AKU TACTICAL, obutev za profesionalce, vojaški škorenj, nepremočljiv škorenj, PILGRIM TSC GTX, B33 army shop, army shop, Trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

Profesionalna obutev AKU Tactical

AKU je družinsko podjetje s 40-letno tradicijo. Ustanovil ga je Galliano Bordin, čevljar iz Montebelluna, kjer je srce italijanske industrije obutve za težke razmere in prosti čas. Že od samega začetka je podjetje odlikovala strast, izkušenost in kreativnost, hkrati pa se je ohranjal tradicionalni italijanski obrtniški duh.

Vse do današnjega dne so vsi produkti narejeni v Evropi, vsak material in postopek pa je sledljiv od samega začetka. Še več, v skladu s politiko podjetja, je večina surovin in sestavnih delov produktov proizvedena iz strani lokalnih podjetij visokega ranga.

Vsak model čevlja AKU je kombinacija tradicionalnega obrtniškega znanja, ogromno izkušenj in modernih tehničnih rešitev. Vse od izbire ustreznega usnja, pa do obsežnih raziskav na področju ergonomije čevlja, biodinamični inženiring… Odgovoren pristop k proizvodnji je že od nekdaj garancija podjetja, da zadovolji tudi najvišja pričakovanja končnega uporabnika.

AKU Italija je implementiral in skozi leta ohranjal vse standarde varnosti in okoljskega upravljanja, ki ustrezajo oznakam UNI EN ISO 9001:2015 – UNI EN ISO 14001:2004 in OHSAS 18001:2007, ki je certifikat varnosti in zdravja pri delu.

AKU Italija sistem varovanja okolja ima certifikat UNI EN ISO 14001:2004, ki zagotavlja skladnost s parametri kakovosti standarda in visok profil trajnostnega razvoja, zahvaljujoč nagnjenosti k visoko tehnološkim standardiziranim tehničnim rešitvam.

Profesionalna obutev AKU Tactical