Karrimor SF za profesionalno uporabo

Karrimor SF je podjetje iz Velike Britanije, katero proizvaja širok nabor visokokakovostnih trpežnih vojaških nahrbtnikov za enodnevne & večdnevne pohode, namenjene uporabi v najbolj zahtevnem okolju. Vojaške nahrbnike in ostalo pripadajočo opremo proizvajalca Karrimor SF uporabljajo vojaške oborožene sile, specializirani policijski oddelki, kakor tudi outdoor entuzijasti oziroma vsi kateri zahtevajo trpežno in robustno opremo, katera jim bo zagotavljala v vseh razmerah maksimalno varnost, udobje in kakovost ter jim bo služila desetletja.

Britansko podjetje Karrimor že od leta 1946 oblikuje in proizvaja visokokakovostne nahrbtnike za resne plezalce, pohodnike, raziskovalce, pustolovce.

Karrimor SF je blagovna znamka katera je bila zasnovana leta 1995 ko so se inovacije in tehnologije iz civilne blagovne znamke Karrimor začele uporabljati za izdelavo specialnih vojaških nahrbtnikov za potrebe vojske, specialnih sil in policije.

Karrimor SF je ločeno podjetje specializirano za zagotavljanje visokokakovostnih vojaških nahrbnikov in opreme vojski, medtem ko podjetje Karrimor ostaja fokusirano na civilni trg.

Danes je Karrimor SF priznana in uveljavljena blagovna znamka med vojaki, specialnimi silami, avanturisti, raziskovalci za delovanje v ekstremnih razmerah, kjer je ključnega in življenskega pomena, da zaupajo v nahrbtnik da jih ne bo pustil na cedilu. Karrimor SF dela s številnimi profesionalnimi avanturisti, kateri se odpravljajo na ekspedicije na severni, južni pol ter v puščave in džungle.

Karrimor SF nadaljuje z dizajniranjem in proizvajanjem lahkih pa vendar trpežnih vojaških nahrbtnikov ter ostale vsestranske opreme, katera je sposobna zagotavljati popolno varnost, udobje in kakovost v brutalnih vojaških razmerah na bojiščih ter izpolnjevati zahteve vojske tako od uporabe v udejstvovanju v neposrednih direktnih bojih kot do razširjene uporabe v različnih ostalih misijah ter vojaških podpornih vlogah. Vsekakor pa je to samo še dodaten argument tudi za outdoor entuzijaste, bushcraft navdušence in pohodnike ter planince, da je to tisti pravi nahrbtnik in tista oprema, katera jih nikoli ne bo pustila na cedilu.

Nahrbtniki Karrimor SF za zahtevno uporabo
Karrimor SF profesionalni nahrbtniki

Karrimor SF črpa navdih iz dosežkov uporabnikov Karrimor SF nahrbtnikov in opreme

Britansko podjetje Karrimor SF se zaveda da je zmanjševanje teže vojaških nahrbnikov in opreme ključnega pomena za zagotovitev da bo vojak, plezalec, pohodnik uspešno izvršil svojo misijo in da bo ekspedicija čim bolj udobna. Vojaški nahrbniki in oprema podjetja Karrimor SF so sešiti iz najsodobnejših tkanin in materialov kar jim zagotavlja vedno višjo trpežnost, visoko funkcionalnost ter dolgo življensko dobo pri prenašanju težkih tovorov v surovih vremenskih razmerah ali v brutalnem okolju sodobnih bojišč.

Izbor vrhunskih materialov za izdelavo nahrbnikov in opreme je ključnega pomena za Karrimor SF

Britansko podjetje Karrimor SF že vrsto let dominira na trgu vojaških, gorskih & outdoor nahrbtnikov z vodilno vlogo pri uporabi vedno novih še kakovostnejših materialov in uporabi novih dizajnov kateri zagotavljajo še višje udobnosti, trpežnosti in uporabnosti. Britansko podjetje Karrimor je kot prvi na svetu začel uporabljati lahke nepremočljive tkanine iz najlonskih elastomerov za sestavo nahrbnikov. Nahrbnike in opremo britanskega proizvajalca Karrimor uporabljajo številni znani pustolovci, raziskovalci in plezalci kot so Sir Ranulph Fiennes, kateri se je zanesel na Karrimor SF nahrbnike in opremo na svojih številnih ekspedicijah. Sir Ranulph Fienes je bil prvi raziskovalec, ki je obiskal tako severni kot južni tečaj s pešačanjem ter bil prvi kateri je prehodil celotno Antarktiko.

Karrimor SF nahrbtniki
Karrimor SF nahrbtniki

Program vojaških nahrbtnikov Karrimor SF

Program vojaških nahrbtnikov Karrimor SF je sestavljen iz ikoničnih vojaških nahrbnikov tipa SABRE, kateri je skozi leta postal ‘must have’ izbira vojakov, specialnih sil, raziskovalcev, outdoor navdušencev, planincev. Novejši programi so vojaški nahrbtniki iz nabora PREDATOR, kateri so zasnovani kot večnamenska platforma za izvajanje bojnih operacij na bojiščih 21. stoletja in so rezultat evolucijskih izboljšav pri materialu in dizajnu vojaškega nahrbnika temelječih na ugotovitvah obsežnih testiranj na bojiščih. Linija PREDATOR omogoča namestitev MOLLE torbic in opreme na centralni del vojaškega nahrbtnika. Najnovešje linije vojaških nahrbtnikov so THOR, ODIN, LOKI in so zasnovane kot platforma za nameščenje raznovrstne opreme za potrebe modernega vojskovanja.

Nakup Karrimor SF vojaških nahrbtnikov in opreme lahko opravite v B33 army shop trgovina za vojaško opremo, security opremo in lovsko opremo na spodnji povezavi: link

PRENESITE SI NAŠ KATALOG

Preberi več

Karrimor SF Profesionalni nahrbtniki