Vojaška beretka iz 100% volne koralno rdeče barve

Vojaška beretka iz 100% volne koralno rdeče barve

Mladi pustolovec na Reki - KIDS Combo River - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

Mladi pustolovec na Reki - KIDS Combo River - Tactical Foodpack - Liofilizirana hrana

Vojaška beretka iz 100% volne zelene barve

Vojaška baretka iz 100% volne zelene barve, priznanega nemškega proizvajalca MIL-TEC by Sturm. Baretka je standardno pokrivalo pripadnikov mehaniziranih/tankovskih enot in vse bolj tudi specialnih sil, ki rabijo nepremočljivo pokrivalo, ki ne ovira sluha in/ali vida. Večina oboroženih sil nosi baretko tako, da vrh povlečejo na desno stran, toda nekatere evropske vojskejih nosijo na levo stran (npr. Francija). Slovenska vojska uporablja en tip baretke za moške in ženske pripadnike SV, ki jo nosijo na desno stran, pri čemer je znak vojaška enota oz. znak pripadnost SV pritrjen, tako da gleda bočno. 

Nizko kot 19,95 € 16,35 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
12403001

Material:

- Zgornji del vojaške beretke: 100% volne

- Podloga vojaške beretke: 65% poliester, 35% bombaž

- Obroba vojaške beretke: 100% Polyvinylchlorid


Značilnosti:

- Vojaška baretka je standardno pokrivalo pripadnikov mehaniziranih/tankovskih enot in vse bolj tudi specialnih sil, ki rabijo nepremočljivo pokrivalo, ki ne ovira sluha in/ali vida

- Večina oboroženih sil nosi vojaško baretko tako, da vrh povlečejo na desno stran, toda nekatere evropske vojske jih nosijo na levo stran (npr. Francija).

- Slovenska vojska uporablja en tip vojaške baretke za moške in ženske pripadnike SV, ki jo nosijo na desno stran, pri čemer je znak vojaška enota oz. znak pripadnost SV pritrjen, tako da gleda bočno.


Velikost:

XS => obseg glave 55 cm

S => obseg glave 56 cm

M => obseg glave 57 cm

L => obseg glave 58 cm

XL => obseg glave 59 cm

XXL => obseg glave 60 cm

3XL => obseg glave 61 cm

4XL => obseg glave 62 cm

Moška baretka, baretka, prodaja baretka vojaška baretka, kje kupiti baretko, francoska baretka, nemška baretka, BW baretka, army shop baretka, volnena baretka, komando baretka, B33 army shop, army shop, vojaška trgovina, vojaška oprema, trgovina z vojaško

Priporočeni izdelki