Tradicionalni finski nož 24 cm

Tradicionalni finski nož 24 cm

Preklopni nož z lesenim pakka ročajem

Preklopni nož z lesenim pakka ročajem

USMC borbeni nož z usnjenim tokom

Gre za odličen bojni nož enot USMC. " United States Marine Corps Combat Knife". Uporablja se kot vsestranski zunanji nož za aktivno bivanje v naravi. S tem tipom noža lahko počnete vse od priprave netiva in kuriva za ogenj do priprave hrane in odiranja živali. Visokokakovostno jekleno rezilo je tovarniško ostro nabrušeno, s čimer je nož na voljo za takojšnjo uporabo. Ergonomski ročaj je prevlečen s pravim usnjem.

Rezilo je močno in vsestransko. Končna kapica ročaja iz usnjenih diskov je kovinska in se lahko uporablja tudi kot kladivo. Tok noža je izdelan iz visokokakovostnega govejega usnja in ima reljefno odtisnjeno oznako U.S.M.C.

49,95 € 40,94 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
15367000

Specifikacija:

Rezilo: 100% jeklo
Ročaj: 100 % goveje usnje
Nožnica: 100% goveje usnje
Dolžina rezila: 17 cm
Skupna dolžina: 30 cm


- črno, mat rezilo
Vsi noži se lahko prodajajo samo starejšim od 18 let!

Značilnosti:

Klasičen bojni nož, modeliran po ameriškem vojaškem nožu Ka-Bar 1217 USMC, razvit za ameriško vojsko med 2. svetovno vojno. Popolno se obnese tako v civilnih kot vojaških aplikacijah. Ime kultni nož je pridobil zaradi svoje velike vsestranskosti uporabe in ustrezno izbranih materialov.

Celoten tang z rezilom tipa Clip-Point je izdelan iz trpežnega in odpornega nerjavečega jekla 440. Glava je prevlečena z mat črnim premazom, ki jo ščiti pred korozijo in bleščanjem. Rezilo ima tudi perlico - plitko in široko vdolbino, ki povečuje togost rezila in zmanjšuje njegovo težo.

Za preprečevanje zdrsavanja roke na rezilo je zaščiten z obojestransko pravilno oblikovano držalom. Ergonomsko oblikovan ročaj je ovit z nedrsečim govejim usnjem, kar povečuje zaupanje v oprijem in zagotavlja ustrezno udobje.

Jekleni vijak na hrbtni strani se lahko uporablja kot kladivo ter kot stekloprebijalec.

Na nožu je pritrjen trpežen usnjen etui s sponko, ki se lahko pritrdi na pas z največjo širino 5 cm.

Odkrijte vrhunsko izbiro USMC bojnih nožev in etuijev za bivanje na terenu na Opremljen.si. Zanesljiva in trpežna oprema za avanturiste in vojake. Kupite zdaj!

MILTEC Bojni nož USMC: Nepogrešljiva oprema za avanturiste in outdoor entuzijaste

MILTEC bojni nož USMC je vrhunski pripomoček, namenjen bivanju na terenu in uporabi v survival situacijah. Izdelan je iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo izjemno moč, vzdržljivost in zanesljivost. Ta izdelek je pravi partner za vse avanturiste, preživetvene navdušence in tiste, ki prisegajo na kakovostno opremo.

MILTEC bojni nož USMC je izdelan iz trpežnega jekla, ki je obdelano za maksimalno zaščito pred rjo in obrabo. Rezilo noža je posebej izdelano tako, da ponuja izjemno ostrino ter vzdržljivost tudi v najzahtevnejših razmerah. Z dolžino rezila 17 cm omogoča natančnost pri izvajanju različnih nalog, od preprostega rezanja lesenih vej do bolj kompleksnih opravil, kot je izdelava preživetvenega bivaka.

Ergonomsko oblikovan ročaj MILTEC bojnega noža USMC zagotavlja udoben oprijem in dober nadzor med uporabo. Izdelan je iz posebnega govejega usnja, ki preprečuje drsenje ter omogoča trdno držo, tudi ko ste izpostavljeni ekstremnim vremenskim pogojem. Ta nož je zasnovan tako, da se prilega roki vsakogar, od najboljših vojakov do pustolovcev vseh starosti.

MILTEC bojni nož USMC je opremljen tudi z etuijem za nošenje na pasu. Ta etui je izdelan iz trpežnega usnja, ki ščiti nož pred prahom in umazanijo ter zagotavlja enostaven in varen prenos. Prav tako omogoča hiter dostop do noža v ključnih trenutkih.

Ta izjemni bojni nož je postal prava ikona med outdoor entuzijasti, preživetvenimi strokovnjaki in avanturisti po vsem svetu. Njegova funkcionalnost, vzdržljivost in kakovost so številni razlogi, zakaj je tako priljubljen med različnimi uporabniki.

Ena izmed prednosti MILTEC bojnega noža USMC je njegova vsestranskost. Uporablja se lahko pri številnih dejavnostih, kot so preživetje v naravi, lov, kampiranje, ribolov in še veliko več. Ta nož je idealen sopotnik za raziskovanje divjine, saj vam omogoča, da se zanesljivo spopadete z različnimi situacijami.

Visoka kakovost noža zagotavlja dolgo življenjsko dobo, kar priča o njegovi zanesljivosti in trajnosti. Ne glede na to, ali greste na enodnevni izlet ali pa se odpravljate na dolgo pustolovščino, MILTEC bojni nož USMC bo z vami vse poti. Njegova zaščitna prevleka ščiti rezilo pred rjo in drugimi poškodbami, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo.

Mnogi uporabniki so izrazili svoje zadovoljstvo z MILTEC bojnim nožem USMC. Jonže izkušen survival strokovnjak, je povedal: Ta nož je moj najboljši prijatelj v naravi. Ostrino ohranja tudi po številnih uporabah in ga lahko vedno zanesljivo uporabim pri gradnji zavetišča ali pri pripravi hrane. Tudi outdoor entuzijasti širom sveta uporabljajo ta nož zaradi njegove zanesljivosti in učinkovitosti v različnih pustolovščinah.

Če iščete kakovosten, zanesljiv in vsestranski bojni nož, je MILTEC bojni nož USMC prava izbira za vas. Njegova moč, vzdržljivost in funkcionalnost vam bodo zagotovile uspešno opravljanje nalog, ne glede na to, ali ste avanturist, preživetveni strokovnjak ali outdoor entuzijast. Ne odlašajte več, zagotovite si svoj MILTEC bojni nož USMC ter se pripravite na vse izzive, ki vam jih nudi narava.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri raziskovanju divjine, preživetja in adrenalina z našim B33 Tactical blogom!

V našem blogu bomo razkrili vse skrivnosti USMC bojnega noža, ki je nepogrešljivo orodje za vse bushcraft in survival entuziaste!

Zakaj bi nekdo kupil ta izjemni nož?

Kdo so naši kupci?

Ne le, da vam bomo predstavili opis in zanimive podrobnosti o tem orodju, ampak bomo tudi delili povratne informacije uporabnikov iz prakse!

Povezava do našega bloga: https://opremljen.si/blog/usmc-bojni-noz---nepogresljivo-orodje-za-bushcraft-in-survival-entuziaste.html

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da odkrijete vse, kar morate vedeti o tem neverjetnem orodju!

Pridružite se nam zdaj in skupaj se potopimo v nepozabno svet preživetja in avantur!

#preživetjevdivjini #USMCbojninož #bushcraft #survivalentuziasti #avantura

MILTEC

Več informacij
Nega

Navodila za nego in vzdrževanje MILTEC USMC bojnega noža:

1. Po vsaki uporabi nož temeljito operite z blagim milom in toplo vodo. Pazite, da očistite celotno rezilo, ročaj in pritrdilne elemente.

2. Po pranju noža temeljito posušite z mehko krpo ali papirnato brisačo. Prepričajte se, da so vsi deli popolnoma suhi, da preprečite nastanek rje.

3. Ob potrebi lahko rezilo obrišete z mehko krpo, ki je neabrazivna. Pazite, da ne poškodujete rezila ali ostalih delov.

4. Med uporabo noža se lahko na rezilu naberejo ostanki hrane, smole ali drugih snovi. Takšne ostanke pred čiščenjem temeljito odstranite s krpo ali mehko ščetko.

5. Redno preverjajte stanje rezila. Če opazite znake obrabe, poškodb ali izgube ostrine, je priporočljivo, da nož pošljete v strokovni servis..

6. Da bi preprečili rjo, posebno pozornost posvetite hranjenju noža. Shranjevanje noža v suhih in dobro prezračenih prostorih je ključnega pomena. Pred shranjevanjem nanesite tanko plast rastlinskega olja na rezilo in druge kovinske dele.

7. Za dolgoročno ohranitev ostrine rezila lahko nož občasno brusite s posebnim brusilnim kamnom.

8. Pazite, da noža ne uporabljate za nepredvidene namene ali prekomerno obremenjujete rezilo, saj lahko to povzroči trajne poškodbe.

9. Če nož po dolgotrajni uporabi razpoka ali poškoduje ročaj, ga nemudoma prenehajte uporabljati in ga poslujte v servis za popravilo.

10. Nikoli ne obračajte noža proti sebi ali drugim osebam med čiščenjem, vzdrževanjem ali uporabo. Vedno pazite na svojo varnost in varnost drugih.

Upoštevajte ta navodila za nego in vzdrževanje MILTEC USMC bojnega noža, da boste podaljšali njegovo življenjsko dobo in zagotovili optimalno delovanje.

Priporočeni izdelki