Poiščite popolno laterno z LED diodami za zunanjo uporabo na Opremljen.si. Nepremočljiva, praktična in večnamenska svetilka s tremi načini polnjenja. Uživajte v svetli osvetlitvi kjerkoli ste s to zmogljivo svetilko. Odporna na vremenske vplive in enostav

Laterna z LED diodami ter s tremi načini polnjenja integrirane baterije

Pridobite taktično polnilno svetilko Mission 1000 s 1000 lumnov svetilnostjo in uživajte v močni in vzdržljivi osvetlitvi med vašimi aktivnostmi na prostem. Idealen spremljevalec za kampiranje, ribolov, lov in še več.

Taktična polnilna svetilka MISSION 1000 s svetilnostjo 1000 lumnov

Taktična polnilna svetilka OPERATOR MT1R 500 lumnov

Robustna taktična polnilna svetilka z visokozmogljivimmi LED diodami  CREE XPG3 ter polnilno 2000 mAH/3,7 V integrirano 18650 lithium baterijo, katere življenska doba je do 1.000 polnjen. Taktična svetilka ima štiri opcije moči svetilnosti. Pri izbiri načina maksimalna svetilnost pri svetlobni moči 500 lumnov sveti do 2,5 ure. Pri izbiri načina srednja svetilnost pri svetlobni moči 150 lumnov do 7,5 ure. Pri izbiri nizka svetilnosti pri svetlobni moči 30 lumnov do 19 ur. Paketu je priložen USB polnilni kabel, ki paše v standardne napajalnike (napajalnik ni del paketa). Taktična svetilka se upravlja z eno roko, ima snemljiv zapesni trak ter priloženo nosilno torbico za okoli pasu. Je idealna izbira za profesionalno in taktično uporabo.

49,95 € 40,94 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
15153000

Odkrijte Moč in Zanesljivost: Robustna Taktična Polnilna Svetilka za Vse Vaše Avanture!

Taktična svetilka, ki vam jo predstavljamo, je izjemno robustna in zanesljiva. Izdelana je s pomočjo najnovejše tehnologije ter ima visokozmogljive LED diode CREE XPG3. S svojo polnilno 2000 mAH/3,7 V integrirano 18650 lithium baterijo bo svetila zanesljivo in dolgo časa. Življenjska doba baterije je impresivna, saj zdrži do 1.000 polnjenj.

Ta taktična svetilka ima štiri različne možnosti svetilnosti, kar vam omogoča prilagajanje glede na vaše potrebe in želje. Pri izbiri načina z največjo močjo svetilnosti, ki dosega kar 500 lumnov, bo svetila neprekinjeno do 2,5 ure. Za bolj srednje močno svetlobo, ki dosega 150 lumnov, bo svetila do 7,5 ur. Za manj intenzivno svetlobo, ki dosega 30 lumnov, pa bo svetila do neverjetnih 19 ur.

V paketu boste prejeli tudi USB polnilni kabel, ki je združljiv z večino standardnih napajalnikov (napajalnik pa ni del paketa). Tako boste lahko svojo svetilko kadarkoli in kjerkoli polnili, kar je izjemno praktično in priročno.

Ta taktična svetilka je zasnovana za enostavno uporabo z eno roko, kar je še posebej pomembno v taktičnih situacijah. Poleg tega ima snemljiv zapestni trak, ki zagotavlja varno in udobno nošenje. V paketu je priložena tudi nosilna torbica, ki jo lahko enostavno pritrdite okoli pasu, tako da bo svetilka vedno pri roki.

Ta taktična svetilka je idealna izbira za profesionalno in taktično uporabo. Zaradi svoje robustne izdelave in visokozmogljivih LED diod je popolna za vojaško, policijsko in reševalno osebje. Prav tako je odlična izbira za lovce, pohodnike, tabornike in druge aktivnosti na prostem. S svojo močno svetlobo vam bo omogočila jasen pogled tudi v najtemnejših kotičkih.

Kupci, ki so se odločili za nakup te taktične svetilke, so bili navdušeni nad njeno kakovostjo, zmogljivostjo ter praktičnostjo. Mnogi so izpostavili, da je svetloba izjemno močna in sveti zelo dolgo časa. Prav tako so bili zadovoljni s polnilno baterijo, ki omogoča večkratno uporabo brez potrebe po nakupu novih baterij. Vsi, ki so jo uporabili v taktičnih situacijah, so bili navdušeni nad enostavno uporabo in snemljivim zapestnim trakom, ki zagotavlja varnost.

Za zaključek, če iščete robustno, zanesljivo in visokozmogljivo taktično svetilko, je ta izdelek prava izbira za vas. S svojo močno svetlobo, dolgo življenjsko dobo baterije ter praktičnostjo bo vaš zvest spremljevalec v vseh vaših avanturah. Ne odlašajte več, ampak si zagotovite to izjemno taktično svetilko že danes in se prepričajte o njeni kakovosti ter zmogljivosti.

Specifikacija

Maksimalna moč svetilnosti:

Čas gorenja: 500 lumnov
Čas osvetlitve: 2,5 ure
Srednja moč svetilnosti:

Svetlost: 150 lumnov
Čas gorenja: 7,5 ure
Ultra nizka moč svetilnsti:

Svetlost: 30 lumnov
Čas gorenja: 19 ur

Vrsta LED diod: CREE XPG3
Baterija: 18650 litijeva baterija
Napajanje: 2000 mAH
Dimenzije: 13,7 x 3,3 cm
Teža: 142 g
Etui: 100% polyester

Značilnosti:

- Robustna polnilna svetilka z visokozmogljivimi CREE LED diodami
- Napajanje z integrirano 18650 litijevo baterijo 2000 mAH/3,7 V
- Skriti polnilni priključek (vhod: mikro 5-polni polnilni priključek DV 5V = 1000 mA).
- Življenjska doba baterije: 1.000 ciklov polnjenja
- 4 načini - visoko - srednje - ultra nizko - utripajoče
- USB kabel priložen (brez napajalnika)
- Upravljanje z eno roko
- S snemljivim zapestnim trakom
- Etui vključen

Svetilko napaja polnilna integrirana 18650 litijevo baterija 2000 mAH/3,7 V

18650 litij-ionska baterija je vrsta polnilne baterije, ki se pogosto uporablja v elektronskih napravah, kot so prenosni računalniki, mobilni telefoni, električna orodja in druga prenosna elektronika. Pomeni, da ima baterija premer 18 mm in dolžino 65 mm ter je zasnovana za delovanje pri napetosti 3,7 V. 18650 je standardizirana oznaka, ki se uporablja za identifikacijo baterije in njenih specifikacij. Baterija ima visoko energetsko gostoto, dolgo življenjsko dobo in dobro zmogljivost pri polnjenju in praznjenju.

Oznaka 2000 mAh se nanaša na kapaciteto litij-ionske baterije in pomeni, da lahko baterija shranjuje energijo enako 2000 milliamper ur. Kapaciteta baterije označuje, koliko časa lahko baterija z eno polnitvijo zdrži, preden jo je treba ponovno polniti. Višja kot je kapaciteta, daljši čas delovanja lahko pričakujete. V primeru 18650 litij-ionske baterije s kapaciteto 2000 mAh, bi lahko pričakovali, da bo baterija zagotavljala energijo za delovanje naprav z manjšo porabo energije dlje časa preden jo je treba ponovno napolniti. Vendar je pomembno opozoriti, da dejanski čas delovanja baterije lahko variira glede na uporabo naprave.

Svetilka sveti s CREE LED diodami

CREE je podjetje, specializirano za proizvodnjo LED diod visoke zmogljivosti. LED diode so polprevodniške naprave, ki pretvarjajo električno energijo neposredno v svetlobo. CREE LED diode veljajo za ene izmed najboljših na trgu, saj se ponašajo z visoko svetilnostjo, dolgo življenjsko dobo, nizko porabo energije in visoko zanesljivostjo. Uporabljajo se v različnih aplikacijah, kot so avtomobilske luči, namizne svetilke, industrijska razsvetljava, zunanja razsvetljava, zasloni in mnoge druge. CREE LED diode so pridobile veliko popularnost zaradi svoje visoke kakovosti in zmogljivosti.

500 lumenska taktična polnilna svetilka za udejstvovanje na terenu. Visoka moč svetlobe, dolga življenjska doba in vodoodporna z LED tehnologijo. Primerna za kampiranje, pohode, lov, ribolov in outdoor aktivnosti. Zagotovite si svojo zdaj!

Navodila za uporabo

500 lumenska taktična polnilna svetilka za udejstvovanje na terenu. Visoka moč svetlobe, dolga življenjska doba in vodoodporna z LED tehnologijo. Primerna za kampiranje, pohode, lov, ribolov in outdoor aktivnosti. Zagotovite si svojo zdaj!

 

Več informacij
Nega

Navodila za nego, vzdrževanje in uporabo taktične polnilne svetilke:

1. Nega svetilke:
- Pred uporabo in po vsaki uporabi obrišite zunanjo površino svetilke s suho, mehko krpo, da odstranite prah, umazanijo ali sledi olja.
- Ne uporabljajte agresivnih kemikalij ali topil za čiščenje svetilke, saj lahko poškodujejo plastiko ali kovinske dele.

2. Vzdrževanje svetilke:
- Redno preverjajte stanje baterije svetilke. Če se svetilka ne vklopi ali sveti šibko, je morda potrebno zamenjati baterijo.
- Občasno preverite tesnost svetilke in tesnilne gumice, če obstajajo. Če opazite poškodbo, jo je treba zamenjati, da zagotovite neprepustnost svetilke pred vlago in prahom.
- Poskrbite, da se svetilka ne poškoduje ali ne pade, saj to lahko vpliva na njeno delovanje.

3. Uporaba svetilke:
- Pred prvo uporabo preberite navodila za uporabo, ki jih priloži proizvajalec svetilke.
- Svetilko je treba pravilno vklopiti ali izklopiti z uporabo stikal ali gumbov, ki so na voljo na ohišju svetilke. Vedno preverite navodila za pravilno uporabo stikal.
- Pred daljšo uporabo svetilke svetujemo, da jo napolnite do polne kapacitete.
- Med uporabo pazite, da svetilke ne obrnete neposredno v oči drugih ljudi, saj močna svetloba lahko povzroči začasno slepoto.
- Po uporabi svetilko izklopite in jo shranite na suhem in varnem mestu, stran od otrok.

4. Polnjenje svetilke:
- Pred polnjenjem preverite, ali je svetilka izklopljena.
- Uporabite priloženi polnilni kabel ali polnilnik, ki je združljiv s svetilko.
- Priključite konec kabla v vhod za polnjenje na svetilki in drugi konec v električno vtičnico.
- Ko je svetilka popolnoma napolnjena, se polnjenje avtomatsko ustavi. Običajno se to označi z zeleno lučjo ali drugim indikatorjem, ki kaže, da je baterija polna.
- Ne polnite svetilke predolgo ali na previsoki napetosti, saj lahko to poškoduje baterijo.

Upoštevanje teh navodil za nego, vzdrževanje in uporabo vam bo pomagalo ohraniti svetilko v dobrem stanju in zagotoviti njeno optimalno delovanje. Pred morebitnimi posegi na svetilki se vedno posvetujte z navodili proizvajalca.

Priporočeni izdelki