Pridobite topel vojaški podloženi brezrokavnik US Ranger v woodland maskirnem vzorcu. Zagotavlja udobje, zaščito pred vremenskimi vplivi in številne praktične funkcije. Idealno za športnike, pohodnike, lovce in avanturiste. Kupite ga na Opremljen.si!

Topel vojaški podloženi brezrokavnik US ranger woodland vzorec

Lahek lovski in ribiški brezrokavnik črne barve

Lahek lovski in ribiški brezrokavnik je vrhunski brezrokavnik za lov in ribolov, ki je izdelan iz kakovostnih materialov za dolgotrajno udobje in trajnost. Ta črna ribolovska in lovska jakna ima več žepov za shranjevanje pribora in potrebščin ter se lepo prilega telesu zahvaljujoč nastavljivim stranskim trakom. Bodite pripravljeni na vsako avanturo na odprtem z lahkim lovskim in ribiškim brezrokavnikom.

Nizko kot 39,95 € 32,75 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
10701002

Ta večnamenski brezrokavnik proizvajalca Mil-tec z več žepi različnih velikosti (skupaj 14 zunanjih in notranjih žepov) je idealen za različne aktivnosti na prostem, kot so ribolov, lov, pohodništvo in še več.

Vključuje dvo slojni material in udobno zadrgo, ki je zakrita z robom telovnika in zapenjanjem na pritiskače, kar omogoča enostavno in udobno nošenje.

Material kakovosten in trpežen, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo. Poleg tega ima brezrokavnik velik žep z stransko odprtino na hrbtišču in trakec z zapenjanjem na gumb na desnem ramenu.

Narejen je iz 65% poliestra in 35% bombaža, kar zagotavlja optimalno udobje in zračnost.

Izberite vrhunski brezrokavnik Mil-tec za vaše naslednje pustolovščine na prostem!

Lahek lovski in ribiški brezrokavnik črne barve velikost S - nakup online | opremljen.si

Več informacij
Nega

Pred uporabo natančno preberite etiketo proizvajalca za navodila o negovanju. Vendar pa je za ohranjanje kakovosti in trajnosti brezrokavnika priporočljivo slediti splošnim navodilom za negovanje oblačil.

- Priporočljivo je, da brezrokavnik operete na nizki temperaturi ročno ali strojno z uporabo nevtralnega detergenta.
- Izogibajte se uporabi belilnih sredstev in izdelkov, ki vsebujejo klor.
- Sušite na zraku, namesto v sušilnem stroju, da se izognete krčenju in poškodbam materiala.
- Za lažje likanje uporabite likalnik na srednji temperaturi ali sledite navodilom proizvajalca.
- Shranjujte v suhem in zračnem prostoru, stran od neposredne sončne svetlobe in toplote.

Sledenje tem navodilom za nego bo pomagalo ohraniti kakovost, barvo in trajnost vašega brezrokavnika za lov in ribolov.

Tabela velikosti

brezrokavnik, telovnik, lovski brezrokavnik, lovski telovnik, podložen telovnik, podaljšan telovnik, maskirni brezrokavnik, ribiški brezrokavnik, ribiški telovnik, lovski telovnik, MILTEC, MIL-TEC, Army shop, B33 Army shop, trgovina z vojaško opremo, vojaška trgovina, outdoor trgovina

Priporočeni izdelki