Obroki Sladica & Ostalo - TACTICAL FOODPACK

Obroki Sladica & Ostalo - TACTICAL FOODPACK

Prigrizki naj bodo čim bolj naravni

Robert Kereži, slovenski ultramaratonec pravi: "Prigrizki so tisti, ki bodo med intenzivnostjo poskrbeli za to, da bomo naš želodec in prebavni sistem držali v ravnovesju. V nasprotnem primeru se nam lahko ob preveč zaužitem sladkorju iz gelov in praškov za napitke zgodi, da se bo telo enostavno uprlo in pričelo zavračati kakršnokoli hrano. Ničkolikokrat doživijo športniki “zastrupitev” s sladkorjem, ki izzove bodisi bruhanje ali diarejo, včasih pa kar oboje. Posledice najbrž poznate. Slabost, dehidracija, izguba energije in največkrat tudi odstop."

Tactical Foodpack Core Shakes so zdravi smutiji iz superživil z dodanimi beljakovinami v prahu (kazein) in oljem MCT, ki nahranijo vaše mišice in vas ohranjajo z dolgotrajno energijo. Tactical Foodpack vsebina je liofilizirana, da vam je zagotovljen lahek superhranski napitek za vaše avanture, večdnevne pohode, tekmovanja, fitnes treninge, ne da bi pri tem izgubili hranila in vitamine.

TACTICAL FOODPACK

Pod oznako dober prigrizek uvrščamo tiste jedi, ki nimajo umetnih sladkorjev, barvil in okusov. Torej je v prvi vrsti pomembno, da gre za popolnoma naravne izdelke. Prav tako pa morajo biti lahko prebavljivi.

TACTICAL FOODPACK

Tactical Foodpack prigrizki so narejeni za aktivnosti, kjer so prisotne visoke fizične in psihične obremenitve.

TACTICAL FOODPACK

So popolnoma naravni, brez dodanih konzervansov in aditivov.

TACTICAL FOODPACK

Telesu dajo energijo, saj so iz izbranih naravnih sestavin ter so brez praznih kalorij, ki bi obremenjevale telo.

Liofilizirani TACTICAL FOODPACK sirni GOUDA ter CHEDDAR prigrizki,, bodo potešili vašo željo po slanem in so odličen vir kalcija in beljakovin. Je odlična sprememba od sladkarij v nahrbtniku – polnega okusa, hrustljav in 100 % pravi sir! Jejte neposredno iz Tactical Foodpack zavitka na poti ali uživajte zvečer ob tabornem ognju.

TACTICAL FOODPACK

Robert Kereži, slovenski ultramaratonec pravi: "Pod oznako dober prigrizek uvrščam tiste jedi, ki nimajo umetnih sladkorjev, barvil in okusov. Torej je v prvi vrsti pomembno, da gre za popolnoma naravne izdelke. Prav tako pa morajo biti lahko prebavljivi. Kot odličen vir naravnih beljakovin in maščob se je izkazal Tactical Foodpack Goveji jerky (Beef Jerky). Ob tem, da je konzerviran s soljo, ki jo med tekom s potenjem izgubljamo, se nam med žvečenjem sprosti tudi paleta okusov, ki nam malenkost “zaposli” oz. preusmeri pozornost."

TACTICAL FOODPACK

V situacijah, ko nimate možnosti da bi zavreli vodo ali si naredili ogenj za pripravo Tactical Foodpack jedi, se uporablja Tactical grelna vreča, v katero vstavimo Tactical grelni element ter vrečko s Tactical Foodpack obrokom. Za aktivacijo Tactical grelnega elementa vlijte v Tactical grelno vrečo približno 150 ml vode. Odvisno od zunanje temperature ozračja, Tactical grelni element v času pra minut segreje vodo do 100 stopinj celzija ter drži temperaturo do 25 minut. V Tactical grelni vreči je en Tactical grelni element. Tactical grelno vrečo lahko uporabite do 10krat, zamenjajte samo Tactical grelni elementi.

TACTICAL FOODPACK

Tactical gorilni gel volumna 40ml je estonska inovativna rešitev za pripravo manjšega ognja, katerega uporabimo za pripravo Tactical Foodpack hrane, ali za segrevanje drugih jedi in toplih napitkov. Plamen Tactical gorilnega gela je odporen na vremenske razmere (veter, dež, snega, mraz). Ker Tactical gorilni gel ne vsebuje vode, gori z zelo visoko temperature. Uporabimo ga lahko večkrat, saj je čas gorenja gela 40 minut. Tactical gorilni gel je narejen iz 100% BIO sestavin.

TACTICAL FOODPACK

Tactical čistilo za celotno telo je inovatvna rešitev, katera omogoča čiščenje in vlaženje celotnega telesa v razmerah, ko nimate na voljo vode, tuša ali druge možnosti umivanja. Poleg vojakov, specialnih sil, ga uporabljajo pohodniki, planinci, alpinisti, taborniki in mnogi drugi avanturisti. Za uporabo potrebujemo zgolj 10ml vode.V paketu sta dve gobici, ena za zgornji del telesa in ena za spodnji del. Gobici sta narejeni iz poliuretanske pene in vsebujejta posebno koži prijazno čistilo brez konzervansov. Primerno za občutljivo kožo. Izdelek vsebuje pantenol, tako da je uporaben tudi za čiščenje odrgnin in ran. Uporaba dodatnih čistilnih sredstev ni potrebna, prav tako pa ni potrebno izdelka sprati iz kože.

TACTICAL FOODPACK