Fitnes oprema Aerobis

Fitnes oprema Aerobis

Ozadje našega sodelovanja s firmo AEROBIS

Aerobis je na trgu funkcionalnega fitnesa že več kot desetletje in je trdno zasidrana v vrh najkvalitetnejših firm za proizvodnjo pripomočkov za trening. Naš dežurni strokovnjak in operativni partner Črt z njimi dela že od samega začetka. Njihov uspeh in inovativnost, težnja po perfekciji se sklada z našimi doktrinami. Črt je inštruktor taktičnih fizičnih priprav v bazi Lynx Pro v Kočevju, treniral pa je tudi številne vojaške enote, varnostne službe, vrhunske športnike in VIP stranke, večinoma prav s to opremo. V naši ponudbi so izdelki, ki so ročno izbrani iz njegove strani. Vse izdelke je mogoče preizkusiti tudi v bazi Lynx v Kočevju, lahko pa se nanj obrnete na instagramu (@crtslavec).

Aerobis je butična nemška firma, specializirana za inovativno, mobilno fitnes opremo za funkcionalni trening vrhunske kvalitete.

S to opremo za trening lahko svoje treninge naredite zelo učinkovite, tako da se osredotočite na funkcionalno gibanje, uporabljate celotne mišične verige in ne delate zgolj izolacijskih vaj. S tem bolj praktičnim pristopo boste svoje telo okrepili na bolj celovit in uravnotežen način.

Aerobis fitnes oprema se medsebojno dopolnjuje in je med seboj kompatibilna, tako da z njo lahko ustvarimo zanimiv funkcionali gym. Vsak izdelek mogoče sicer uporabiti individualno za celostni trening.

Kaj pravijo o sebi?

»Pridobite svoje sanjsko telo skoraj brez truda in psovk.« Sliši se odlično, a odkrito rečeno - preprosto ne deluje. Internet je poln dvomljivih in včasih nasprotujočih si nasvetov glede fitnesa. Izdelki so na majhnih slikah videti skoraj enaki. Nezmožnost ogleda in dotika izdelka pa pri tem ne pomaga. Zato bi radi podrobneje razložili utemeljitev naših izdelkov in vam dovolili, da jih sami ocenite.

Prizadevamo si za en cilj - ustvariti orodja za vadbo, ki jih boste radi uporabljali in vam omogočajo, da v minimalnem času dosežete največje rezultate. Želimo vam omogočiti, da se znova povežete s svojimi vzorci naravnega gibanja. Vsakdo se lahko pripravi (in poškoduje), ko dela 5-7 krat na teden, toda tisto, kar nas vodi pri aerobisu, je, da iz vsake minute treninga dobimo najboljši rezultat. Želimo, da ste na najvišji fizični kondiciji na vseh ravneh, ne samo, da bi bili dobro videti na plaži. Doslednost je še ena ključna sestavina vsakega režima vadbe. Zato izdelujemo opremo za trening, ki lahko potuje z vami kamorkoli se odpravite, enostavno vgraditi in uporabljati tudi v katero koli telovadnici.

Vsa naša telesa so od daleč enaka. Enako število organov, okončin in mišic. Naši sklepi se gibljejo v istih kotih in imajo podoben obseg gibanja. Seveda genetika naredi vsakogar edinstvenega, bolj pomembno pa je, če in kako premikamo svoja fizična telesa, ko odrastemo. Ta gibanja so večinoma bolj specializirana. Večina nas postane neke vrste strokovnjak na svojem področju, kar za večino pomeni ure in ure neprekinjenega sedenja na stolu in gledanja v zaslon. Ko razmišljamo o kondiciji, večinoma pomislimo na povečano mišično maso in zmanjšano telesno maščobo. Čeprav je to pomembno, je le majhen del enačbe. Motorika vašega živčnega sistema je skoraj vedno zapostavljen element. Žalostna resnica je, da so se motorične sposobnosti odraslih  v zadnjih letih in desetletjih poslabšale in so pogosto slabše v primerjavi z njihovimi otroškimi dosežki.

Veliko današnjih izdelkov za fitnes je namenjenih zagotavljanju hitrega občutka dosežka na način da kar se da poenostavi vaje. Večina naprav v vaši povprečni telovadnici vas bo prisilila, da boste trenirali mišico tako, da boste voden upor potisnili ali potegnili v eno smer. Za vaše mišice je morda še vedno težko izvajati gibanje, vendar pa veliko manj uporabljamo motorične sposobnosti. Če pa trenirate gibe, ki vključujejo celo telo, vaš živčni sistem deluje veliko bolj. Naredil bo vse, da pridobi nove motorične sposobnosti, da bo gibanje naslednjič bolj učinkovito. Vaš živčni sistem se nauči uporabljati kombinacijo različnih motoričnih verig naenkrat. Zato je naša fitnes oprema osredotočena na to, da vam podpira celostno treniranje telesa. Pomaga vam pri pridobivanju mišične mase, nadzoru telesne maščobe, predvsem pa pripomore k izboljšanju celostne motorike vašega telesa in olajša  gibanje v realnih življenjskih situacijah. Temu pravimo funkcionalni trening.

Prikaz vadbe z opremo AEROBIS