Na pohodu po Gorjancih smo imeli obute AKU Tactical škornje model NS 564 SPIDER II

Na pohodu po Gorjancih smo imeli obute AKU Tactical škornje model NS 564 SPIDER II
Objavljeno v: Vojaška oprema
Več od tega avtorja

Na pohodu po Gorjancih smo imeli obute AKU Tactical škornje model NS 564 SPIDER II

NS 564 SPIDER II Črna

Na pohodu po Gorjancih smo imeli obute AKU Tactical škornje model NS 564 SPIDER II. Škornji so lahki z odličnim oprijemom na mokrem in spolzkem terenu. 

NS 564 SPIDER II je bil prvotno zasnovan za specialne enote, ameriške mornariške tjulnje (U.S. Navy Seals) in zelene baretke (Green Berets) ter ponovno uporabljen z dodano popolno gumijasto zaščito za prstni del. Model uporabljajo števine vojaške specialne sile širom sveta, priporočljiva uporaba je tudi za uporabo v enotah specialne policije. Posebej zasnovana mešanica Vibram® ponuja optimalen oprijem tudi na mokrih površinah in v situacijah, kjer sta potrebna izjemna oprijemljivost in popoln nadzor. Model se obnese odlično pri prenašanju težkih bremen ali opravljanju težjih nalog, kjer se pojavljajo večje obremenitve na obutev.

AKU TACTICAL, obutev za profesionalce, vojaški škorenj, nepremočljiv škorenj, PILGRIM TSC GTX, B33 army shop, army shop, Trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina

ZGORNJA STRANSKA PLAST NEPREMOČLJIVI SEMIŠ 1.8 MM / AIR 8000®

ZAŠČITA STRANICE ZGORAJ BYCAST RAND usnje (Bycast usnje (dvokrito usnje ali obrobljeno usnje) je material, narejen z razdeljeno usnjeno podlago, prekrito z reliefno plastjo poliuretana ali vinila.)

NOTRANJA PLAST SANIFIT (Zmanjšuje kopičenje znoja in uporabniku daje udobje ves dan)

ZUNANJI DEL PODPLATA VIBRAM® SPIDER

OSREDNJI DEL PODPLATA DIE CUT EVA (Izsekani podplat EVA je način za dodajanje blažilne pene na dno čevlja. Podplat čevlja bo imel vdolbino, oblikovano v gumo. Kos izsekane pene je enostavno prilepljen v votlino)

LASTING BOARD (TRDNOST) 4-2MM NYLON + EVA (SOFT)

VLOŽKI CUSTOM FIT IMS (Custom Fit IMS so tehnične pohodniške in večnamenske kopije stopal, natančnen odtis vaše noge, ki zagotavlja dihanje in obvladovanje toplote.

TEŽA (V GRAMIH NA ČEVELJ)  480

9 dnevi nazaj