Product was successfully added to your shopping cart.

aeroSling ELITE (element za pritrditev na steno ali strop z vijaki NI vključen)

Hiter pregled

AeroSling ELITE je primeren za začetnike in vrhunske športnike. Z njim lahko trenirate kjerkoli. Doma, zunaj ali v telovadnici!


AeroSling ELITE je najbolj vsestranski, visoko-kvalitetni aeroSling® je trenažni pripomoček za vsakogar. Paket vključuje DVD z nasveti za trening in integriran nosilec za pritrditev na vrh vrat! Je neuničljiv, izdelan za dolgotrajno uporabo. AeroSling® ELITE je prilagodljiv trenažer, ki omogoča vadbo celotnega telesa kjerkoli se to odločite početi. Celoten sistem tehta manj kot 1 kilogram.


Vsebina priloženega DVD-ja podrobno prikazuje veliko število vaj, ki jih je mogoče izvajati. Vsebovani načrti treninga so primerni za vse, od začetnikov, do vrhunskih športnikov. Priložene so tudi PDF datoteke, ki si jih lahko natisnete ter jih tako vzamete s seboj kamorkoli.

Trenažer aeroSling® ELITE je model za tiste, ki zahtevajo največ pri svojem treningu.  Dolžina ročic je enostavno nastavljiva z dvema posebnima vozloma, razvitima izključno za aeroSling®.  Za manjše premike lahko uporabimo le en vozel, za drastične spremembe dolžine, pa oba. Kvaliteta vsakega posameznega elementa je vrhunska. Trakovi za vpetje nog se z enostavnim patentom naredijo kar iz glavnih ročic.


Z odstranljivim integriranim držalom za vrata lahko trenirate praktično kjerkoli so kakšna vrata. Večinoma svetujemo obešanje na močne, vzdržljive objekte, ampak včasih ko to ni mogoče, pa si lahko pomagamo prav s tem nastavkom, saj ga enostavno vržemo čez vrata in le te zapremo. Sistem ne vsebuje nobenih jeklenih sponk in drugih delov, ki bi nas pri treningu drsali in poškodovali.

Zaloga: Ni na zalogi

brez DDV: 119,09 € z DDV: 145,29 €