zdrav obrok. Pripadniki specialnih enot so pomagali oblikovati Tactical Foodpack končni produkt, saj so posredovali zahteve iz različnih držav glede pakiranja in vsebine paketa. Tactical Foodpack vodi načelo specialnih sil: “Ne se zajeb#vat s hrano!”

Hrana - Tactical Foodpack