Mil-tec nahrbtniki

Mil-tec nahrbtnike pogosto uporabljajo pohodniki in študentje, saj imajo prednost pred torbami za prenašanje težkih tovorov ali kakršno koli opremo zaradi omejene zmogljivosti za dolgotrajno nošenje težkih bremen v rokah.

Mil-tec nahrbtniki

Večji Mil-tec nahrbtniki, se uporabljajo za prenešanje težje vsebine več kot 10 kilogramov. Manjši športni Mil-tec nahrbtniki pa se uporabljajo za tek, kolesarjenje, pohodništvo in hidracija. Ti običajno največji del (do približno 90%) svoje teže prenesejo na oblazinjen bočni pas. Pasovi, ramenski pasovi pa ostanejo predvsem za stabilizacijo bremena. To izboljša možnost prenašanja težkih bremen, saj so boki močnejši od ramen, poleg tega pa povečuje gibčnost in ravnotežje, saj se tovor približa lastnemu masnemu središču uporabnika.

Mil-tec nahrbtniki in ostala oprema je uporabljana v večih filmih, saj je Mil-tec eden izmed večjih dobaviteljev filmske industrije kar se tiče opremljanja kadrov z vojaškimi uniformami, vojaško opremo, Mil-tec nahrbtniki. Spodaj je nanizanih nekaj bolj znanih filmov, v katerih je bila uporabljena Mil-tec oprema.

MIL-TEC nahrbtniki, MILTEC nahrbtniki, MIL-TEC, MILTEC, B33 army shop, army shop, B33 Tactical, opremljen.si, Trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina