FOOD FORCE Piščančja juha, je okusna in hranljiva rešitev za hitro pripravljen obrok. Ta dehidrirana različica klasične piščančje juhe združuje tradicionalne okuse s sodobno praktičnostjo. Prvotno izvira iz kuhinj različnih kultur po svetu, kjer je piščančja juha poznana kot tolažilna hrana, ki ogreje telo in dušo.
Juha vsebuje skrbno izbrane sestavine, kot so zgoščevalci, rastlinska maščoba, sir v prahu, naravni česen z žlahtno aromo, šampinjoni, peteršilj ter smetana v prahu, obogatena s piščančjim filejem (5%). S piščančjimi aromati je ta juha prava poslastica, obogatena s testeninami iz pšenice.
Priprava je preprosta: vsebino vrečke zmešajte z 400 ml vroče vode, nežno premešajte in pustite stati 5 minut, preden jo ponovno premešate in po potrebi prilagodite gostoto z dodajanjem vode. Hranilna vrednost vključuje energijo 1963 kJ/469 kcal na 100 g, z 25 g maščob, 46 g ogljikovih hidratov, 15 g beljakovin in 4,6 g soli.
Ta piščančja juha je popolna za vse, ki cenijo hitro pripravo obroka brez kompromisov pri okusu. Odkrijte pristno udobje domače kuhinje z vsakim grižljajem te bogate, kremne in aromatične juhe.
Rok uporabe izdelka je do 15.07.2030.
Sestavine: mešanica za juho [zgoščevalec: modificiran škrob, rastlinska maščoba (palmino olje) (vključno z LAKTOZO), SIR v prahu, česen (naravni SULFITI), šampinjoni, peteršilj, SMETANA v prahu, sol, aromati (piščanec)], testenine (PŠENICA), piščančji file 5%.
Hranilne vrednosti na 100g: energija 1963kJ/469kcal, maščobe 25g od tega nasičene 13g, ogljikovi hidrati 46g od tega sladkorji 3,0g, vlaknine 1,4g, beljakovine 15g, sol 4,6g.
Navodila: Odprite vrečko in razširite robove z dna vrečke. V vrečko nalijte 400ml vroče vode. Previdno premešajte in pustite stati 5 minut. Pred jedjo še enkrat premešajte. Po potrebi dodajte vodo.
Proizvedeno v EU. Pakirano pri: Kommivabrik OÜ, Harku tee 59, Tabasalu, 76901, Estonija. www.foodforce.ee.
Distributer: B33, Bogomir Jalovec s.p. (www.opremljen.si)
Neto teža: 60g
Porabiti do: odtisnjeno na embalaži.
Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.