Pridobite taktično polnilno svetilko Mission 1000 s 1000 lumnov svetilnostjo in uživajte v močni in vzdržljivi osvetlitvi med vašimi aktivnostmi na prostem. Idealen spremljevalec za kampiranje, ribolov, lov in še več.

Taktična polnilna svetilka MISSION 1000 s svetilnostjo 1000 lumnov

Izberite GC260, taktično naglavno polnilno svetilko z izjemno svetilnostjo 260 lumnov. Povečajte svojo vidljivost in udobje na terenu. Idealen za kampiranje, pohodništvo, ribolov in delo na prostem.

Taktična naglavna polnilna svetilka ′GC260′ s svetilnostjo 260 lumnov

Taktična svetilka MISSION 520 s svetilnostjo 520 lumnov

Robustna taktična polnilna svetilka z visokozmogljivimmi LED diodami Cree XP-G sveti pri maksimalni moči v svetilnosti 520 lumnov s svetlobnim snopom 275 metrov. Svetilki je priložen nostilec za uporabo standardnih 4 x AAA baterij za enkratno uporabo (AAA baterije niso priložene). 

Taktična svetilka ima štiri opcije moči svetilnosti. Pri izbiri načina maksimalna svetilnost pri svetlobni moči 520 lumnov sveti do 2 ure. Pri izbiri načina srednja svetilnost pri svetlobni moči 180 lumnov do 6 ur. Pri izbiri nizka svetilnosti pri svetlobni moči 45 lumnov do 22 ur ter SOS utripajoči način svetenja.

Paketu je priložen USB polnilni kabel, ki paše v standardne napajalnike (napajalnik ni del paketa). Taktična svetilka se upravlja z eno roko, ima snemljiv zapesni trak ter priloženo nosilno torbico za okoli pasu. Je idealna izbira za profesionalno in taktično uporabo.

Taktična svetilka je testirana po standardu IPX4 - zaščita pred brizganjem vode z vseh strani.

Svetilka je lično shranjena v darilno škatlo, kar jo naredi uporabno poleg profesionalne taktične uporabe, tudi kot darilo 'Outdoor' entuzijastom.

29,95 € 24,55 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
15153400

Specifikacija

Maksimalna moč svetilnosti:
- Svetilnost: 520 lumnov
- Čas gorenja: 2 ure

Srednja moč svetilnosti:
- Svetilnost: 180 lumnov
- Čas gorenja: 6 ur

Ultra nizka moč svetilnosti:
- Svetilnost: 45 lumnov
- Čas gorenja: 22 ur

- Dolžina svetlobnega snopa: 275 m (pri maksimalni moči svetilnosti)
- Vrsta LED diod: Cree XP-G
- Nosilec za baterije za enkratno uporabo: 4 x AAA (baterije za enkratno uporabo niso priložene)
- Dimenzije: 13 x 3,8 cm
- Teža: 201 g (z baterijami)
- Etui: 100% polyester

Značilnosti

- Robustna svetilka z visokozmogljivimi Cree XP-G LED diodami
- 4 načini - visoko - srednje - ultra nizko - utripajoče
- Adapter za delovanje z običajnimi baterijami je priložen
- upravljanje z eno roko
- S snemljivim zapestnim trakom
- Etui vključen
- Testirano po IPX4 - zaščita pred brizganjem vode z vseh strani
- Dostava v darilni embalaži

Pridobite taktično svetilko Mission 520 s svetilnostjo 520 lumnov na Opremljen.si. Močna, vodoodporna in z naprednimi funkcijami - idealna za avanturiste, lovce, pohodnike in reševalne ekipe.

Navodila za uporabo:

Pridobite taktično svetilko Mission 520 s svetilnostjo 520 lumnov na Opremljen.si. Močna, vodoodporna in z naprednimi funkcijami - idealna za avanturiste, lovce, pohodnike in reševalne ekipe.

Osvetlite temo s taktično svetilko Mission 520 - 520 lumnov svetilnosti za vaše avanture!

Taktična svetilka Mission 520 s svetilnostjo 520 lumnov je izjemno zmogljiva in vsestranska naprava, ki je zasnovana za uporabo na terenu v različnih okoliščinah. Ta vrhunska svetilka je idealna za avanturiste, kampiranje, lovce, pohodnike, reševalne ekipe in druge, ki se ukvarjajo z dejavnostmi na prostem. Njena visoka svetilnost, robustna konstrukcija in številne napredne funkcije zagotavljajo zanesljivo in varno osvetlitev v vsaki situaciji.

Ena od ključnih značilnosti taktične svetilke Mission 520 je izjemna svetilnost, ki znaša kar 520 lumnov. Ta močna svetilnost omogoča jasno osvetlitev na daljavo, tako da lahko brez težav prepoznate oddaljene predmete ali poti v temi. Zaradi te moči je ta svetilka nepogrešljiva v situacijah, kjer je potrebna intenzivna svetloba, na primer pri iskanju ali reševanju v težko dostopnih predelih ali pri lovskih poteh, ki se raztezajo na večje razdalje.

Poleg impresivne svetilnosti ima taktična svetilka Mission 520 tudi napreden sistem osvetlitve, ki omogoča več načinov osvetlitve. Ta vključuje možnost prilagajanja jakosti svetlobe glede na potrebe uporabnika. Z različnimi nastavitvami svetlosti, kot so visoka, srednja, nizka in utripajoča, lahko prilagodite svetlobo glede na situacijo. Na primer, pri nizki svetlosti lahko prihranite energijo in podaljšate čas delovanja baterij, medtem ko je visoka svetlost uporabna v situacijah, ki zahtevajo maksimalno osvetlitev.

Taktična svetilka Mission 520 je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in odpornost na različne vremenske vplive. Njena trpežna konstrukcija je odporna na udarce, padce in tudi vodotesna, kar omogoča brezskrbno uporabo v deževnih in vlažnih pogojih. Poleg tega ima svetilka poseben dizajn, ki preprečuje drsenje iz rok, zato je primerna za uporabo tudi v zahtevnih pogojih.

Taktična svetilka Mission 520 je zasnovana z mislijo na praktičnost in enostavno uporabo. Vključuje ergonomsko oblikovan ročaj, ki omogoča udoben oprijem, ne glede na to, kako dolgo jo uporabljate. Na dnu svetilke je tudi gumb za vklop in izklop, ki je intuitiven in enostaven za uporabo, tudi v temnih pogojih. 

Taktična svetilka Mission 520 je dobro znana po svojih številnih prednostih, zaradi katerih je postala tako priljubljena med številnimi uporabniki. Njena visoka svetilnost, robustna konstrukcija in napredne funkcije zagotavljajo zanesljivo osvetlitev in varnost na terenu. Poleg tega je njena vsestranskost v uporabi omogočila, da jo uporabljajo številni različni posamezniki in organizacije.

Na primer, pohodniki cenijo taktično svetilko Mission 520 zaradi njene visoke svetilnosti, ki omogoča varno hojo ponoči, pa tudi zaradi trpežne konstrukcije, ki prenese udarce in padce na zahtevnih poteh. Lovci jo uporabljajo za sledenje divjadi, saj ji visoka svetilnost omogoča prepoznavanje sledi na večje razdalje. Reševalne ekipe jo uporabljajo v nujnih primerih pri iskanju in reševanju, saj jim omogoča osvetlitev terena in identifikacijo potencialnih nevarnosti.

Kupci taktične svetilke Mission 520 so navdušeni nad njeno zmogljivostjo in trajnostjo. Številni uporabniki so izpostavili, kako je ta svetilka postala nepogrešljiv del njihove opreme, zaradi katere se počutijo bolj varne in pripravljene na kakršnekoli situacije na terenu. S svojimi naprednimi funkcijami in zanesljivostjo je ta svetilka zagotovo ena najboljših izbir za vse, ki potrebujejo zanesljivo in zmogljivo osvetlitev na prostem.

Ne čakajte na naslednjo avanturo, temveč zagotovite si taktično svetilko Mission 520 še danes in se pripravite na osvetlitev najtemnejših kotičkov na terenu. Ne glede na vaše potrebe ali dejavnosti na prostem, bo ta svetilka izpolnila vaša pričakovanja in vam omogočila varno in udobno raziskovanje. S svojo neverjetno svetilnostjo, trpežno konstrukcijo in naprednimi funkcijami bo ta svetilka zagotovo postala vaš zvesti sopotnik na potovanju. Ne čakajte več, kliknite v košarico in si zagotovite svojo taktično svetilko Mission 520 že danes!

Več informacij
Nega

Navodila za nego in vzdrževanje taktične svetilke Mission 520 s svetilnostjo 520 lumnov:

1. Redno čiščenje: Da ohranite optimalno delovanje svetilke, je priporočljivo redno čiščenje zunanjih delov. Uporabite mehko krpo ali papirnato brisačo, da odstranite umazanijo, prah in sledi prstnih odtisov.

2. Preverjanje baterij: Pred uporabo svetilke vedno preverite stanje baterij. Zagotovite, da so baterije pravilno vstavljene in dobro nameščene. Če so baterije prazne ali šibke, jih nadomestite z novimi baterijami.

3. Previdno ravnanje: Pazite, da svetilko rokujete previdno in se izogibate nepotrebnim udarcem ali padcem. Grobo ravnanje lahko povzroči poškodbe svetilke ali zmanjša njeno delovanje.

5. Shranjevanje: Svetilko shranjujte na suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe ali drugih virov toplote. Priporočljivo je, da pred dolgotrajnim shranjevanjem odstranite baterije, da preprečite uhajanje električne energije.

6. Preverjanje delovanja: Redno preverjajte delovanje svetilke. Preizkusite različne svetlobne načine in funkcije, da se prepričate, ali svetilka deluje pravilno. Če opazite kakršne koli težave ali napake, se posvetujte s proizvajalcem ali se obrnite na servisno službo.

7. Upoštevanje varnostnih ukrepov: Med uporabo svetilke upoštevajte vse varnostne ukrepe. Ne usmerjajte svetilke v oči drugih ljudi, saj lahko povzroči začasno slepoto. Prav tako pazite, da svetilke ne uporabljate v bližini vnetljivih ali eksplozivnih snovi.

Z upoštevanjem teh navodil boste lahko zagotovili dolgotrajno in nemoteno delovanje taktične svetilke Mission 520 s svetilnostjo 520 lumnov.

Priporočeni izdelki