savotta profesionalni šotori

Savotta izdeluje trpežne izdelke že od leta 1955

Finski proizvajalec Savotta oblikuje in izdeluje visoko kakovostno funkcionalno opremo za zahtevno profesionalno in rekreacijsko uporabo v ekstremnih okoljih. S poudarkom na osebni nosilni opremi in trpežnih sistemov se Savotta ponudba izdelkov razteza od majhnih pripomočkov do nahrbtnikov različnih volumnov, različnih spalnih pripomočkov in šotorov za posebne namene.

Uporabniki Savotta produktov so navdušenci na prostem, skupine za humanitarno pomoč ter vojaške in organizacije kazenskega pregona tako doma kot v tujini.

Savotta ima v svojih zmogljivostih oddelke za raziskave, razvoj in oblikovanje, težko tehnično šivanje, lasersko rezanje, 3D oblikovanje in tiskanje, obdelavo kovin, avtomatizacijo, oblikovanje vakuuma (vacuum forming). Savotta ima strokovno znanje o materialih in močno voljo za nenehno poglabljanje razumevanja zahtev končnih uporabnikov.

Savotta je bila ustanovljena leta 1955, kot družinsko podjetje s sedežem in proizvodnim obratom v Karstuli na Finskem ter proizvodnim obratom v Tartuju, Estonija.

Savotta ima cca. 100 zaposlenih ter preko 50 let sodelovanja s Finskimi obrambnimi silami (Finnish Defence Forces; izdelki razviti za finsko vojsko nosijo

Savotta ima pridobljene sledeče certifikate:

ISO 9001:2015

AQAP 2110 Ed D Facility Security Clearance

NATO CAGE: A444G

Savotta šotor FDF 20 je postavljen v Lynx-pro taktičnem centru v Kočevju, kjer si ga lahko ogledate ob obisku katerega izmed Lynx tečajev https://www.lynx-pro.com/

PRENESITE SI NAŠ KATALOG

Preberi več

Savotta - profesionalni vojaški šotori