Zložljiva ponjava za prenos ponesrečencev dimenzije 185 x 70 cm z max nosilnostjo do 1000 kg olivna barva

Zložljiva ponjava za prenos ponesrečencev dimenzije 185 x 70 cm z max nosilnostjo do 1000 kg olivna barva

Vojaški klobuk iz ripstop tkanine US OD GI BOONIE HAT olivna barva

Vojaški klobuk iz ripstop tkanine US OD GI BOONIE HAT olivna barva

Usnjene rokavice Safety, odporne proti urezninam za največjo zaščito, črne barve

Zaščitite svoje roke z rokavicami 'Safety', izdelanimi iz kakovostnega, mehkega usnja ter odlično protizdrsnostjo, kar zagotavlja odličen oprijem in hkrati izjemne taktilne lastnosti. Elastični zapestni trakovi bodo poskrbeli za popolno prileganje, medtem ko bodo edinstveni materiali zagotavljali zaščito, ki jo potrebujete.

Rokavice imajo certifikat EN 420: 2003 + A1: 2009 in EN 388: 2016 CAT II 2233A, ki zagotavljajo najvišjo kakovost in učinkovitost.

Zunanji sloj je iz 100-odstotnega usnja, notranjost pa je iz 100-odstotnih poliamidnih vlaken DuPont ™ Kevlar®, ki zagotavljajo zaščito pred urezninami in drugimi poškodbami.

Rokavice so idealne za varnostnike, intervente, policiste in vse, ki potrebujejo zaščito rok pri delu.

Ne tvegajte svoje varnosti - izberite naše visoko kakovostne usnjene rokavice z odličnim oprijemom, taktilnimi lastnostmi in vlakni DuPont ™ Kevlar®, ter si zagotovite popolno zaščito!

Nizko kot 35,95 € 29,47 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
15610

- Visokokakovostne usnjene rokavice

- Preprečujejo zdrs in so izdelane iz mehkega usnja

- Zagotavljajo odličen oprijem in otipljivost

- Imajo elastični zapestni trak za varno prileganje

- Imajo certifikat EN 420:2003 + A1:2009 in EN 388:2016 CAT II 2233A

- Zunanji sloj je iz 100-odstotnega usnja, notranjost pa iz 100-odstotnega poliamida z vlakni DuPont™ Kevlar®

- Zagotavljajo zaščito pred urezninami in drugimi poškodbami

- Primerne so za varnostnike, intervente, policiste in katero koli drugo delo, kjer je potrebna zaščita rok

- Naročite svoj par danes in zagotovite svojo varnost na delovnem mestu! 

Zaščitne rokavice Safety so izdelane iz kakovostnega, mehkega usnja in imajo odlično protizdrsnost, kar zagotavlja odličen oprijem in hkrati izjemne taktilne lastnosti. Elastični zapestni trakovi bodo poskrbeli za popolno prileganje, medtem ko bodo edinstveni materiali zagotavljali zaščito, ki jo potrebujete. Certifikat EN 420: 2003 + A1: 2009 in EN 388: 2016 CAT II 2233A zagotavljata najvišjo kakovost in učinkovitost. Zunanji sloj je iz 100-odstotnega usnja, notranjost pa je iz 100-odstotnih poliamidnih vlaken DuPont™ Kevlar®, ki zagotavljajo zaščito pred urezninami in drugimi poškodbami. Rokavice so idealne za varnostnike, intervente, policiste in vse, ki potrebujejo zaščito rok pri delu. Izberite naše visoko kakovostne usnjene rokavice z odličnim oprijemom, taktilnimi lastnostmi in vlakni DuPont™ Kevlar®, ter si zagotovite popolno zaščito!

Več informacij
Tabela velikosti

Velikost rokavice definira obseg dlani pri najširši točki. Merilni rezultat obsega dlani delite z 2,5 da dobite primerno številko rokavice. Primer: Povprečni obseg dlani odraslega moškega je 23 cm. Tako je izračun enak 23 / 2,5 = 9,2. Zato je pravilna velikost rokavice 9.

 V kolikor je rezultat med številkami recimo 9,5 v tem primeru izberite manjšo. S tem vam bodo rokavice nudile možnost natančnega dela in dober otip. V kolikor pa gre za zimske rokavice, potem raje izberite večjo številko, namreč tesnejše rokavice povečajo občutek mraza. Le v primeru toplih zimskih rokavic izberte višjo številko, v kolikor vaša izmera pade med dve številki. V kolikor je rezultat čista številka, potem izberite to.

Priporočeni izdelki